Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #32
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

31/10/2021, 21:23

12

5

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

SG  |  DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, Lisa of BLACKPINK

  • Als DJ Snake een nieuwe release uitbrengt, weet je nooit echt wat je kan verwachten;
  • Na Taki taki werkt de Fransman opnieuw samen met Ozuna, nu komen er nog twee artiesten erbij;
  • De andere twee artiesten die meehelpen zijn Megan Thee Stallion en Lisa van BLACKPINK;
  • Net zoals Taki taki zal het en echte zomerhit zijn;
  • Psst.. Luister hem zeker eventjes! 😉

Nieuwe releases

1 –  Dynamite |  Sean Paul

2 –  Just A Notion  |  Abba

3 –  No Bad Days  |  Bastille

4 –  In De Nacht  |  Yade Lauren

5 –  Moth to a Flame  |  Swedish House Mafia, The Weeknd

6 –  Dancing At The Doors Of Heaven  |  Son Mieux

7 –  Zie Je mij  |  Maaike Oubouter


Achtergrondinformatie releases

1.  Dynamite  |  Sean Paul

Sean Paul Ryan Francis Henriques, ook wel gekend als Sean Paul werd geboren op 9 januari 1973 in Kingston (Jamaica). Hij is van beroep Jamaicaans artiest binnen de R&B en Dancehall. Hij is actief sinds 1998 en maakt muziek in de genres Dancehall, Reggae en R&B. Zoals eerder beschreven is Sean Paul van Jamaica, maar eigenlijk is hij van verschillende landen afkomstig. Klinkt gek zeker? Dat is het niet hoor. Zijn grootvader is afkomstig van Portugal, de vader van zijn moeder is Afrikaans en de vrouw is Engels-Chinees. Maar nu verder over de muziek, in 2000 bracht hij zijn debuutalbum uit, maar dat werd helaas geen succes. Twee jaar na zijn debuutalbum scoorde hij zijn eerste hit en dat gebeurde met het nummer ‘Gimme The Light’. De echte doorbraak vond plaats in 2003 met het nummer ‘Get busy’ dat een hit werd. Het tweede album, getiteld “Dutty Rock” werd een groot succes. In zijn carrière heeft de Jamaicaanse artiest veel samengewerkt met grote namen en scoorde hij grote hits. Het nieuwe nummer (en dus ook een knaller) dat de artiest heeft uitgebracht draagt de titel ‘Dynamite’.

2.  Just A Notion  |  Abba
Abba is een Zweedse popgroep afkomstig uit Stockholm (Zweden) die opgericht is in 1972. De groep is actief sinds van 1972-1982, in 2016 en van 2018-heden. De groepsleden zijn Agnetha Fâltskog (Zangeres), Björn Ulvaeus (Gitaar en zanger), Benny Andersson (Piano en zanger) en Anni-Frid Lyngstad (Zangeres). De groep maakt muziek in de genres Pop, Poprock en Disco. De comeback van de Zweedse popgroep wordt groots onthaald door het wijde publiek. Op 5 november zal het album “Voyage” uitkomen met als voorloper het nieuwenummer ‘Just A Notion’. Het nummer werd oorspronkelijk rond 1978 opgenomen. Dit nummer kwam normaal op het album “Voulez-Vous” die een jaar later is verschenen. Een stukje van het nieuwe nummer kwam terecht op een boxset van de groep, maar de rest van de opname werd al die tijd bewaard bij de groep zelf. Voor het nieuwe album heeft de groep een nieuwe versie van dit nummer opgenomen.

3.  No Bad Days  |  Bastille

Bastille is een Britse alternatieve-rockband afkomstig uit Londen (Verenigd Koninkrijk) die opgericht is in 2008. De groep is actief van 2008-2010 en 2010-heden. De groepsleden zijn Dan Smith (Zang, keyboard en percussie), Kyle Sommons (Keyboard, percussie, gitaar en synthesizer), Will Farquarson (Basgitaar, keyboard en gitaar), Chris “Woody” Wood (Drums en percussie) en Charlie Barnes (Basgitaar, keyboard en gitaar, de laatste persoon is er alleen bij tijdens tours. De groep maakt muziek in de genres Indierock, Indiepop, Indietronica, alternatieve rock, Rock en Synthpop. Op 4 februari zal de band een nieuw album uitbrengen, getiteld “Give Me The Future” en is als eerbetoon aan de mensheid in tijden van technische ontwikkelingen in snel tempo en het reflecteren op…. Het nieuwe nummer, getiteld ‘No Bad Days’, is een typisch Bastille-nummer. Helaas is er ook een minpuntje en dat is het gebruik van een stemvervormer over de stem van Dan Smith. Het thema van het album komt uitgebreid aan bod in de videoclip.

4.  In De Nacht  |  Yade Lauren

Jade Lauren Clevers, beter gekend als Yade Lauren werd geboren op 8 april 1999 in Rosmalen (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres en is actief sinds 2016. Al een tijdje is de Nederlandse zangeres een ster in het binnenland, ze scoorde binnen een korte tijd enkele opmerkelijke streaming hits. Het heeft lang genoeg geduurd, nu mag ze ook wel in bekend raken in België. Haar eerste album, getiteld “Reflecties”, werd een groot succes in Nederland. Helaas kon ze het album niet live brengen door de coronapandemie. Haar goede en sterke stem is zonder twijfel haar sterkste wapen en daarmee kan ze een unieke artiest zijn. De zangeres had een contract bij de maatschappij Top Notch, maar helaas heeft ze het contract stopgezet en werkt ze nu onafhankelijk en ready fort he next step! Haar eerste (onder eigen naam) en nieuwste single draagt de titel ‘In De Nacht’. Luister het nummer zeker, jullie zullen er fan van zijn!

5.  Moth to a Flame  |  Swedish House Mafia, The Weeknd

Swedish House Mafia is een Zweedse muziekgroep bestaande uit 3 House-dj’s. De groep is afkomstig uit Stockholm (Zweden) en is opgericht is in 2008. De band is actief van 2008-2013 en 2018-heden. De groepsleden zijn Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso. De groep maakt muziek in de genres House, Progressive house en Electro house. Na een lange stilte is de groep terug met nieuwe muziek. Het nieuwe nummer van de groep is in samenwerking met één van de grootste artiesten, namelijk The Weeknd. Voor dit nummer komt hij meewerken aan de nieuwe single. De singel draagt de titel ‘Moth To a Flame’. Dit is de derde single sinds de lange stilte.

6.  Dancing At The Doors Of Heaven  |  Son Mieux

Son Mieux is een Nederlandse popgroep afkomstig uit Den Haag (Nederland) die opgericht is in 2015. De groep is actief van 2015 tot op heden. De groepsleden zijn Camiel Meiresonne (Zang, gitaar en percussie), Timo Prins (Basgitaar, synthesizer en zang), Chayenne van der Koojj (Drums, percussie en zang), Maud Akkermans (Viool, trompet, percussie en zang), Niels de Maa (Gitaar en zang) en Quinten Meiresonne (Keyboard, gitaar en zang). De groep maakt muziek in het genre Indiepop. Voor het uitbrengen van het nieuwe album zal de groep een allerlaatste single releasen, deze draagt de titel ‘Dancing At The Doors Of Heaven’. Dit nummer stond al tijdje op de lijst van de groep, ook de fans waren er al hyped over. Nu is het ook eindelijk zo ver! Volgens de frontman van de groep gaat het nummer over angsten in het leven en dingen waarvoor hij bang was die hem persoonlijk lieten groeien. Hij zegt er een les uit geleerd te hebben om er niet meer bang voor te zijn, de angsten achterna te gaan en niet op te geven. Het nummer is een leuke meezinger met een leuk refrein. De groep zal dit weekend spelen in Ahoy en de start van hun tour is dit jaar, in 2022 zullen ze op de Noorderslag spelen. 3 december zal het nieuwe album, getiteld “Mustard Seed”, in première gaan!

7.  Zie Je Mij  |  Maaike Ouboter

Maaike Ouboter werd geboren op 12 januari 1992 in Gouda (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres en singer-songwriter. Ze is actief sinds 2012 en maakt muziek in het genre Pop. De nummers van de Nederlandse zangeres zijn precies kleine verhaaltjes, dit bevestigd ze dan ook bij haar album. In het begeleidend boek dat ze heeft uitgebracht verklaart ze dat van elf liedjes op het album dat ze aan de hand van autobiografische verhalen. Hierbij duikt ze de diepte in.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Leave The Door Open (Cover by Leroy Sanchez) van Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic.

Het originele nummer is van de drie artiesten Bruno Mars, Anderson .Paak en Silk Sonic, alle 3 zijn ze bekende artiesten en dit nummer is in samenwerking gemaakt. Dit nummer is uitgebracht op 18 maart 2021. De cover is gemaakt door Leroy Sanchez, is een Spaanse liedjesschrijver en dus ook zeker wel bekend. De cover is uitgekomen op 18 maart wat straf is, dat op dezelfde dag als het originele? Het nummer gaat over de liefde, oeh! ;)

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Maak het verhaal af [EENMALIG]

Omdat het een feestdag is, gaan wij ook een eenmalige competitie organiseren. De eenmalige competitie is het afmaken van het verhaal.

Hieronder staat het begin van het verhaal, nu is het aan jullie om het verhaal af te maken!
 

De winnaar zal gekozen worden a.d.h.v. het best aanvullende verhaal en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

Het verhaal:

Keff en Jesse waren onwijs druk bezig met de voorbereidingen van de grote Halloweenshow. Totdat we plots iets horen ritselen onder onze tafel. Jesse en Keff keken elkaar aan.

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

 

Judy

07/01/2023, 19:33

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ZureBom

29/12/2021, 22:17

Leuk Artikel

.Laraa.

03/11/2021, 18:38

Een heleboel leuke liedjes!

Keet

01/11/2021, 21:11

Ik zie jou !!

Keff

31/10/2021, 22:17

Wat een spannende verhalen

Fehmican

31/10/2021, 21:49

Keff en Jesse waren onwijs druk bezig met de voorbereidingen van de grote Halloweenshow. Totdat we plots iets horen ritselen onder onze tafel. Jesse en Keff keken elkaar aan. Toen ze beide rustig van het tafel weg liepen richting de deur werd de tafel omhoog gesmijt en kwam er opeens een enge schaduw monster tevoorschijn die Jesse en Keff in stukken wilde hakken. ze wilden zo snel mogelijk uit het huis rennen maar helaas heeft het schaduw monster maatregelen genomen en heeft alle ramen/deuren opslot gezet zodat ze er niet levend mee wegkomen, dus toen zijn keff en Jesse naar de zolder gerent met allemaal ouderwetse voorwerpen. Ze vonden iets magisch... rustig gingen jesse en keff op hun teentjes naar het voorwerp lopen toen de monster plots binnenstort in de zolder pakte jesse en keff samen het voorwerp in hun handen zonder dat ze weten wat het voorwerp doet en die richtten ze op het monster en er opende een zwarte gat wat een portaal was naar het onderwereld (hell) de monster werd erin gezogen en Jesse & keff ook bijna ze hielden zich vast maar ze konden het niet meer en werden getrokken door de zuigkracht.............. *portaal is gesloten* Jesse & keff zijn op het nippertje veilig mee weggekomen. Toen ze weer veilig weer in huis konden rondhangen hebben ze besloten een artikel te sturen naar de krantenschrijvers over hun spectaculaire enge gebeurtenis

Imranee

31/10/2021, 21:44

Toen zagen ze willie dood onder de tafel met een mes in zijn hand.

Jake

31/10/2021, 21:44

Keff en Jesse waren onwijs druk bezig met de voorbereidingen van de grote Halloweenshow. Totdat we plots iets horen ritselen onder onze tafel. Jesse en Keff keken elkaar aan. Ze gingen het witte doek van de tafel af trekken. Ze zagen zichzelf weerspiegeld in de vloerspiegeling. Ze schrokken zich rot en gilde als kleine meisjes. (Van hun halloweenlook natuurlijk) Kuch kuch :)

Marije

31/10/2021, 21:40

Keff en Jesse waren onwijs druk bezig met de voorbereidingen van de grote Halloweenshow. Totdat we plots iets horen ritselen onder onze tafel. Jesse en Keff keken elkaar aan. Ze gingen het witte doek van de tafel af trekken. En toen zagen ze een spook. Keff en Jesse begonnen te gillen als of ze vrouwen waren. Tot dat er geblaf onder het doek weg kwam. Jesse haalde het doek weg. en toen zagen ze de hond van keff zitten. Jesse en Keff lagen beide helemaal in een deuk.

Esmee

31/10/2021, 21:32

Toen ze zagen dat de leuke luisteraar Esmee gewond lag onder de tafel en wat gebeurde er daarna......?

yade.e

31/10/2021, 21:31

Plots zagen we Willie met een mes in zijn kop HAPPY HALLOWEEN zei hij.

Nova

31/10/2021, 21:29

Toen zagen ze Willie daar zitten jankend onder de tafel omdat hij helaas niet veel heeft kunnen doen met Helloween..

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid