Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #5 ~ Bad Love
Wat kan liefde soms pijn doen, welke break up song mag een plaats innemen in jullie playlist?

Lotsie

Muziek Wereld

11/10/2021, 20:15

6

3

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Tijd om erachter te komen wie vandaag ten strijde trekken! Onze deelnemers deze week zijn beide ervaren in het hebben van een mindere relatie...

 

Bad Romance ~ Lady Gaga

De titel verraadt meteen waaraan Lady Gaga haar nominatie deze week te danken heeft. Het nummer kwam uit in oktober 2009 op haar album The Fame Monster. Er ging veel publieksaandacht naar de videoclip, omdat deze een nogal bizar plot heeft. Onze wereldster van dienst wordt namelijk dronken gevoerd in de music video, waarna ze doorverkocht wordt aan de maffia van Rusland. Ze wordt verkocht en het bieden gaat via een Wii-controller. Net wanneer Lady Gaga's koper zijn buit in ontvangst mag nemen en je je verwacht aan pikante scènes, gaat het bed in vlammen op. Deze liefdesrelatie was dan ook alles behalve gezond...

 

Bad at Love ~ Halsey

Wat deze twee liedjes alvast gemeen hebben, is dat ze beide op het tweede studioalbum van de respectievelijke artiest verschenen zijn! In het lied overloopt Halsey haar lijstje met ex-liefjes en denkt terug aan wat er precies fout gegaan is. De conclusie: ze is "bad at love". In de videoclip wordt Halsey dan ook achterna gezeten door twee politieagenten die haar willen oppakken omwille van al deze fouten. Dankzij haar vrienden weet ze echter te ontsnappen aan deze overdreven gevolgen. Waar je vrienden al niet goed voor zijn!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

 

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeter niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week

Poll: The Battle #5 ~ Bad Love
The Battle #5 ~ Bad Love

Bad Romance
85,71%
Bad at Love
14,29%

Judy

07/01/2023, 19:44

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ZureBom

29/12/2021, 22:11

Leuk Artikel

Susan=Ban

15/10/2021, 14:32

Niks gaat toch boven onze lady gaga.

.Laraa.

12/10/2021, 00:10

Bad Romance!

Marije

11/10/2021, 21:27

Rah, rah-ah-ah-ah🎶 Roma, roma-ma Gaga, ooh-la-la🎶 Want your bad romance.🎶 Sws Bad Romance van Lady Gaga. Wat een top nummer!!🤩🎶

Sem.

11/10/2021, 20:43

Doe mij maar Bad Romance

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid