Nu LIVE Romyy
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #20 ~ Cold
Brrrr! Welk ijskoud nummer verdient een warme plaats in de LeetMusic playlist?

Lotsie

Muziek Wereld

24/01/2022, 20:15

5

1

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Wat was het toch koud de afgelopen weken. Tijd om op zoek te gaan naar liedjes die hier perfect bij aansluiten dus!

 

Ijskoud ~ Nielson

Het is ijskoud… Jaja, ook onze Nederlandse zanger Nielson weet er alles van! Maar er een lied over maken… waarom zou je dat doen? Waarom weet niemand, maar in 2018 deed hij dit toch, op zijn album “Diamant”. Niet zonder succes: het lied piekte op de tweede plaats in enkele hitlijsten en wordt ook nu nog regelmatig gedraaid op de radio. Is dit één van Nielsons diamanten nummers?

 

Cold water ~ Justin Bieber & Major Lazer

Twee jaar eerder kwam dit nummer uit, en dit dankzij meer dan enkel Justin Bieber en muziekgroep Major Lazer. Wist je bijvoorbeeld al dat Ed Sheeran meegeschreven heeft aan dit liedje? Naast dit weetje valt er wel meer te vertellen over Cold Water, vooral over de datum van uitbrengen. Het was namelijk de bedoeling dat het lied op 26 juli 2016 werd vrijgegeven aan het grote publiek, maar dit plan viel in het koude water toen het nummer al op 18 juli lekte op de Chinese radio. Er is dan maar besloten de release te vervroegen naar 22 juli.


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #20 ~ Cold
The Battle #20 ~ Cold

Ijskoud
66,67%
Cold Water
33,33%

Judy

05/01/2023, 21:46

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

albertkoning

03/02/2022, 23:52

leuk artikel

.Laraa.

28/01/2022, 10:53

Ook hier is erg Ijskoud!

PapaDonut

27/01/2022, 21:12

Brrr.. Het is inderdaad wel erg IJskoud.

Sem.

24/01/2022, 20:30

Poh! Ik heb het wel echt IJskoud 🥶

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (5)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid