Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #13 ~ Flowers
Welk fleurig liedje mag zich deze week bij de LeetMusic playlist voegen?

Lotsie

Muziek Wereld

06/12/2021, 20:15

6

6

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard! Benieuwd naar de kandidaten van deze week?

Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Deze week is het tijd om onze lijst op te fleuren met wat bloemetjes!

 

Supermarket Flowers ~ Ed Sheeran

Dit lied is niet gekocht uit de supermarkt, maar geschreven door onze welbekende singer-songwriter Ed Sheeran. Het lied gaat over een fleurig persoon in zijn leven: zijn oma. Zij overleed terwijl hij zijn album ÷ aan het maken was. Bij heftige gebeurtenissen zoals deze neemt hij meteen zijn gitaar om zo zijn emoties te verwerken. Zijn oma zal eeuwig een bloem zijn voor hem, alsook een bron van inspiratie. Lief, of niet soms?

 

Dead Flowers ~ The Rolling Stones

Een iets minder vruchtbaar lied nu, net als het vorige lied wel met Britse roots. Dit nummer gaat niet over het water geven van een prachtig bloemetje, maar over het inspuiten van heroïne in je lichaam en de effecten hiervan. Dit is een van de eerste nummers in de typische Country stijl van The Rolling Stones, volgens de leden zelf hadden ze dit genre nog niet eerder gemaakt en uitgebracht. Wat vind jij van de weg die de band vanaf hier uitging?


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #13 ~ Flowers
The Battle #13 ~ Flowers

Supermarket Flowers
75%
Dead Flowers
25%

Judy

05/01/2023, 22:18

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ZureBom

29/12/2021, 22:08

Leuk Artikel

.Laraa.

12/12/2021, 00:29

Geef mij maar het bloemetje van Ed Sheeran! :)

Sem.

08/12/2021, 19:28

Liever bloemen van de supermarkt, dan dooie bloemen 🌼🌷🌻

Jesse

07/12/2021, 21:47

Is het erg als ik deze 2 liedjes niet ken?

Bouncing

06/12/2021, 20:18

Ik ben wel heel flower power

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid