Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tea Time #4
Deze week maken we kennis met Michael Jackson!

Roselique

Muziek Wereld

21/08/2021, 17:00

5

2

Daar ben ik weer, met een nieuwe editie van Tea Time! Schenk maar vast een kopje thee in, want de komende weken gaan we kennis maken met veel verschillende artiesten! Om het nog een stukje interessanter te maken, gaan we ook wat sappige roddels bespreken.
 


Deze week is het de beurt aan Michael Jackson!



Michael Joseph Jackson, ook wel The King of Pop genoemd was een Amerikaanse zanger, danser en componist. Michael werd geboren op 29 augustus in 1958. Op een leeftijd van 50 jaar is deze grote ster gestorven. Hij werd dood aangetroffen in zijn appartement, nadat hij een hartstilstand heeft gehad door de onjuiste toediening van zijn medicatie. Michael was al op jonge leeftijd een groot talent, en stond al snel bekend om zijn aparte stijl van dans & zang.


Eén van Michael’s grootste hits is Billie Jean. Op het moment van uitkomst was Billie Jean een bekende tennister. Hierom stelde de producer een andere titel voor: ‘’Not My Lover’’. Uiteindelijk besloot Michael toch voor de welbekende titel ‘’Billie Jean’’ te gaan. Het lied zou gaan over een vrouw genaamd Billie Jean wie Michael Jackson stalkte. Deze vrouw stuurde hem constant brieven waarin zij zei dat haar kind van Michael was.
Michael Jackson heeft nog veel andere grote hits zoals Beat It, Smooth Criminal & Don’t Stop ‘Til You Get Enough.


Officieel is Michael Jackson dood, maar vele fans geloven dit niet. In 2016 plaatste Paris Jackson, de dochter van Michael, een foto op instagram. Op deze in de auto gemaakte foto zeggen mensen The King of Pop op de achterbank te kunnen zien. Niet iedereen gelooft dit, en of het waar is weet niemand.

Er zijn nog veel andere theorieën over waarom Michael niet dood zou zijn. Zo zou op de overlijdensakte de naam ‘’Michael Joseph Jackson’’ staan, terwijl op zijn identiteitsbewijzen ‘’Michael Joe Jackson’’ staat. Veel fans vragen zich af waarom dit ineens veranderd is. Zou er geknoeid zijn met de papieren, en is hij helemaal niet overleden?

Veel fans zijn ervan overtuigd dat Michael Jackson ooit nog terug zal komen! Wat denk jij?
 



Wist jij deze roddels allang? Of had jij überhaupt nog geen idee wie Michael Jackson was? Je bent er nu in ieder geval volledig van op de hoogte. Met wie maak jij volgende week graag kennis? Laat het zeker weten in een reactie. 

Tot volgende week!
- Roselique

Judy

07/01/2023, 20:29

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

microsoft1990

05/09/2021, 20:57

top artikel

Keet

22/08/2021, 14:18

Zo leuk! Ik heb ooit een engels presentatie over hem gedaan, had een 9!!

.Laraa.

22/08/2021, 13:32

Top artiest!

Jesse

21/08/2021, 22:14

ff voor de leets onderons: als je :effect 136 doet, kan je net zo goed moonwalken als Michael Jackson. Wie weet dans jij wel net zo goed als hem ;)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid