Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Uit de Schaduw - Waterparks
In deze reeks zet ik minder bekende en nieuwere artiesten in het zonnetje. Kom meer te weten over deze artiest en kies jouw favoriete nummer.

Sydney

Muziek Wereld

27/01/2022, 20:00

9

7

Ariana Grande, Taylor Swift, Justin Bieber, deze artiesten kennen we allemaal wel denk ik. Er zijn natuurlijk ook nog artiesten die al wat langer bezig zijn, maar misschien nog niet zo heel bekend zijn. En natuurlijk niet te vergeten de nieuwere artiesten, die net pas zijn begonnen. In deze reeks haal ik de nieuwere artiesten en de minder bekende artiesten “Uit de Schaduw”. Je komt meer te weten over de artiest zelf en over de nummers die ze al hebben uitgebracht. Ook mogen jullie in deze reeks een keuze maken wat jij het beste nummer vindt van de desbetreffende artiest. Ben jij ook benieuwd welke artiest we deze week in het zonnetje zetten? Lees dan zeker snel verder!


De artiest die we deze week uit de schaduw halen is Waterparks.


  • Waterparks bestaat uit 3 leden? Genaamd: Awsten Knight (zanger en gitarist), Geoff Wigington (achtergrondzanger en gitarist) en tot slot Otto Wood (drummer).
  • Waterparks een rockband is en ze al sinds 2011 bestaan?
  • Ze al eens een concert hebben gegeven in Nederland?
  • Ze genomineerd zijn geweest voor 5 awards, waarvan ze er 3 hebben gewonnen? Één daarvan is nummer van het jaar. Deze hebben ze gewonnen met de The Rock Sound Awards.

In deze reeks bespreek ik 4 nummers van de desbetreffende artiest. Onderaan het artikel kan jij stemmen welk nummer jij het beste vindt. Beluister de nummers ook zeker via een streamingsdienst, zodat je weet waar je op stemt. Het beste nummer wordt dinsdag bekend gemaakt in dit artikel. Hou het dus zeker in de gaten!


Stupid for you

Stupid for you van deze band is te vinden op hun debuutalbum “Double Dare”. Het nummer is in de stijl pop-punk. In het lied zingt hij over zijn ex, voordat ze elkaar begonnen te daten.

Blonde

Blonde is de eerste single van het album entertainment. Het nummer is vooral gefocust op een stereotype van mensen met blond haar die enthousiast zijn in tegenstelling tot de leadzanger Awsten.

Just Kidding

De tekst van Just Kidding is wat pijnlijker dan de andere 2 nummers. In het nummer bekent Awsten zijn problemen met mentale gezondheid tijdens de coronapandemie.

Lucky People

Lucky People is net als Blonde te vinden op het album Entertainment. Ook dit nummer gaat over zijn ex Ciara. Leadzanger Awsten dacht er niet bij na dit nummer voor Waterparks te schrijven. Hij schreef het nummer in 20 minuten en besloot er niet veel aan te veranderen het enige wat hij wilde is dat dit nummer “echt” overkwam en dat is ook zeker gelukt!


Dit zijn dan de vier nummer waarop jullie kunnen stemmen. Beluister de nummers en stem vervolgens op jou favoriet onderaan het artikel!


Je zou maar een fan zijn van deze band en een tatoeage laten zetten. Natuurlijk is dat heel leuk, maar niet als de titel van het nummer verkeerd op je arm staat… Inplaats van “See You in the Future” stond er “See You in in the Future”. Het woord “in” stond er twee keer op… Awsten Knight kwam dit tegen op social media en veranderde de songtitel naar “See You in in the Future”. Hoe lief is dat dan!


Dat was alweer het eerste artikel van Uit De Schaduw. Volgende week ben ik weer terug met een nieuw artikel. Heb jij nou een artiest die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden? Laat het zeker weten in de reacties en wie weet komt hij/zij volgende week aan bod!

Poll: Waterparks
Waterparks

Stupid For You
0%
Blonde
25%
Just Kidding
50%
Lucky People
25%

Judy

05/01/2023, 21:45

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sydney

10/02/2022, 16:33

Ik zie dat ik hier ben vergeten het beste nummer van Waterparks te delen. Dus ik doe het even op deze manier. Just Kidding is het beste nummer van Waterparks geworden!

albertkoning

03/02/2022, 23:51

leuk artikel

Keet

01/02/2022, 22:45

Wat een super leuk concept !!! Ben benieuwd naar volgende week

Keff

28/01/2022, 13:17

Leuk zeg! Zo leren we nog is eens wat bij

.Laraa.

28/01/2022, 10:55

Oeh, een nieuwe artikelreeks. Veel succes Sydney! Geef mij maar een Lucky People. :)

Nova

27/01/2022, 22:55

Wat een leuke nieuwe artikel reeks Syd! Ik heb ook gestemd op Just Kidding!

Sem.

27/01/2022, 22:33

Lucky people bevalt me wel... En ik heb nog wel een onbekende/vergeten artiest: AronChupa. Btw. Super leuk Artikel ✨

Marije

27/01/2022, 21:04

Oeeehhh een nieuw artikel van Sydneyy!!! ik stem op Just kidding omdat ik de tekst wel een mooie betekenis heeft!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid