Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Zomer Van... Jesse (#7)
Niets te doen deze vakantie? Lees dan meer over de zomers van onze DJ Jesse!

Lotsie

Leet Weekblad

16/08/2021, 20:15

4

3

Het is weer zo ver, de tijd van het jaar waar we allemaal op gewacht hebben: de zomervakantie! Twee maanden tijd om te genieten van een hoop vrije tijd en mooi weer. Waar zouden de medewerkers van LeetMusic zich mee bezighouden?

Benieuwd? Lees dan verder om erachter te komen hoe je je niet hoeft te vervelen tijdens deze lange vakantie!


Deze week is het woord aan onze DJ Jesse. Ik schotelde hem twee zomerse dilemma’s voor als voorgerecht, om daarna te eindigen met enkele vragen omtrent reizen en vakantie!

Om te beginnen presenteerde ik hem enkele zomerse dilemma's voor. Benieuwd naar zijn keuzes?

Waterijs/Schepijs
Jesse: “Schepijs uiteraard, omdat je dit meer op vakantie hoort te eten en ik vind het veel lekkerder.”

Zwembad/Zee
Jesse: “Zwembad natuurlijk, want als je in de zee gaat staan voel je wat pijnlijks zoals schelpen of steentjes bijvoorbeeld en het water is veelste zout, bwueeeh!!! Ik zwem meer in het zwembad vanwege de glijbanen.”

 

Daarnaast stelde ik Jesse ook enkele vragen omtrent vakanties plannen, en eerder gemaakte reizen. Zou jij met hem mee willen reizen?

Wat is de leukste reis die je ooit hebt gemaakt?
Jesse: “De leukste reis die ik ooit heb meegemaakt was in Turkije in 2018, omdat ik daar toen met aantal vrienden heen be geweest en hoe meer vrienden, hoe gezelliger het is.”

Welk nummer doet je meteen aan de zomer denken? Waarom?
Jesse: “Oei, lastige vraag haha. Bij mij doen er heel veel liedjes denken aan de zomer, maar als ik er echt eentje moet kiezen was het wel Welcome to St. Tropez van DJ Antoine geweest, omdat dit een liedje is waar je de naam van de stad hoort waar je van harte welkom bent en ‘t is ook nog een klassiekertje uit 2011. Goeie tijden dit zeg!”

Als je monitor/monitrice zou zijn van een jeugdkamp, welke activiteit zou jij dan zeker willen organiseren?
Jesse: “Ik zou graag ooit een zeskamp willen organiseren met allerlei oefeningen en aan het eind een stormbaan met zeep waar je uitglijdt, omdat ik dit wel lachen vind en het al eens een keer op judokamp heb gedaan (alleen deelgenomen uiteraard). Het lijkt mij dan ook super leuk om dit een keertje te organiseren.”

Het is een warme zomeravond en je besluit met je vrienden naar een bar te gaan. Wat bestel je?
Jesse: “Ook al ben ik niet zo’n persoon die veel aan alcohol doet, bestel ik toch meestal een biertje op z’n tijd. Gewoon voor de gezelligheid als m’n vrienden wat te drinken hebben, moet je natuurlijk ook wat te drinken hebben en vooral met je biertje in je hand.”

Als je een nieuwe cultuur mag ontdekken op een volgende vakantie, welke zou dit dan zijn? Waarom?
Jesse: “De Japanse, omdat het een land is waar de sport judo vandaan komt. Ik zit er zelf ook op en wilt graag ooit een keer daar naartoe gaan om daar te trainen en om een wedstrijd een keer in het echt te bekijken. Ook wil ik daar wat eten proeven, omdat ik zo’n persoon ben die altijd nieuwe dingen qua eten uitprobeert of het nou lekker is of niet.”

 


Heb jij het zomerse gevoel ondertussen ook te pakken na het lezen van dit artikel? Ik alvast wel! Bedankt aan Jesse voor zijn leuke antwoorden op de vragen van deze zomerreeks. Vergeet zeker en vast niet te liken als je dit een leuk artikel vond.

WINACTIE!! Wat is jouw keuze: zwemmen in het zwembad of neem je liever een zoute duik? Laat het weten in de reacties en wie weet maak jij wel kans op een leuke prijs! WINACTIE!!

Tot volgende week!

Judy

07/01/2023, 20:32

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sem.

17/08/2021, 11:00

Zwemmen in het zwembad, Altijd leuk :)

.Laraa.

16/08/2021, 22:21

Ik zwem liever in een zwembad. :)

Keet

16/08/2021, 20:47

Wat een leuke zomer! Ik ga toch voor het zwembad! Geen overwachte diertjes

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid