Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #37
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

12/12/2021, 21:23

9

6

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zullen Keff en Jesse de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

Merry Christmas  |  Ed Sheeran & Elton John

  • Voor zijn kerstnummer heeft Sheeran de hulp ingeroepen van de king Elton John;
  • Afgelopen jaar werkte John al samen met Dua Lipa en Lil Nas X;
  • Het nieuwe nummer van dit duo draagt de gekende titel ‘Merry Christmas’;
  • Dit nummer zou een van de grote kerst hits kunnen worden!

Nieuwe releases

1 –  Leven |  Maan

2 –  Rise  |  Purple Disco Machine feat. Tasita D’mour

3 –  Holiday  |  Emma Heesters

4 –  It’ll Be Okay  |  Shawn Mendes

5 –  2011  |  5 Seconds of Summer

6 –  You Are My High  |  DJ Snake

7 –  Wandered To LA  |  Juice WRLD & Justin Bieber


Achtergrondinformatie releases

1.  Leven  |  Maan

Maan de Steenwinkel, beter gekend als Maan werd geboren op 10 februari 1997 in Utrecht (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres en acteert ook. Ze is actief sinds 2015 en maakt muziek in de genres Pop en Hiphop. De carrière van Maan gaat aan een snel tempo, dit jaar is ze één van de meest beluisterde artiesten op Spotify in Nederland! Eerder kondigde ze al aan dat ze een soloconcert zal geven in de Ziggo Dome (Amsterdam). Om dit te vieren heeft ze ook het nummer ‘Leven’ uitgebracht. In dit nummer zal je haar horen zingen over haar onbezorgde wilde jaren.

2.  Rise  |  Purple Disco Machine feat. Tasita D’Mour
Tino Schmidt, beter gekend als Purple Disco Machine werd geboren in het jaar 1980 in Dresden (Duitsland). Hij is van beroep een Duitse DJ en muziekproducent. Hij is actief sinds ongeveer 2012 en maakt  muziek in de genres House en Disco. Het duurde voor de muziekproducer 9 jaar tot zijn debuutalbum “Soulmatic” uitkwam. Deze bracht 100 miljoen streams op wereldwijd. Het tweede album van 2020 bracht hem zijn allereerste hit op, deze draagt de titel ‘Hypnotized’. Als opvolger kwam ‘Fireworks’ die helaas niet voor de power heeft gezorgd in de hitlijsten. Het nummer ‘Dopamine’ werd dan weer een grote hit en staat nog steeds in de hitlijst. Het nieuwe nummer van de Duitse muziekproducer draagt de titel ‘Rise’ en is een samenwerking met de Britse R&B zangeres Tasita D’Mour. De zang van het nummer neemt zij op zich. Waarover ze zingt is dat je nooit moet opgeven en als het even wat minder gaat, er sowieso weer een mooie dag zal zijn.

3.  Holiday  |  Emma Heesters

Emma Heesters werd geboren op 8 januari 1996 in ’s-Gravenspolder (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres en ook gekend van YouTube over haar zelfgemaakte covers. Ze is actief sinds 2017 en maakt muziek in het genre Pop. Heesters is een grote fan van de feestdagen, dat laat ze merken door de muziek die ze maakt! Afgelopen jaar heeft ze de single ‘Als De Eerste Sneeuw Valt’ uitgebracht en nu dit jaar draagt haar nieuwe single de titel ‘Holiday’. Je zou denken dat het nummer in het Engels wordt gezongen, maar je zal verwonderd zijn als je het beluisterd!

4.  It’ll Be Okay  |  Shawn Mendes

Shawn Peter Raul Mendes, beter gekend als Shawn Mendes werd geboren op 8 augustus 1998 in Pickering (Canada). Hij is van beroep Canadees zanger, liedjesschrijver en is ook model. Hij is actief sinds 2012 en maakt muziek in de genres Pop, Soul, Folk rock en Pop rock. Tot op kort had de Canadees een relatie met de Cubaans-Amerikaanse Camila Cabello, maar helaas is het tot een einde gekomen.. Het nieuwe nummer van Mendes draagt de titel ‘It’ll Be Okay’ en gaat over hem en zijn partner dat ze vredig uit elkaar gaan. “We hoeven niet te blijven, ik zal hoe dan ook van je houden. Het komt wel goed”, aldus de songtekst van het nummer.

5.  2011  |  5 Seconds of Summer

5 Seconds of Summer (5SOS), opgericht in 2011, is een Australische muziekgroep binnen de rock. De leden zijn Luke Hemmings, Calum Hood, Michael Clifford en Ashton Irwin. De groep maakt muziek in het genre Rock. Na anderhalf jaar geen nieuwe muziek, heeft de rockgroep weer nieuwe muziek uitgebracht. Wanneer het is uitgekomen zou niet verrassend zijn want de band viert zijn tiende verjaardag. Het nieuwe nummer draagt de titel ‘2011’ zoals het jaar waarin ze zijn opgericht. In 2011 kwam Ashton Irwin bij de band en toen was de groep compleet, 5 Seconds of Summer werd geboren! Het laatste album van de band draagt de titel “Calm” en is uitgekomen in maart 2020. Waarschijnlijk zal nog meer nieuwe muziek volgen!

6.  You Are My High  |  DJ Snake

William Sami Étienne Grighacine, beter gekend als DJ Snake werd geboren op 13 juni 1986 in Parijs (frankrijk). Hij is van beroep Frans DJ en muziekproducer met Algerijnse origine. Hij is actief sinds 2008 en maakt muziek in de genres Trap en Dance. Het nieuwe nummer van DJ Snake draagt de titel ‘You Are My High’. Deze bevat een sample van het nummer met gelijknamige titel van de groep Gap Band afkomstig uit 1979. De producer is geïnspireerd door de andere Fransman. Demon maakte 21 jaar geleden in 2000 al een nummer dat werd gebaseerd op het nummer uit de jaren 70. In een Instagrampost richtte hij zich tot zijn collega en heeft gemeld dat hij zich vereerd voelt door deze ode, hoe fijn!

7.  Wandered To LA  |  Juice WRLD & Justin Bieber

Jarad Anthony Higgings, beter gekend als Juice WRLD werd geboren op 2 december 1998 in Chicago (Verenigde Staten) en is overleden op 8 december 2019 in Oak Lawn (Illinois). Hij was van beroep Amerikaans zanger en rapper en actief van 2015-2016. Hij maakte muziek in de genres Hiphop, Trap en Emo Trap. Justin Drew Bieber, ook wel gekend als Justin Bieber werd geboren op 1 maart 1994 in London (Ontario) (Canada). Hij is van beroep Amerikaans zanger en is actief sinds 2008. Hij maakt muziek in de genres Pop, R&B en Dance. De meest beluisterde artiest op Spotify in Nederland is toch wel Justin Bieber, wat blijkt. De zanger heeft opnieuw nieuwe muziek uitgebracht, dit nummer draagt de titel ‘Wandered To LA’ en is een nummer van de inmiddels overleden rapper Juice WRLD. Wanneer de rapper overleed, lag er nog veel muziek in zijn schuif, klaar om uitgebracht te worden. Éen van de nummers is ‘Wandered To LA’. Op 10 december zal er voor de tweede keer een album verschijnen van Juice WRLD als postuumn.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Just The Way You Are (Cover by Music Travel Love) van Bruno Mars.

Het originele nummer is van Bruno Mars, hij is een Amerikaanse zanger en liedjesschrijver maar ook producent. Naast dit nummer heeft Mars nog enkele nummers uitgebracht, onder andere: ‘Billionaire’, ‘The Lazy Song’, ‘24k Magic’ en natuurlijk nog veel meer! Het nummer ‘Just Te Way You Are is uitgebracht op 8 september 2010. De cover is gemaakt door Music Travel Love, dit is een Canadese poprock country band bestaande uit broers. De band was actief in de jaren 1987-2001, vervolgens in 2003, 2012 en van 2016 tot op heden. De cover is uitgekomen op 8 oktober 2020, dat op de verjaardag van Bruno Mars. Dit is een cover met 2 gitaren en zang. Het nummer gaat over verliefd zijn op een meisje en erover zingt.

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Let’s Quote!!

HO HO HO! Houden jullie ook zo van kerst? Dan is dit de pérfecte competitie voor jou!

De competitie gaat als volgt: jullie mogen tijdens het uur van Tease The Release jullie beste kerstquote bedenken en insturen.

De winnaar met de beste kerstquote zal random gekozen worden en zal 25bc, 1 LTD + kerstbal (Keff) winnen.

Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.
 

Vanaf volgende week kunnen jullie de lijst met winnaars hier terugvinden!

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 21-22 naar Tease The Release!

ZureBom

29/12/2021, 22:14

Leuk Artikel

.Laraa.

19/12/2021, 00:15

Leuke competitie!

Len

12/12/2021, 21:46

Kerst, De tijd die je met je familie besteed. De leuke cadeautjes. De geweldige kerstwensen, en het beste van al: De Kerstman! Want deze kent iedereen natuurlijk.

JariBeat

12/12/2021, 21:39

Kerstmis = De enige periode van het jaar wanneer mensen voor een dode boom zitten en snoep eten uit sokken...

Marije

12/12/2021, 21:37

Aan de magie van kerst komt nooit een eind De liefde voor elkaar is namelijk iets wat niet verdwijnt

AnoukFm

12/12/2021, 21:36

I don't want much for Christmas. I just want the person who is reading this to be healthy, happy and loved.

Minona

12/12/2021, 21:36

kerst is niet fijner dan thuis :)

microsoft1990

12/12/2021, 21:32

kerstwens is een wens voor iedereen kerstwens is gezelligheid voor iedereen kerstwens is een boom in de kamer kerstwens is gewoon een wens van iedereen dat is wat kersmis maakt samen zijn en niet alleen

patatje621

12/12/2021, 21:30

kerst zonder kerstboom en familie is geen kerst

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid