Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #3 ~ Tiger
In het oog van de tijger! Welk lied mag zich deze week bij de LeetMusic playlist voegen?

Lotsie

Muziek Wereld

27/09/2021, 20:15

7

4

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS
Tijd om erachter te komen wie vandaag ten strijde trekken! Onze deelnemers deze week zijn echte tijgers: tijd voor eye of the tiger!

 

Eye Of The Tiger ~ Survivor

We beginnen met... Eye Of The Tiger! Survivor kreeg de kans Another One Bites The Dust van Queen te overmeesteren, dit voor een soundtrack voor de film Rocky III. De eis voor dit nummer was dat het te maken had met een hartslag, wat we nog steeds helemaal kunnen horen in het verslavende deuntje! Ben jij fan van Rocky III? Of enkel van Eye Of The Tiger?

 

Roar ~ Katy Perry
Hoor je de tijgers al? Katy Perry wel! Met dit popnummer dat ze uitbracht in 2013 veroverde ze de hitlijsten. Ze mocht er zelf mee de MTV Video Music Awards mee aflsuiten, wat een eer! Ook critici vonden het een goed nummer, al werd Katy wel beschuldigd van plagiaat. Het leek volgens hen op Brave van de Amerikaanse Sara Bareilles. Welk van de twee vind jij beter? Nog een leuk extraatje: in Katy Perry's Roar komt ook de tekst "eye of the tiger voor". Wat een aan elkaar gewaagde kandidaten!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt!


Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeter niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #3 ~ Tiger
The Battle #3 ~ Tiger

Eye Of The Tiger
66,67%
Roar
33,33%

Judy

07/01/2023, 20:01

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ZureBom

29/12/2021, 22:13

Leuk Artikel

Keet

04/10/2021, 22:13

ik ben met die tigers tigers tigers

Susan

02/10/2021, 18:39

Alhoewel ik katy geweldig vind... Eye of the tiger :)

Marije

28/09/2021, 21:15

Oei moeilijker keuze wel hoor ze zijn beide zo leuk toch ga ik kiezen voor Eye of the Tiger TU TUTUTU TUTUTU TUTUTUUUUUUUUUUUUU

.Laraa.

28/09/2021, 17:19

Oef, dit vind ik een moeilijke keuze! Uiteindelijk kies ik toch voor Eye Of The Tiger.

Sem.

27/09/2021, 20:15

#Old_vibes (eye of the tiger natuurlijk)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid