Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #25 ~ Feeling Good
Welk liedje mag zich deze week bij de enige echte LeetMusic playlist voegen?

Lotsie

Muziek Wereld

28/02/2022, 20:15

5

3

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Deze week kijken we naar een vrolijke vibe in onze zoektocht naar aanvullingen voor de playlist, met als thema van deze week "je goed voelen"!

 

Feeling good ~ Michael Bublé

Je goed voelen is enorm belangrijk, en dat weet Michael Bublé ook! In 2005 bracht hij daarom dit nummer uit, dat we tot op de dag van vandaag nog steeds kennen. Door de stijl van het nummer verbaast het sommige fans zelfs dat dit lied nog niet gepasseerd is in één van de Bond-films! Maar wist je dat dit nummer eigenlijk een cover is? Het origineel werd namelijk uitgebracht door twee Britse singer-songwriters, en dit al in 1965! Welke versie heeft jouw voorkeur?

 

Can’t stop the feeling! ~ Justin Timberlake

Nog eentje die we allemaal kennen, wat een hits passeren er dan ook in deze reeks! In 2016 bracht de Amerikaanse zanger Justin Timberlake zijn vrolijke funk-discosong uit, waarna het warm onthaald werd door critici en andere muziekfanaten. Hoewel het lied voor het eerst gepromoot werd tijdens de finale van Eurovision dat jaar, ken je dit nummer misschien wel beter als soundtrack van de animatiefilm Trolls. Gekleurde wezentjes beleven hierin de gekste, vrolijkste en spannendste avonturen, gevoelens die dit lied perfect omschrijven dus! Heb jij Trolls wel eens gezien?


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #25 ~ Feeling Good
The Battle #25 ~ Feeling Good

Feeling Good
28,57%
Can't stop the feeling
71,43%

Judy

05/01/2023, 21:12

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Marije

05/03/2022, 19:42

Ik ga voor cant stop the feeling!!

.Laraa.

03/03/2022, 17:58

Can’t stop the feeling!

Sydney

03/03/2022, 17:03

Pfoe lastige keuze deze week... maar dan ga ik toch voor Feeling Good!

Renzo

28/02/2022, 21:03

feeling good wint van bijna alles in mijn ogen

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid