Nu LIVE Snorrehond
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #4 ~ Naughty
Welk ietwat stout nummer mag zich kronen tot lid van de LeetMusic playlist?

Lotsie

Muziek Wereld

04/10/2021, 20:15

7

5

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Tijd om kennis te maken met de kandidaten van deze week, en die zijn niet altijd even braaf...

 

Banaan ~ Jebroer, Stepherd, Skinto, Jayh

Zin in een stukje fruit? Jebroer alleszinds wel. Tijd dus om de "stoute schoenen" aan te trekken! In 2014 bracht hij dit nummer uit samen met een handvol andere artiesten. Het lied was zoals je wel kan horen bedoelt voor de discotheken en fuiven... Maar daarbuiten werd het ook enorm bekend! Vooral in Nederland werd het - onbedoeld - een nummer 1 hit. Door deze immense plotse populariteit kreeg de videoclip waar gek genoeg geen enkele banaan in te zien is meer dan 8 miljoen views. Ga jij graag los op Banaan?

 

Bad Habits ~ Ed Sheeran

Nog iemand met slechte manieren! In januari 2021 schreef Ed Sheeran zijn eigen nummer, zoals hij het zelf zei als een verrassing. Het was dan ook geen lied in zijn gebruikelijke stijl, hij wilde niet aan wat van hem verwacht werd voldoen. Dat was ook te zien in de videoclip: Sheeran werd voorgesteld als vampier in een roze pak. Volgens hem toont dit op een goede manier de aard van de gewoonten, hier dus de slechte gewoonten. Wist je trouwens al dat Bad Habits zowel qua clip als tekst gebaseerd is op de serie Buffy the Vampire Slayer? Allemaal kijken!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!

Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeter niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #4 ~ Naughty
The Battle #4 ~ Naughty

Banaan
50%
Bad Habits
50%

Judy

07/01/2023, 19:56

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ZureBom

29/12/2021, 22:12

Leuk Artikel

virtualic

21/12/2021, 12:03

leuk artikel weer

Marije

05/10/2021, 20:20

Ik kieeeessss vooooorrrrr....................................................Edddd Sheraaannn met Bad habits!!!

Sem.

05/10/2021, 15:08

Ik twijfelde, maar ik kies dan wel voor Jebroer.

.Laraa.

05/10/2021, 14:56

Moeilijke keuze! :o

Keet

04/10/2021, 22:11

eddd sheeran

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid