Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
The Battle #1 ~ Summer
Welk lied mag als eerste intreden tot de LeetMusic playlist?

Lotsie

Muziek Wereld

13/09/2021, 20:15

9

6

Het is maandag, en nu het semptember is betekent het dat het weer tijd is voor iets nieuws! Vanaf nu is het tijd voor... The Battle. In deze reeks stel ik jullie wekelijks twee nummers voor, waar jullie na het lezen op mogen stemmen. De winnaar van elke reeks krijgt toegang tot de enige echte LeetMusic playlist, samengesteld voor én door de luisteraar. Klaar om jouw keuze op de radio te horen?


THE CONTESTANTS

Tijd om erachter te komen wie vandaag ten strijde trekken! Onze deelnemers deze week zijn kanjers in... het veroveren van de titel zomerhit!

 

Sofia ~ Álvaro Soler

De eerste kandidaat is er eentje uit 2016. Het nummer werd uitgebracht op in de lente en werd bekend tegen het moment dat het tijd werd om de jassen achterwege te laten. Het nummer werd door Soler geschreven en gezongen, maar dit bleek niet voldoende om op zijn debuutalbum te staan. Dit gebeurde zelfs niet op de deluxe-edities die zowel in het Spaans als Italiaans werden uitgebracht! Gelukkig kwam na het wereldwijde succes met nummer 1 plaatsen in bijna gans Europa Sofia toch op de internationale versie van zijn CD. De clip werd trouwens niet opgenomen in zijn geboorteland Spanje, maar in Cuba, iets exacter hoofdstad Havana.

 

Despacito ~ Luis Fonsi & Daddy Yankee

En ook dit Puerto Ricaans duo doet mee aan deze prestigieuze verkiezing! Een klein jaar na Sofia - januari 2017 - kwam hun nummer Despacito uit, klaar om de volgende zomerhit te worden. Het nummer werd een tophit in zowat alle Europese en Zuid-Amerikaanse landen en dat is niet zo gek! Er was immers aan de views van de clip op YouTube gezien dat men wereldwijd genoot van het nummer: na een half jaar werd het de meest bekeken video ooit, en ondertussen haalde het filmpje al meer dan 7,5 miljard views! Met de zomerse beats en melodieën hield iedereen van dit nummer, maar is dat nu nog steeds het geval?


TIME TO VOTE

Dan kunnen we nu eindelijk gaan stemmen! Beluister de liedjes nog een keer heel grondig, en maak dan je keuze door te stemmen via onderstaande poll. Denk goed na, want het lied dat over een week de meeste stemmen heeft, belandt in de LeetMusic playlist voor én door jullie gemaakt! Ik ben alvast benieuwd naar de uitslag, jij ook?


Vond je dit artikel leuk? Vergeet dan zeker niet te liken en de lezers in de reacties te overtuigen waarom ze voor welk liedje moeten kiezen. Wie weet kan jij als ervaren debattant iedereen overtuigen!

Tot volgende week!

Poll:


Judy

07/01/2023, 20:11

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

virtualic

21/12/2021, 12:05

heel leuk artikel!!

Accalia

15/09/2021, 19:40

Originele en toffe reeks! Wat een mooie banner?! :O

ZureBom

15/09/2021, 19:25

Oeh, super leuk Artikel :)

Marije

14/09/2021, 20:35

Wat een super leuk nieuw artikel Lotsie!!!

Keet

14/09/2021, 12:27

Wat een leuk artikel!!! Heel origineel ditt

Nova

14/09/2021, 07:51

Super leuk artikel Lotsie, ik heb een stem afgelaten!!👯‍♀️

.Laraa.

13/09/2021, 22:05

Veel succes met je nieuwe reeks, Lotsie!

Sem.

13/09/2021, 20:17

Super leuk Artikel! Ik heb ook zeker effe een stem achtergelaten...

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid