Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Goed de Kerst in met Spotify
Wat te luisteren met Kerst?

Willie

Muziek Wereld

0

0

‘’It’s the most wonderful time of the year!’’. Natuurlijk staat de Kerst weer voor de deur. Ook Spotify is weer druk bezig met het samenstellen van de perfecte afspeellijsten zodat jouw Kerst helemaal compleet is. In dit artikel nemen we een aantal van de tofste afspeellijsten met je door. Welke maakt jouw Kerst dit jaar compleet?

Kerst Hits
Als eerste misschien wel de afspeellijst die het meest geliefd is bij iedereen, namelijk de Kerst Hits. Een lijst van maar liefst 82 nummers waarmee je ruim 4 uur en 30 minuten luisterplezier hebt. Natuurlijk vind je in deze lijst grote hits als Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You!

Kerstdiner
Bij Kerst hoort natuurlijk ook een lekker diner met vrienden en/of familie! Ook heeft Spotify hier rekening mee gehouden. Zo vind je de afspeellijst ‘Kerstdiner’ in het lijstje. Maar liefst 87 nummers en ruim 5 uur aan muziek, om jouw Kerstdiner een echt feest te maken!

Top 40 Hits
Nu zal je misschien wel denken, Top 40 Hits? Waarom dat nou weer? Dat heeft niks met Kerst te maken. Wellicht heeft Spotify ook gedacht aan de muziekliefhebbers die het niet zo met Kerstmuziek hebben. Deze lijst staat vol hits van nu. Dus mocht je nou niet echt van Kerstmuziek houden, dan is deze afspeellijst misschien wel wat voor jou!!

Coffeehouse
Misschien wel een afspeellijst op Spotify die iedereen wel kent: Coffeehouse. Dit is een afspeellijst vol met rustgevende muziek, zoals acoustic. Mocht je nou denken: ‘’Ik houd van rustige muziek, maar niet van Kerstmuziek’’. Dan is dit de perfecte lijst voor jou om de feestdagen door te komen!

Waar kies jij voor? Ben jij een echte Kerstliefhebber? Of komt de Kerstmuziek nu al je oren uit… Ik ben zelf hartstikke dol op Kerstmis!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid