Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
VALENTIJNSEVENT [2022]
Zien we jou dit jaar op onze reeks Valentijnsevenementen?

Lotsie

Evenementen

06/02/2022, 21:00

6

6

Het is weer bijna Valentijn, de tijd van de liefde! Die liefde tonen we bij Leet Hotel maar al te graag aan de spelers, met een leuk Valentijnsevent!

Ben je benieuwd wat er te doen is en wat er te winnen valt? Lees dan zeker verder!


VALENTIJNSBAL

Op zondag 13 februari is het zo ver: een hele avond vol gezelligheid en liefde! Om 19:00 starten we de feestelijkheden met het Valentijnsbal. Hier zullen onze enige echte DJ’s Jesse en JURG3N een uur de meest romantische plaatjes uit de kast halen. Hierbij geven ze ook nog eens de King en/of Queen badge weg voor het duo dat het origineelst op het bal verschijnt.Vraag dus alvast je geliefde of beste vriend om samen een uurtje te dansen! Kom je alleen? Niet getreurd: onze DJ’s van dienst geven tijdens hun uurtje nog heel wat geweldige prijzen weg.


VALENTIJNSEVENT

Na het bal zal er weinig tijd zijn om na te genieten, want om 20:15 gaat het Valentijnsevent al van start! Je date van het bal mag je hiervoor aan de kant zetten, want je hebt een nieuwe! Tijdens dit event moet je namelijk zorgen voor de perfecte date.

 

In een mooie droom start je je dag. Je zal vier levels spelen in dromenland, om daarna wakker te worden en je voor te bereiden op het moment van de waarheid: de date! Er moet hiervoor natuurlijk het een en ander geregeld worden: wat trek je aan, hoe zit mijn haar, welk cadeautje koop ik voor mijn date? Heel wat vragen om een antwoord op te vinden tijdens dit evenement. Ieder pad dat je bewandelt bestaat uit drie levels, wanneer je eindelijk klaar bent voor je date, ga je hier naartoe: de grote finale. Onderweg zijn er echter nog twee obstakels om te overwinnen vooraleer je je liefde voor je date kan tonen. Een goede opener van het gesprek is vertellen over je dag, dit zal je dan ook moeten doen. Opletten terwijl je stresst om op tijd te komen voor je date is dus de boodschap!

 

Uiteraard valt er naast een nieuwe date nog veel meer te winnen. De eerste drie personen die hun date succesvol kunnen afronden, winnen namelijk ook nog eens een geweldige prijs! Maar ook aan de Leets die wat meer voorbereidingstijd nodig hebben wordt gedacht: na maandag 14 februari 23:59 worden nog twee willekeurige winnaars uitgekozen die een minstens even leuke prijs in de wacht slepen!


Zoek alvast een date, trek je mooiste kostuum aan en maak je klaar op naar het bal te gaan! We wensen jullie allemaal veel succes, maar vooral veel liefde en plezier tijdens deze reeks evenementen.

Zien we jou ook daar? Alvast tot dan!

Dit event is mede mogelijk gemaakt door Marit, Anna, Caitlin, Biba, Lara, Linkon, Beleza, Hades, Moon, Danny, Sky, Noa & Frank!

Judy

05/01/2023, 21:39

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

07/02/2022, 23:30

Veel plezier aan alle koppeltjes/stelletjes!

=Robine

07/02/2022, 12:27

Een avond met liefde!

Jesse

07/02/2022, 10:15

Welke schattige koppeltjes zie ik zondagavond tijdens het valentijnsbal? Ik heb er zin in, en ik hoop jullie ook. En ow ja, JURG3N zoekt nog een date. ;P #AlleenMaarLiefde

JariBeat

06/02/2022, 23:06

Aangezien ik single ben en geen date heb speel ik Cupido Beat!

Sem.

06/02/2022, 22:28

Een avond vol romantiek en veel liefde ❤️

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid