Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Helden van de Top 2000!
Overzicht van de beste tracks van dit moment.

Willie

Muziek Wereld

0

0

Ook dit jaar is het natuurlijk weer zover: De Top 2000! In deze lijst vind je alle nummers die dit jaar door de mensen thuis gekozen zijn! En voor de oldies onder ons.. Er zitten heel wat nummers in van de goede oude tijd! En het leuke van dit jaar is, dat er heel veel jongere stemmers massaal gestemd hebben op echte klassiekers!

Guus Meeuwis
Ook Guus Meeuwis kan weer proosten. Ons Nederlandse trots staat maar liefst zeven keer in de Top 2000! Toch lijkt de populariteit van Guus Meeuwis de laatste jaren te dalen. Vijf jaar geleden stond de Tilburger namelijk nog twaalf keer in de Top 2000.

De nummers van Guus Meeuwis die dit jaar de Top 2000 hebben gehaald zijn onder andere: Proosten, Geef mij nu je angst, Dat komt door jou, Het is een nacht, Tranen gelachen, De weg en natuurlijk ook Brabant.

Top 10
Omdat 2000 liedjes waarschijnlijk een veel te lang artikel wordt… Gaan we een kijkje nemen in de Top 10 van de lijst! In de eerste helft van de Top 10 zien we niet echt veel veranderingen. De veranderingen zitten vooral in de tweede helft van de top 10.

Bowies met Heroes en Claudia de Breij met Mag ik dan bij jou hebben plaats gemaakt voor Coldplay en Guns N’ Roses. Pearl Jam is vier plekken gestegen.

De top tien ziet er als volgt uit:

10: November Rain – Guns N’ Roses (17)

9: Avond – Boudewijn de Groot (6)

8: Fix You ­– Coldplay (11)

7: Wish You Were Here – Pink Floyd (9)

6: Black – Pearl Jam (10)

5: Child In Time – Deep Purple (-)

4: Piano Man – Billy Joel (-)

3: Stairway To Heaven – Led Zeppelin (-)

2: Hotel California – Eagles (-)

De nummer 1
We kunnen er niet omheen draaien.. De nummer 1 is precies hetzelfde als vorig jaar. Bohemian Rhapsody van Queen is voor de VIJFTIENDE KEER de ultieme favoriet van Nederland. Dat is officieel bekend gemaakt tijdens de Helden van de Top 2000 Concert op NPO Radio 2.

Wat vind jij van de Top 10? En heb jij de Top 2000 al helemaal bekeken?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid