Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Ed Sheeran komt met nieuwe versie Perfect
Hier lees jij alles over dit artikel....

Willie

Muziek Wereld

0

0

Ed Sheeran komt weer met een nieuwe versie van 'Perfect' uit nu met niemand minder dan de Italiaanse zanger Andrea Bocelli.

Sheeran en Bocceli 


Ed Sheeran bracht op 3 maart 2017 'Perfect' dit was een onderdeel van een studioalbum 'DIVIDE' Toen kwam 'Perfect' opnieuw uit als duet met zangeres Beyoncé en nu op 14 december brengt Sheeran een klassieke versie van perfect uit namelijk: Perfect Symphony. Hierin zingt Ed Sheeran in het Italiaans samen met Andrea Bocceli.

Ed Sheeran


Edward Christopher Sheeran geboren op 17 februari 1991 in HaliFax. Sheeran begon liedjes op te nemen in 2005 zijn omgeving reageerde daar heel erg positief op en in 2008 ging hij in Londen om daar kleine optredens te doen. In april 2010 verliet Sheeran zijn managementbureau en kocht hij een ticket naar Los Angeles alwaar hij verscheidene open mic-avonden bijwoonde. Tijdens een optreden in The Foxxhole, een club waarvan Jamie Foxx de eigenaar is, werd hij opgemerkt door Foxx, die hem uitnodigde in zijn huis, waar hij verscheidene nummers opnam. In de loop van 2010 verkreeg Sheeran steeds meer bekendheid, mede dankzij een alsmaar groeiende groep fans die hem volgden via zijn YouTube-kanaal. Ook een vermelding in The Independent leverde hem bekendheid op. Erkenning van zijn talent door voetbalaanvoerder Rio Ferndinand en superster Elton John waren doorslaggevend voor zijn groeiende bekendheid.

Andrea Bocceli 


Andrea Bocceli geboren op 22 september 1958 in Lajatico. Hij leed vanaf zijn geboorte aan de oogziekte glaucoom toen hij 12 jaar oud was werd hij na een ongeluk geheel blind.Bocelli werd ontdekt door Zucherro toen deze een tenor zocht voor de demo van Miserere. Uiteindelijk nam Zucchero dit nummer op met Luciano Pavarotti, maar Andrea Bocelli begeleidde Zucchero op zijn internationale concerttour.
Bocelli werd in Italië algemeen bekend na zijn overwinning op het Festival van Sanremo in 1994 . Het jaar daarop deed hij nog eens mee aan het festival met Con te Partiro Dit nummer nam hij in 1996 opnieuw op, samen met Sarah Brightman onder de titel Time to say goodbye en haalde er een internationale hit mee.
 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid