Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #2 ~ Sport
Welk lied verovert een plekje in de enige echte LeetMusic playlist deze week?

Lotsie

Muziek Wereld

20/09/2021, 20:15

8

6

Het is weer maandag, en net als vorige week is het dus tijd voor The Battle! In deze reeks stel ik jullie luisteraars telkens twee liedjes voor aan de hand van een weetje, waarna jullie op jullie favoriet kunnen stemmen. De inzet is niet niks: een plaatsje in de playlist voor én door de luisteraars is immers goud waard!

Benieuwd naar de kandidaten van deze week? Lees dan zeker verder.


THE CONTESTANTS

Tijd om erachter te komen wie vandaag ten strijde trekken! Onze deelnemers deze week zijn ter gelegenheid van het WK wielrennen extra sportief!

 

Skippybal ~ Frans Bauer

Wat is er nu vermoeiender dan uren springen op een skippybal? Dit lied werd letterlijk gemaakt om frustraties te uiten, vertelde zanger van het nummer Frans Bauer. Hij wilde graag nog eens een hit op de radio, maar zat met de gedachte dat dit nooit gebeurde wanneer mensen zijn lied mooi vonden. Hij besloot iets knotsgeks te maken... waar hij achteraf spijt van kreeg! Het was helemaal zijn ding niet, hij zou zich niet meer aan wat de grote menigte wilde gaan aanpassen. Desondanks de spijt van het lied, was de inzending wel sportief genoeg om het te maken tot nominatie voor onze playlist!

 

I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me) ~ Whitney Houston

Een iets oudere inzending kan er ook wel bij: deze komt uit 1987 en staat op Whitney's gelijknamige studioalbum Whitney. Geschreven door leden van de groep Boy Meets Girl werd het lied een echte wereldhit, met leidersplaatsen op de Billboard Hot 100 en de Top 40. Niet moeilijk uiteraard, met een goed dansje bereik je meteen een podiumplaats!


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt! Ik ben alvast benieuwd naar de uitslag, jij ook?


Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll: The Battle #2 ~ Sport
The Battle #2 ~ Sport

Skippybal
30%
I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)
70%

Judy

07/01/2023, 20:07

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ZureBom

29/12/2021, 22:16

Leuk Artikel

Susan

02/10/2021, 18:43

Tuurlijk stem ik voor de 80's hit

Marije

22/09/2021, 19:48

We gaan voor Whitney Houston Natuurlijk!!! ;)))

Keet

22/09/2021, 00:22

Lekker dansen!!

Nova

20/09/2021, 21:13

We gaan natuurlijk voor de Engelse .. 😉

.Laraa.

20/09/2021, 20:22

Wat is er beter dan even uit de bol gaan op 'I Wanna Dance with Somebody'? Smeer je beentjes al maar in en ga lekker dansen! :)

Sem.

20/09/2021, 20:18

Fransie Bauer natuurlijk :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid