Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #19 ~ Winter
Welk winters nummer mag zich voegen bij de LeetMusic playlist?

Lotsie

Muziek Wereld

17/01/2022, 20:15

6

4

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Het is volop winter, en dat is ook te voelen. Nu Kerst achter de rug is, wat is er beter dan het thema winter? Helemaal niets, goed geraden.

 

Snow ~ The Red Hot Chili Peppers

Enkele edities eerder zaten ze nog “under the bridge”, maar nu baden ze in de koude sneeuw. Op 20 november 2006 werd de door fans langverwachte comeback eindelijk een feit. Hier hoorde ook een leuke clip bij, waarin we een concert van The Red Hot Chili Peppers te zien krijgen, afgewisseld met foto’s van mensen. Zouden dit misschien fans of naasten van de groepsleden kunnen zijn?

 

Baby, It’s Cold Outside ~ Frank Loesser

Frank Loesser heeft helemaal gelijk, wat is het toch koud op de fiets zeg! Dit lied gaat al de volle 77 jaar mee. In de lyrics personifiëren een wolf en een muis twee personen die de volle 2,5 minuten een avontuur beleven. De wolf neemt de muis mee op een romantisch avontuur, wat lief!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #19 ~ Winter
The Battle #19 ~ Winter

Snow
75%
Baby, It's Cold Outside
25%

Judy

05/01/2023, 21:49

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

albertkoning

03/02/2022, 23:52

leuk artikel

Keet

19/01/2022, 21:08

Rode heete pepers!

Nova

18/01/2022, 19:29

Ik doe ook mee met de Red Cold Chilipepers!

.Laraa.

17/01/2022, 22:07

Geef mij maar wat 'Snow' van The Red Hot Chili Peppers.

Sem.

17/01/2022, 20:50

Doe mij maar de Red Cold Chilipepers

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid