Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #21
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

08/08/2021, 21:25

11

3

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en zehcnas flor ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

Happier Than Ever  |  Billie Eilish

  • Is de tweede plaat die ze heeft uitgebracht sinds haar debuutalbum, getiteld “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”;
  • Heeft al de singles ‘My Future’, ‘Therefore I Am’, ‘Your Power’, ‘Lost Cause´ en ‘NDA’ uitgebracht;
  • Als kers op de taart is vanaf 3 september de special ‘Happier Than Ever: A Love Better to Los Angeles’ te zien, dit gaat over haar nieuwe plaat..

Nieuwe releases

1 –  Increíble |  Rolf Sanchez & Kris Kross Amsterdam

2 –  Where Are You Now  |  Lost Frequencies

3 –  Papacito  |  Jody Bernal

4 –  Skate  |  Silk Sonic

5 –  Back To Back  |  Duncan Laurence & Wrabel

6 –  Same Page, Different Book  |  Prince

7 –  Kunnen Wij Dat Ook  |  Demi van Wijngaarden


Achtergrondinformatie releases

1.  Increíble  |  Rolf Sanchez & Kris Kross Amsterdam

Roelof (Jonhannes) Wienk, beter gekend als Rolf Sanchez werd geboren op 3 juni 1991 in Ede (Nederland). Hij is van beroep Dominicaans-Nederlands zanger. Hij is actief sinds 2011 en kreeg ondanks zijn derde plaats in X Factor een platencontract. In 2011 verscheen zijn eerste single, getiteld ‘Ave maria’. Kris Kross Amsterdam, opgericht in 2011, is een Nederlandse muziek trio. De leden zijn de broers Jordy, Sander Huisman en tot slot Yuki Kempees. De groep maakt muziek in de genres Dance, House, Hiphop, Moderne R&B, Funk en Dancehall. Na de zomerhit Más Más Más jaagt hij dit jaar opnieuw naar de zomerhit. Begin dit jaar bracht hij ‘Ven Ven’ uit, dit is de opvolger van zijn vorige succes. Na tweemaal samen te werken met Marco Borsato, werkt hij nu samen met kris Kross Amsterdam aan het nummer Increíble’. In dit liedje zal je hem horen wisselen tussen de Spaanse en Nederlandse taal, dit doet hij vaker en dat maakt het ook mooi.

2.  Where Are You Now  |  Lost Frequencies
Felix De Laet, beter gekend onder zijn artiestennaam Lost frequencies werd geboren op 30 november 1993 in Dworp (België). Hij is van beroep Belgisch dj en producer. Hij is actief sinds2014 en maakt muziek in de genres Dance en house. Eerder dit jaar bracht de DJ al het nummer ‘Rise’ uit dat een hit is geworden en nu komt hij met een nieuwe single, deze getiteld ‘Where Are You Now’. De zanger van het nummer Calum Scott, hij werd bekend door Britain’s Got Talent. Lost Frequencies zelf is zeer enthousiast om dit lied te delen en dat is samenwerking met Calum Scott. Ook zegt Lost Frequencies dat Calm Scott zeer goed heeft gezongen en hijzelf niet kan wachten om het nummer ooit eens live te spelen. Tot slot hoopt hij ook dat iedereen dit nummer net zo leuk zal vinden als hijzelf, aldus Lost Frequencies.

3.  Papacito  |  Jody Bernal

Jody Bernal werd geboren op 12 november 1981 in Bogota (Colombia). Hij is van beroep Nederlands DJ en zanger. Hij is actief sinds 2000 en heeft in 2000 nog een zomerhit gescoord met het nummer ‘Que si que no’. Sinds hij deze hit heeft gescoord, lag het leven zeker niet stil voor hem dankzij zijn succes en bleef de passie om muziek te maken in hem zitten. Afgelopen vrijdag heeft hij een nieuw zomers nummer uitgebracht, getiteld ‘Papacito’ en dat onder zijn eigen platenlabel. Hij blikt samen met NU.nl terug op de periode na zijn eerste hit en verteld daarbij over het ontstaan van zijn nieuwe single. Het begon voor hem vroeger bij zijn familie en daarbij volgde ook zijn eerste hit.

4.  Skate  |  Silk Sonic

Silk Sonic, opgericht in 2017, is een Amerikaans R&B duo bestaande uit twee leden. De leden zijn Bruno Mars en Anderson .Paak. De groep maakt muziek in de R&B en Soul. Na de hit ‘Leave The Door Open’ begin dit jaar, is het duo terug met nieuwe muziek. Hiermee hebben ze de eerste plaats mogen bemachtigen in de Amerikaanse hitlijsten. Later dit jaar zal een volledig album verschijnen, dit is in ieder geval de bedoeling. Deze zal de titel “A Night With Silk Sonic” dragen. Het is tot op heden helaas nog onbekend wanneer de muziekliefhebbers deze zien verschijnen, hun tweede single is al zeker een feit.

5.  Back To Back  |  Duncan Laurence & Wrabel

Duncan de Moor, beter gekend als Duncan Laurence werd geboren op 11 april 1994 in Spijkenisse. Hij is actief als singer-songwriter. Hij heeft al een aantal prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder Doorbraak van het jaar, Beste single, Press Award en nog een aantal. Stephen Wrabel, beter gekend als Wrabel werd geboren op 7 januari 1989 in New York (Verenigde Staten). Hij is van beroep Amerikaans zanger, muzikant en songwriter. Hij is actief sinds 2012 en maakt muziek in het genre Pop. Na de overwinning op het Eurovisiesongfestival en daarmee een doorbraak heeft mogen meemaken, is hij vaak te vinden in de Verenigde Staten en dat mag je letterlijk nemen.. Hij heeft in Los Angeles gewerkt aan nieuwe muziek, als voorbeeld het debuutalbum “Small Town Boy”. In samenwerking met de Amerikaanse Wrabel heeft hij het nummer ‘Back To Back’ opgenomen.

6.  Same Page, Different Book  |  Prince

Het is nog altijd niet te geloven… Het is op 21 april al vijf jaar geleden dat Prince is overleden. Ondanks hij niet meer onder ons is… Betekent dit niet dat zijn muziek op is. Zijn muziek is lang niet op! Kort voordat hij het leven gelaten heeft, was hij nog druk bezig met nieuwe muziek. Er staat een kluis waarin muziek zit dat nog niet is uitgebracht. Het album “Welcome 2 America” is dar één van, deze werd in 2010 opgenomen en dat dus 6 jaar voor zijn dood. Dit album zal uitgebracht worden zoals hij is gemaakt (met alle liedjes dus) en zal dus alleen maar liedjes bevatten die nog niet zijn uitgebracht. Dit betekent dus heel nieuw werk van een held!
7.  You For Me  |  Sigala & Rita Ora

Demi van Wijngaarden werd geboren op 8 november 1998 in Zwaag (Nederland). Ze is van beroep Nederlands zangeres. Ze is gekend van haar deelname aan de Voice Kids, waarbij ze in het team van Borsato zat en behaald ede finale. Ze heeft in 2012 de eerste editie van The Voice of West-Friesland gewonnen. Demi startte haar carrière als artist op haar 13de, ondertussen is ze 22 jaar. Na het behalen van de finale van The Voice samen met haar coach Ali B op haar zeventien jaar, heeft ze een contract getekend bij een platenlabel en heeft daarmee haar eerste Nederlandstalige single, getiteld ‘Kunnen Wij Dat Ook’, uitgebracht. Het nummer gaat over een vraag die koppels elkaar, maar ook zichzelf stellen aan het begin van hun relatie of een grote gebeurtenis die zich voordoet tijdens de relatie. Het nummer staat redelijk dichtbij voor de zangeres en haar vriend nu ze kersverse ouders zijn van hun eerste kindje. De vraag waar ze over zingt, stelt zij zelf ook als jonge moeder kijkend naar haar ouders en grootouders. Het nummer is onder andere geschreven door Glen Faria en Tabitha.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Turning Tables – Adele (Cover by Davina Michelle).

Haar echte naam is Michelle Davina Hoogendoor, artiestennaam Davina Michelle. Ze is Nederlands zangeres. Het originele nummer is van Adele (echte naam Adele Laurie Blue Adkins), zij is een Brits zangeres die vooral bekendheid had met het album 19 en de singles ‘Chasing Pavements’ en ‘Make You Feel My Love’. Davina Michelle heeft een nummer mogen maken voor Big Brother NL/BE. De cover van deze week is net een paar daagjes uit. Zijn jullie benieuwd?

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Tussentijdse competitie  |  Raad de artiest en win!!

Wegens omstandigheden zal de nieuwe competitie uitgesteld worden en zal deze tussentijdse competitie deze plaats innemen.

Denk jij een grote muziekkennis te hebben? Dat gaan wij testen!

Nu gaan wij jullie kennis van artiestennamen testen..
Er zal een artiestennaam achterstevoren staan in het artikel dat jullie moeten zoeken en sturen in de reacties.

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.
 

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

Judy

07/01/2023, 20:38

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Keet

09/09/2021, 19:41

wat een leuke nummers

.Laraa.

08/08/2021, 22:38

Tease The Release is terug! Weer een fijn artikel. :)

Accalia

08/08/2021, 22:33

Goed nieuws! Tease The Release heeft beslist dat de tussentijdse competitie in plaats van één keer, toch een tijdje zal blijven! 🥳

Luuk

08/08/2021, 22:01

Rolf Sanchez ;d

Jekkes

08/08/2021, 21:54

Ral Sanchez

Sem.

08/08/2021, 21:54

Rolf Sanchez :))

Afbakbrood

08/08/2021, 21:51

Rolf Sanchez!!!

.appel

08/08/2021, 21:49

zin in!!!! ik ben luuk trouwens ;p kan mijn naam op leet music ni veranderen

Marije

08/08/2021, 21:48

Rolf Sanchez!! Whoop whoop!!

Nova

08/08/2021, 21:36

Woehoehhhh 😜

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid