Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Wie zijn de meest gestreamde artiesten van 2017?
Lijst van de meest gestreamde artiesten.

Willie

Muziek Wereld

0

0

Het jaar zit er alweer bijna op en we naderen 2018! Dit betekent dat er heel veel jaaroverzichten worden gemaakt om een goed beeld te geven van 2017. Ook Spotify heeft dit laatst gedaan. Spotify heeft meerdere afspeellijsten online gegooid, waaronder: Top Hits NL 2017, Top Artiesten 2017 en Top Mannelijke Artiesten 2017. Je kan zelfs op Spotify zien welke nummers jij in 2017 het vaakst geluisterd hebt!

Maar de belangrijkste afspeellijst is de Top Tracks 2017. En dit jaar staan er ook wat Nederlandse artiesten hoog in de lijst! In dit artikel gaan we een kijkje nemen in de top 10 van de lijst en komen de opvallendste dingen aan bod. Lees dus zeker verder..

Lil’ Kleine, Boef en Ronnie Flex in lijst meest gestreamde artiesten

De hiphoppers van eigen bodem doen het goed dit jaar. Lil’ Kleine, Boef en Ronnie Flex staan in de lijst van meest gestreamde artiesten van 2017! Maar wat waren volgens Spotify de meest gestreamde hits van onze Nederlanders?

De tracks Krantenwijk van Lil’ Kleine en Boef, maar ook Energie van Ronnie Flex zijn heel erg vaak beluisterd. Deze zijn namelijk beide in de top 10 te vinden! Volgens Spotify is het opvallend dat hiphop zo’n groei doormaakt. Wereldwijd werd op de muziekdienst het afgelopen jaar maar liefst 74 procent meer naar hiphop geluisterd dan het jaar ervoor. En daar mogen we best trots op zijn!!

De top 10

Maar hoe ziet de top 10 er nou eigenlijk uit?

10. Scared to Be Lonely – Martin Garrix en Dua Lipa

9. Swalla – Jason Derulo en Nicki Minaj

8. Come Again – Ronnie Flex en Boef

7. Despacito (Remix) – Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber

6. Alleen – Lil’ Kleine

5. It Ain’t Me – Kygo en Selena Gomez

4. Habiba – Boef

Nu het moment waar jullie allemaal op gewacht hebben *TROMGEROFFEL*. DE TOP 3:

Nummer 3: Energie – Ronnie Flex en Frenna

Nummer 2: Krantenwijk – Lil’ Kleine en Boef

Nummer 1: Shape of You – Ed Sheeran

Dit is de top 10 op Spotify! Wat vinden jullie er van? En hebben jullie deze liedjes wel is geluisterd? We kunnen in ieder geval Ed Sheeran feliciteren, want Shape of You is het meest gestreamde nummer op Spotify van 2017!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid