Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tea Time #2
Deze week maken we kennis met Britney Spears!

Roselique

Muziek Wereld

07/08/2021, 17:00

4

2


Je ziet het goed, een nieuwe artikelreeks! Schenk maar vast een kopje thee in, want de komende weken gaan we kennis maken met veel verschillende artiesten! Om het nog een stukje interessanter te maken, gaan we ook wat sappige roddels bespreken.

 


Deze week is het de beurt aan Britney Spears!


 


Britney Spears, je hebt haar naam vast al wel eens voorbij horen komen in het nieuws. De Amerikaanse popzangeres, danser en actrice is één van de bestverkopende artiesten ter wereld. Britney is geboren op 2 december 1981, en is inmiddels 39 jaar oud. Of kunnen we beter jong zeggen? De zangeres heeft veel grote hits uitgebracht, zoals: ‘’...Baby One More Time’’ en ‘’Oops!… I Did It Again’’.


Britney’s grootste hit is het nummer ‘’...Baby One More Time’’. Deze single werd door haar uitgebracht in februari 1999. Dat is al een tijdje geleden, maar nog steeds klinkt het nummer vrolijk op de landelijke radio’s. Heb jij het nummer al eens bij LeetMusic voorbij horen komen? Het lied gaat over Britney’s vorige relatie. Ze had er destijds namelijk erg veel spijt van dat ze haar vorige relatie beëindigd had.
De videoclip van dit nummer is opgenomen in een school. Britney is hierin dansend te zien met veel andere scholieren, en zo ook haar ex.


Nadat Britney Spears in 2007 een breakdown had, is haar vader de regie in handen gaan nemen over haar leven. Sindsdien heeft Britney altijd gedaan wat haar vader van haar vroeg, maar hier komt verandering in. Britney is naar de rechter gestapt, en komt hiermee een stapje dichterbij haar vrijheid. Veel mensen zeiden dat haar vader sinds 2007 haar social media beheerd heeft, en ze zelfs toestemming moest hebben om wat water te halen. Hoeveel hiervan waar is, wordt hopelijk duidelijk in de opkomende rechtszaak!

Afgelopen woensdag poste Britney op haar Instagram een foto van een badkamerdeur. Hierbij vertelde ze een vaag verhaal over dat ze opgesloten zat in de badkamer. Dit gebeurde om 2 uur ‘s nachts, want ze wilde een bad nemen. Uiteindelijk is ze door beveiliging bevrijd. Haar fans denken dat de badkamer een metafoor is voor haar gewenste vrijheid. Ook zijn er mensen die denken dat Britney dit niet zelf gepost heeft, en het team van haar vader haar opnieuw voor gek probeert te zetten. Want is het normaal om rond 2 uur ‘s nachts een bad te nemen?
 



Wist jij deze roddels allang? Of had jij überhaupt nog geen idee wie Britney Spears is? Je bent er nu in ieder geval volledig van op de hoogte. Met wie maak jij volgende week graag kennis? Laat het zeker weten in een reactie. 

Tot volgende week!
- Roselique

Judy

07/01/2023, 20:39

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Keet

12/09/2021, 21:09

its brittney B**** :)

Sem.

08/08/2021, 18:15

Het lijkt me echt leuk om meer te weten te komen over de Artiest: Bakermat. Btw. Leuk Artikeltje :))

.Laraa.

07/08/2021, 19:14

Wat fijn dat we nu weer wat meer weten over Britney Spears! :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid