Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tea Time #3
Deze week maken we kennis met BTS!

Roselique

Muziek Wereld

14/08/2021, 17:00

5

2


Daar ben ik weer, met een nieuwe editie van Tea Time! Schenk maar vast een kopje thee in, want de komende weken gaan we kennis maken met veel verschillende artiesten! Om het nog een stukje interessanter te maken, gaan we ook wat sappige roddels bespreken.
 


Deze week is het de beurt aan BTS!




Jimin, J-Hope, Jin, Suga, RM, Jungkook en V. Deze 7 Koreaanse jongens vormen samen de K-popgroep BTS. BTS is een afkorting voor de Koreaanse uitdrukking ‘Bangtan Sonyeondan’. Dit betekent, kogelvrije jongensscouts. Hierdoor staan de jongens ook wel bekend als de Bangtan Boys. De jongens veroveren met hun muziek wereldwijd de harten van vele meisjes. Zij hebben zelfs hun eigen fandom, ‘The ARMYs’. 



BTS heeft veel bekende nummers, zoals Butter en Dynamite. Het lied Butter kwam uit op 21 mei 2021. Sindsdien heeft het nummer al miljoenen streams! In de videoclip en aan de tekst van het lied is te zien dat ze hun fans, de ARMY’s, bedanken. Vandaag de dag staat het nummer in verschillende landen nog op nummer 1 in de ranglijsten. Een echte hit kun je het dus wel noemen! Zo hebben ze met dit lied ook 5 verschillende wereldrecords op hun naam staan.



9 september 2019 was de BTS-zanger Jungkook jarig. Justin Bieber feliciteerde hem met zijn verjaardag via Twitter, en schrijf daarbij: ‘’They ain’t ready :)’’. Voor veel fans was dit een teken van een samenwerking tussen BTS en Justin Bieber. Jungkook is namelijk een grote fan van Justin Bieber. Zo coverde hij ook het lied 2U van hem. Helaas is van deze roddel nog niets waar geworden.
 



Wist jij deze roddel allang? Of had jij überhaupt nog geen idee wat BTS is? Je bent er nu in ieder geval volledig van op de hoogte. Met wie maak jij volgende week graag kennis? Laat het zeker weten in een reactie. 

Tot volgende week! 

- Roselique

Judy

07/01/2023, 20:36

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Keet

12/09/2021, 21:09

SWEET LIKE BUTTTTTTTTTER

microsoft1990

05/09/2021, 20:57

top artikel

Lotsie

15/08/2021, 11:23

Nog geen samenwerking met Justin Bieber helaas, maar als we het mogen geloven is My Universe op het aankomende album van Coldplay wel een samenwerking met BTS!

.Laraa.

14/08/2021, 23:54

Weer een top artikel!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid