Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Youtubers in actie!
Binnenkort gaat Serious Request weer van start met ditmaal ook Youtubers die in actie komen.

Willie

Muziek Wereld

0

0

Volgende week maandag 18 december 2017 gaat Serious Request van 3FM weer van start, wat betekent dat veel Nederlanders weer in actie gaan komen om geld in te zamelen. Waaronder 17 bekende Youtubers. Hoe wat en waar kan jij verder lezen in dit artikel.

 

Wat is Serious Request?

Volgende week gaat het grote jaarlijkse festijn weer los; Serious Request! Voor de Leets onder ons die het denken? Huh Serious Request? Wat is dat? Hier een korte uitleg; 3 DJ’s van een landelijk radiostation worden opgesloten in een glazen huis. Hierbij mogen deze mensen niet eten en moeten ze 24 uur per dag een week lang radio maken, en dit maal gaat dit plaats vinden vanaf Apeldoon.  Dit jaar zullen Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn opgesloten worden en tot 24 december in het glazen huis verblijven. De opbrengst van dit jaar gaat naar het Rode Kruis, en die kunnen hiermee gezinnen helpen die te maken hebben gehad met een oorlog of een ramp

 

 

Welke Youtubers?

Dit jaar zullen er ook 17 Youtubers geld gaan inzamelen door middel van iets heel simpels je kan namelijk je favoriete Youtube Idool ontmoeten en er natuurlijk mee op de foto gaan! De Youtubers die je op 22 december kan aantreffen daar zijn; NikkieTutorials, Cinemates, OnneDi, BeautyNezz, Furtjuh, Prankster, Jeroen van Holland, Jessie Maya, BENR, Gewoon Thomas, Quinsding, Vera Camilla, Stuntkabouter en Croco Jill.

 

Ga jij dit event ook op de voet volgen? Of misschien zelfs een bezoekje brengen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid