Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #26
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

12/09/2021, 21:14

10

4

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

I Still Have Faith In You  |  ABBA

  • Er was een gerucht dat de Zweedse groep met nieuwe muziek zou komen;
  • Afgelopen donderdag heeft ABBA het aangekondigd;
  • Er zijn twee singles tegelijk uitgekomen, namelijk: ‘I Stil Have Faith In You’ en ‘Don’t Shut Me Down’;
  • Naast twee singles hebben ze er nog 8 uitgebracht en er een album van gemaakt;
  • Het album zal na 3 jaar langer wachten verschijnen op 5 november;
  • Normaal verscheen het album al 3 jaar geleden, maar is uitgesteld omwille van het uitbrengen van meer nummers;
  • Tot slot zal er ook een concertreeks komen waarin je de digitale versies van de bandleden kunt zien, deze zal in 2022 plaatsvinden in London, hoe leuk !!

Nieuwe releases

1 –  Fountains  |  Drake ft. Tems

2 –  Monday  |  Imagine Dragons

3 –  MÉTELE AL PERREO  |  Daddy Yankee

4 –  Love Sweet Love  |  Little Mix

5 –  Bon Gepakt  |  Donnie ft. René Froger

6 –  I Don’t want You  |  Riton, RAYE

7 –  Acapulco  |  Jason Derulo


Achtergrondinformatie releases

1.  Fountains  |  Drake ft. Tems

Aubrey Drake Graham, beter gekend als Drake werd geboren op 24 oktober 1986 in Toronto (Ontario) (Canada). Hij is van beroep Canadees zanger, liedjesschrijver, acteur en rapper. Hij is actief sinds 2001 en maakt muziek in de genres Hip-hop, R&B, Pop, Trap, Drill en Dancehall. Temilade Openiyi, beter gekend als Tems werd geboren op 11 juni 1995 in Chipata (Zambia). Ze is van beroep Nigeriaanse zangeres, liedjesschrijver en is ook zelf ‘record producer’. Ze is actief sinds 2015 en maakt muziek in de genres Alternative R&B en Afrobeats. Drake zal een nieuw album uitbrengen, getiteld “Certified Lover Boy”, waarbij Tems zal deelnemen als zangeres. Dit nieuws werd aangekondigd op 2 september op billboard in Lagos. Voor het nieuwe nummer ‘Fountains’ heeft Drake Tems’s hulp gevraagd en zingt zij mee in het nummer. Het was een kwestie van tijd dat Tems zeer bekend ging worden, onlangs heeft ze zelfs de award “Net Honours” gewonnen in de categorie “Most Played Alternative Song” met het nummer ‘Damages’. Het nummer ‘Fountains’ is voor Drake zijn 14e op Afrobeats geïnspireerde nummer.

2.  Monday  |  Imagine Dragons
Imagine Dragons is een Amerikaanse poprockband afkomstig uit Las Vegas (Verenigde Staten) die opgericht is in 2008. De bandleden zijn Dan Reynolds (Zang, Drums, Gitaar), Ben McKee (Basgitaar), Wayne Sermon (Gitaar) en Daniel Platzman (Drums en Viool)Danny O’Donoghue (Leadzang), Mark Sheehan (Gitaar) en Glen Power (Drums). De band maakt muziek in de genres Indierock, Alternatieve rock en Pop. Het nummer ‘Monday’ is het nieuwe nummer van Imagine Dragons na de hits ‘Wrecked’ (1 maand geleden) en ‘Follow You’ (5 maanden geleden) die dit jaar nog zijn uitgekomen. Het nummer gaat over liefde waarin ze als refrein zingen: ‘Je bent mijn maandag, de beste dag van de week’, maar dan in het Engels. In de videoclip kan je een muziekstudio zien en enkele beelden met palmbomen. Tot slot zal de band op 2 oktober optreden in Las Vegas (Verenigde Staten) en op 7 juli 2022 in Madrid (Spanje).

3.  MÉTELE AL PERREO  |  Daddy Yankee

Ramon Luis Ayala Rodriguez, beter gekend als Daddy yankee werd geboren op 3 februari 1976 in San Juan (Puerto Rico). Hij is van beroep Puerto Ricaanse zanger, acteur, filmproducent en tot slot ook zakenman. Hij is actief sinds 1992 en maakt muziek in het genre Reggaeton. Hij is naast het behalen van enkele prijzen ook verantwoordelijk voor de doorbraak van de reggaeton muziek. De artiest heeft de BillBoard Top 200 gehaald met het album “Talento de Barrio” en heeft in 2006 een Latin Grammy ontvangen met daarbij de titel “King of Improvization”. Deze titel heeft hij verkregen door het vijf jaar achter elkaar de award van Street Jam Reggae binnen te vissen. Zoals (bijna) altijd zingt Yankee in het Spaans Yankee heeft maar liefst 13 miljoen albums verkocht!

4.  Love Sweet Love  |  Little Mix

Little Mix is een meidengroep afkomstig uit het Verenigd Konkrijk. De groep is opgericht in 2011. De bandleden zijn Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirwall. Afgelopen jaar heeft Jesy Nelson beslist de groep te verlaten en heeft nu een solocarrière gestart. De groep maakt muziek in de genres Pop, Dance en R&B. Omwille van het 10-jarig bestaan heeft de groep beslist om een album met de grootste hits van de groep uit te brengen. Er staan zowel nieuwe hits op, onder andere: ‘Love Sweet Love’. De kans is redelijk klein dat Little Mix het nummer het nummer op korte termijn live zal laten horen. Omwille van het moederschap van Perrie Edwards en Leigh-Anne Pinnock zal dit waarschijnlijk uitgesteld worden.

5.  Bon Gepakt  |  Donnie, René Froger

Donald Scloszkie, beter gekend aks (Mara)donnie of Donnie werd geboren op 5 augustus 1994 in Amsterdam (Nederland). Hij is van beroep Nederlands rapper en zijn eerste uitgave was in 2014. Hij maakt muziek in het genre Nederhop. René Froger werd geboren op 5 november 1960 in Amsterdam (Nederland). Hij is van beroep Nederlands zanger en is actief sinds 1979. Hij maakt muziek in het genre Pop. Donnie heeft al eerder samengewerkt met Frans Duijts wat een enorm succes werd. Nu werkt de rapper samen met René Froger aan het nummer ‘Bon Gepakt’. Het liedje is beweeglijk liedje waarin beide artiesten zingen over enkele risico’s die ze beide hebben genomen in het leven en ook hoe het voor hen heeft uitgepakt.

6.  I Don’t Want You  |  Riton, RAYE

Henry Smithson, beter gekend als Riton werd geboren op 13 september 1978 in Newcastle upon Tyne (Noord Engeland). Hij is van beroep Brits DJ en producer en is actief sinds 2011. Hij maakt muziek in de genres Electronic en House. Rachel Agatha Keen, beter gekend als RAYE werd geboren op 24 oktober 1997 in Tooting, London (Verengigd Koninkrijk). Ze is van beroep Brits zangeres en liedjesschrijver. Ze is actief sinds 2014 en maakt muziek in het genre R&B. Jullie kunnen Riton ongetwijfeld kennen van de hit ‘Friday’ in samenwerking met Nightcrawlers en nog enkele artiesten. Naast dit nummer kunnen jullie hem ook kennen van ‘Turn Me On’ samen met Oliver Heldens en Vula, dit nummer ging over een liefdesdokter. Raye kunnen jullie kennen van het nummer ‘Secrets’ in samenwerking met Regard en het nummer Tequila samen met Martin Solveig en Jax Jones. Tot slot kunnen jullie haar kennen vanhet nummer BED, dit is een samenwerking met Joel Corry en David Guetta. Het nummer gaat over wederzijdse liefde. Als de ene het niet wilt, dan de andere ook niet. Dat geldt ook voor het tegenovergestelde.

7.  Acapulco  |  Jason Derulo

Jason Desrouleaux, beter gekend als Jason Derulo werd geboren op 21 september 1989 in Miami, Florida (Verenigde Staten). Hij is van beroep Amerikaans zanger, acteur, danser en liedjesschrijver. Hij is actief sinds 2007 en maakt muziek in de genres R&B, Pop en Hiphop. Jason Derulo is recent uitgeroepen tot “Crown Prince of TikTok”, daarom is het niet abnormaal dat hij een sneak peek van zijn nieuw nummer, getiteld ‘Acapulco’, heeft geplaatst op TikTok. De videoclip van het nummer heeft Derulo zelf geregisseerd. Daarin kan je Derulo zien wanneer hij aanspoelt op het strand en verdwaalt in de jungle, hij zal uiteindelijk ook gaan dansen.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Hold On (Cover by Noah Urrea) van Justin Bieber.

Het originele nummer is van Justin Bieber, hij is een Canadese zanger die bekend rakte als tieneridool en ‘baby-face’. De cover die Noah Urrea heeft gemaakt is in première gegaan op 9 maart 2021. Dat is toch redelijk recent na de uitgave van het originele nummer die Justin in première heeft laten gaan op 5 maart 2021. Het nummer gaat over volhouden en dat iedereen wel eens fouten maakt, maar je vooral nooit moet opgeven. Weet dat je altijd terecht kan bij goede vrienden!

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Raad de artiest en win!!

Denk jij een grote muziekkennis te hebben? Dat gaan wij testen!

Nu gaan wij jullie kennis van artiestennamen testen..
Er zal een artiestennaam achterstevoren staan in het artikel dat jullie moeten zoeken en sturen in de reacties.

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

Lijst met winnaars:

1.  Marije.  |  zechnas flor (rolf sanchez)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

2.  RaniaKook,  |  seniccav eht (the vaccines)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  Susan  |  naam (maan)  |  50 bc + 25 bc (extra wegens moeilijke editie) – Gefeliciteerd!!

4.  dunya |  eecuq (qucee)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

5.  Desquit |  yeslah (halsey)  |  50 bc – Gefeliciteerd!!
 

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

 

Judy

07/01/2023, 20:12

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.Laraa.

13/09/2021, 14:20

Ik denk Justin Bieber. :)

RaniaKook

12/09/2021, 21:53

Justin Bieber

Marije

12/09/2021, 21:52

Justin Bieber!!

Rayn

12/09/2021, 21:41

love naar jesse en keff

Jesse

12/09/2021, 21:26

Hans Bieber ;)

Nina!

12/09/2021, 21:24

Justin Bieber

Sem.

12/09/2021, 21:24

Justin bieber :)

Keff

12/09/2021, 21:23

Frans bauwe

microsoft1990

12/09/2021, 21:23

justin bieber

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid