Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #33
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

06/11/2021, 21:36

6

3

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

Tell It To My Heart  |  Meduza

  • Het Italiaanse trio Meduza is een samenwerking aangegaan met de artiest Hozier;
  • Jullie kunnen Hozier kennen van het nummer ‘Take Me To Chruch’;
  • Nu werken de artiesten samen aan het nummer ‘Teel It To My Heart’;
  • De titel zal je waarschijnlijk doen denken aan het nummer ‘Piece Of Your Heart’ van een andere groep artiesten;
  • Het nieuwe nummer van Meduza is de opvolger van ‘Paradise’, dit is een samenwerking met Dermot Kennedy en Headrush.

Nieuwe releases

1 –  Enemy |  Imagine Dragons

2 –  Nog Eentje Dan  |  Frans Duijts

3 –  Unstoppable  |  James Blunt

4 –  Family  |  David Guetta, Bebe Rexha, TY Dolla $ign, A Boogie Wit da Hoodie

5 –  I Wish  |  Mabel & Joel Corry

6 –  All You Need Is Love  |  Katy Perry

7 –  Overpass Graffiti  |  Ed Sheeran

8 –  Next Year  |  Macklemore


Achtergrondinformatie releases

1.  Enemy  |  Imagine Dragons

Imagine Dragons is een Amerikaanse muziekgroep afkomstig uit Las Vegas (Verenigde Staten), deze groep is opgericht is in 2008. De band is actief van 2008 tot op heden. De groepsleden zijn Dan Reynolds (Zangers, drums en gitaar), Ben McKee (Basgitaar), Wayne Sermon (Gitaar) en Daniel Platzman (Drums, viool). De groep maakt muziek in de Indierock, Alternatieve rock, Pop. Destin Choice Route, beter gekend als JID of J.I.D werd geboren op 31 oktober 1990 in Atlanta, Georgia (Verenigde Staten). Hij is van beroep Amerikaans rapper, zanger en liedjesschrijver. Hij is actief sinds 2010 en maakt muziek in het genre Hiphop. De Amerikaanse band is een samenwerking aangegaan met de rapper J.I.D voor het nummer ‘Enemy’. Wie Arcane League of Legends kent en/of kijkt, zal dit nummer zeker al eens gehoord hebben. Dit nummer is namelijk e soundtrack van de animeserie. In de videoclip van het nummer zie je drieënhalve minuut lang beelden afkomstig uit de serie.

2.  Nog Eentje Dan  |  Frans Duijts
Frans Duijts werd geboren op 10 mei 1979 in Tiel (Nederland). Hij is van beroep Nederlands zanger en is actief sinds 2005. Hij maakt muziek in de genres Nederlandstalig, Smartlap en levenslied. De zanger heeft nog geen seconde stilgezeten, hij is constant bezig met nieuwe muziek. De zanger heeft opnieuw een lied uitgebracht, getiteld ‘Nog Eentje Dan’. De zanger zei in een interview dat stilzitten niets voor hem is en hij noemt zichzelf een druk mannetje. De titel van het nummer verklapt eigenlijk al wat de zanger hiermee wilt zeggen, hij hoopt dat dit nummer vooral in de kroeg wordt gedraaid. “Nog eentje dan. Zegt iedereen wel eens, als je weet dat je eigenlijk naar huis moet gaan. Het is lekker herkenbaar.”, aldus Frans.

3.  Unstoppable  |  James Blunt

James Hillier Blount, beter gekend als James Blunt werd geboren op 22 februari 1974 in Tidworth (Verenigd Konkrijk). Hij is van beroep Brits zanger, liedjesschrijver en is ook voormalig Brits legerofficier (ook wel gekend als captain). Hij is actief sinds 2004 en maakt muziek in de genres Alternatief en Folkrock. Momenteel werkt de Britse zanger aan zijn “greatesthitsalbum (2004-2021)” met de titel ‘The Stars Beneath My Feet’. Dit album zal verschijnen op 19 november dit jaar en zal naast zijn grote hits ook vier niewe tracks dragen. Eén van de vier nummers is al het eerder uitgebrachte nummer ‘Love Under Pressure’ en nu het nummer ‘Unstoppable’. Blunt staat bekend om zijn scherpe humor op Twitter en daar is nu ook sprake van.. Op Twitter plaatste hij bij de aankondiging van het de videoclip de tekst “net toen je dacht dat het veilig was om naar buiten te gaan…”. In de videoclip zie je de zanger door de schreeuwende menigte lopen. Dit is een reactie op de haatreacties die hij krijgt over zijn muziek waar hij wel grappig op reageert. Zoals de titel: de artiest is niet te stoppen en we morgen zeker nog nieuwe muziek verwachten!

4.  Family  |  David Guetta, Bebe Rexha, TY Dolla $ign, A Boogie Wit da Hoodie

Pierre David Guetta, ook wel gekend als David Guetta werd geboren op 7 november 1967 in Parijs (Frankrijk). Hij is van beroep Frans DJ en muziekproducent. Hij is actief sinds 2001 en maakt muziek in de genres House en Dance-pop. Bleta (bebe) Rexha, ook wel gekend als Bebe Rexha werd geboren op 30 augustus 1989 in Brooklyn (Verenigde Staten). Ze is van beroep Amerikaans zangeres met Albanese afkomst. Ze is actief sinds 21 en maakt muziek in het genre Pop. Tyronne Griffin, beter gekend als Ty Dolla Sign werd geboren op 13 april 1985 in Los Angeles (Verenigde Staten). Hij is van beroep Amerikaans zanger en producer en is actief sinds 2007. Hij maakt muziek in de genres Hiphop en R&B. Artist Julius Dubose, beter gekend als A Boogie Wit da Hoodie werd geboren op 6 december 1995 in New York City (Verenigde Staten). Hij is van beroep Amerikaans rapper en zanger en is actief sinds 20016. Hij maakt muziek in de genres Hip hop, Trap en R&B. De DJ heeft opnieuw muziek uitgebracht. Het nieuwe nummer draagt de titel ‘Family’ en is een samenwerking met enkele artiesten. Recent is Guetta tot populairste dj ter wereld uitgeroepen voor zijn nieuwe plaat, deze samen met Bebe rexha. Hierbij kregen ze hulp van twee andere artiesten. Dit zou zomaar Guetta’s meest gevoelige plaat kunnen zijn in lange tijd. “Familie is alles wat je nodig hebt aan het eind van de dag. Vrienden zijn maar tijdelijk, familie is voor altijd.”. Wat is jouw mening hierover? Benieuwd naar het nummer? Luister hem zeker eens!

5.  I Wish  |  Mabel & Joel Corry

Joel Corry werd geboren op 10 juni 1989 in London (Verenigd Koninkrijk). Hij is van beroep Brits Dj, producer en komt vaak op tv. Hij is actief sinds 2012 en maakt muziek in de genres Melbourne bounce, Tech house, Tropical house. Mabel Alabama Pearl McVey, beter gekend als Mabel werd geboren op 20 februari 1996 in Málaga (Andalusië, Spanje). Ze is van beroep Brits-Zweedse zangeres en maakt muziek in de genres Pop en R&B. In 2012 werd Joel Corry bekend door zijn relatie met een van de deelnemers vaneen realityserie. Naast de serie had hij al diverse projecten. Hij was personal trainer en deed aan handel in sportartikelen. Corry’s debuutsingle kwam uit in 2015 en draag de titel ‘Back Again’. Om internationaal door te breken moest hij 5 jaar wachten tot hij het nummer ‘Head & Heart’ heeft uitgebracht. Nu is tijd het voor de volgende release, deze draagt de titel ‘I Wish’. Dit nummer is een samenwerking met de zangeres Mabel. De zangeres maakte haar doorbraak mee in 2019. Het nieuwe nummer gaat over een verbroken relatie en de wens hoe het gelopen zou moeten zijn.

6.  All You Need Is Love  |  Katy Perry

Katheryn Elizabeth Hudson, beter gekend als Katy Perry werd geboren op 25 oktober 1984 in Santa Barbara (Californië, Verenigde Staten). Ze is van beroep Amerikaans zangeres, liedjesschrijver en actrice. Ze is actief sinds 2001 en maakt muziek in de genres Pop, Poprock, Dance-pop en Eletropop. Het nieuwe nummer van Katy Perry draagt de titel ‘All You Need Is Love’ en is een akoestiek versie van het originele van The Beatles. De opbrengst van het nummer gaat naar de organisatie Bay2Baby. Hierbij ondersteunen ze de missie van de organisatie om basisbenodigdheden te bieden aan kinderen in armoede in het land.

7.  Overpass Graffiti  |  Ed Sheeran

Edward Christopher Sheeran, beter gekend als Ed Sheeran werd geboren op 17 februari 1991 in Halifax (verenigd Konikrijk). Hij is van beroep Brits zanger en liedjesschrijver. Hij is actief sinds 2003 en maakt muziek in de genres Folkpop, Pop en Hiphop. Sheeran heeft een nieuw nummer uitgebracht, getiteld ‘Overpass Graffiti’. Dit nummer is de nieuwste radiosingle van zijn alvum die de titel “Equals” draagt. De vorige nummer die hij uitgebracht heeft zijn ‘Bad habits’, ‘Visiting Hours’ en ‘Shivers’. Volgend jaar zal Ed Sheeran een tour gaan doen door jawel hoor.. Europa! Hij zal op 22 en 23 juli te zien zijn in Brussel in het Koning Boudewijnstadion. Sheeran verklapte tijdens een interview voor de krant al dat hij volgend jaar een nieuw album zal uitbrengen. Hij zal beide platen voorstellen tijdens Sheeran’s concertreeks.

8.  Next Year  |  Macklemore

Ben Haggerty, beter gekend als Macklemore werd geboren op 19 juni 1983 in Seattle (Verenigde Staten). Hij is van beroep Amerikaanse rapper en is actief sinds 2000. Hij maakt muziek in het genre Hiphop. Macklemore kende zijn doorbraak in 2012 met zijn grootste hit. Nu probeert hij dit met het nummer ‘Next Year’. Voor hij het nummer releasde, liet hij het horen aan zijn 6-jarige dochter. Dit was haar reactie: “Dit is niet het beste, maar ik hou toch van je. Kon Taylor Swift of Adele niet?”. Macklemore zelf was altijd kritisch over zijn eigen tracks, maar tegenwoordig is het zijn dochter.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Girls Just Wanna Have Fun (Cover by Davina Michelle) van Cindy Lauper.

Het originele nummer is van Cindy Lauper, zij is ongetwijfeld bekend van meerdere nummers, zoals: ‘Time After Time’, ‘True Colors’ en nog veel meer. Het nummer ‘Girls Just Wanna Have Fun’ is uitgebracht op 25 februari 1984. De cover is gemaakt door Davina Michelle, zij is een Nederlandse zangeres die zeer bekend is in Nederland, maar ook in België. De cover is uitgekomen op 6 september 2021 en is een cover met de piano en stem. Het nummer gaat over meiden die plezier willen hebben.

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Raad de artiest en win!!

Denk jij een grote muziekkennis te hebben? Dat gaan wij testen!

Nu gaan wij jullie kennis van artiestennamen testen..
Er zal een artiestennaam achterstevoren staan in ellehcim anivad het artikel dat jullie moeten zoeken en sturen in de reacties.

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

Kort nog even het verhaal met het vervolg (competitie editie 32):

Keff en Jesse waren onwijs druk bezig met de voorbereidingen van de grote Halloweenshow. Totdat we plots iets horen ritselen onder onze tafel. Jesse en Keff keken elkaar aan.

Fehmican: Toen ze beide rustig van het tafel weg liepen richting de deur werd de tafel omhoog gesmijt en kwam er opeens een enge schaduw monster tevoorschijn die Jesse en Keff in stukken wilde hakken. ze wilden zo snel mogelijk uit het huis rennen maar helaas heeft het schaduw monster maatregelen genomen en heeft alle ramen/deuren opslot gezet zodat ze er niet levend mee wegkomen, dus toen zijn keff en Jesse naar de zolder gerent met allemaal ouderwetse voorwerpen. Ze vonden iets magisch... rustig gingen jesse en keff op hun teentjes naar het voorwerp lopen toen de monster plots binnenstort in de zolder pakte jesse en keff samen het voorwerp in hun handen zonder dat ze weten wat het voorwerp doet en die richtten ze op het monster en er opende een zwarte gat wat een portaal was naar het onderwereld (hell) de monster werd erin gezogen en Jesse & keff ook bijna ze hielden zich vast maar ze konden het niet meer en werden getrokken door de zuigkracht.............. *portaal is gesloten* Jesse & keff zijn op het nippertje veilig mee weggekomen. Toen ze weer veilig weer in huis konden rondhangen hebben ze besloten een artikel te sturen naar de krantenschrijvers over hun spectaculaire enge gebeurtenis

Lijst met winnaars:

1.  Marije.  |  zechnas flor (rolf sanchez)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

2.  RaniaKook,  |  seniccav eht (the vaccines)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  Susan  |  naam (maan)  |  50 bc + 25 bc (extra wegens moeilijke editie) – Gefeliciteerd!!

4.  dunya |  eecuq (qucee)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

5.  Desquit |  yeslah (halsey)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

6.  Marije. |  rebeib nitsuj (justin bieber)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

7.  Sem. |  ndldogk42 (24kgoldn)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

8.  Yaron |  dranyam ronoc (conor maynard)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

9.  ZureBom |  ogirdor aivilo (olivia rodrigo)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

10.  Andreatjuh |  bihaw lalib (bilal wahib)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

11.  Marije. |  menime (eminem)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

12.  Fehmican | Maak Het Verhaal Af | SS – Gefeliciteerd!! (eenmalig wegens Halloween)
 

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

 

Judy

07/01/2023, 19:28

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ZureBom

29/12/2021, 22:16

Leuk Artikel

Yaron.

14/11/2021, 16:42

---------------

.Laraa.

07/11/2021, 23:17

Leuke cover!

Esmee

07/11/2021, 13:56

Nou omdat de artiest NU WEL in het artikel staat en gisteravond niet tijdens het uurtje wint niemand maar de artiest is Davina Michelle

Marije

07/11/2021, 12:36

soo Lang verhaal!! Da ga ik ni af kunne maken!! haha maja leuke Releases

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid