Nu LIVE Romyy
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #6 ~ Gold
Welk lied mag zich deze week weer bij de LeetMusic playlist voegen?

Lotsie

Muziek Wereld

18/10/2021, 20:15

5

2

 

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Tijd om erachter te komen wie vandaag ten strijde trekken! Onze deelnemers deze week zijn zeker weten GOUD waard!

 

24K Magic ~ Bruno Mars

24 karaats goud is niet niks en dat wist ook Bruno Mars! Van zijn zelfgeschreven nummer wilde iedere luisteraar meepikken: maar liefst 101K downloads en 12,8 miljoen streams binnen 24 uur tijd! Op dezelfde dag van release kwam ook zijn album XXIVK Magic uit. Na dag 1 was het succes van het lied nog niet voorbij, want in vele landen haalde het een top tien plaats, en in Frankrijk zelfs... goud!

 

Goud ~ Bazart

Dit nummer deed in België na een halfjaar vertraging haar naam eer aan. Het lied verscheen op hun debuutalbum en betekende hun grote doorbraak in België en Nederland. Dit werd ook duidelijk toen in 2017 de MIA voor Hit van het Jaar uitgereikt werd aan Bazart. Sindsdien hebben ze nog tal van hits gemaakt, waarvan dit zonder twijfel de meest impactvolle. Wat is jouw favoriet nummer van Bazart?


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeter niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #6 ~ Gold
The Battle #6 ~ Gold

24K Magic
75%
Goud
25%

Judy

07/01/2023, 19:41

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Keet

23/10/2021, 23:50

bruno mars! for the winn

Marije

23/10/2021, 19:08

Ik ga voor Bruno Mars!! :))

.Laraa.

18/10/2021, 22:48

Geef mij maar wat 'Goud'. :)

Sem.

18/10/2021, 21:43

Doe mij maar Bruno Mars :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (7)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid