Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tea Time #1
Deze week maken we kennis met Shawn Mendes!

Roselique

Muziek Wereld

31/07/2021, 17:00

6

6


Je ziet het goed, een nieuwe artikelreeks! Schenk maar vast een kopje thee in, want de komende weken gaan we kennis maken met veel verschillende artiesten! Om het nog een stukje interessanter te maken, gaan we ook wat sappige roddels bespreken.
 


Deze week is het de beurt aan Shawn Mendes!





Je zult hem vast wel kennen, Shawn Mendes. Maar wist je ook al dat zijn volledige naam Shawn Peter Raul Mendes is? Shawn Mendes is een Canadese singer-songwriter met veel bekende titels op zijn naam. Al vanaf jongs af aan schrijf hij zijn eigen liedjes op zijn slaapkamer. Hij heeft een aantal grote hits gescoord met zijn 4 albums; Handwritten, Illuminate, Shawn Mendes en Wonder. Hopelijk volgen er nog veel andere albums!



1 van de meest bekende liedjes van Shawn Mendes is het lied: Señorita. Dit lied heeft hij samen gezongen en geschreven met Camila Cabello. In de zomer van 2019 was dit lied het meest gestreamde liedje van Nederland. Al eerder hadden Shawn en Camilla samengewerkt aan een lied, namelijk ''Know What You Did Last Summer''. Inmiddels hebben deze twee lovebirds een relatie met elkaar. Het lied Señorita gaat over een man en een vrouw die vrienden zijn. Ze komen er in het lied achter dat ze niet zonder elkaar kunnen. Shawn Mendes heeft nog veel andere bekende nummers, zoals Treat You Better, Wonder, Stitches, Mercy en There's Nothing Holdin’ Me Back.



Al snel na de uitkomst van het lied ''Señorita'' van Shawn Mendes en Camilla Cabello ging er een roddel rond dat deze twee een relatie zouden hebben. In de videoclip was te zien hoe Camilla Cabello en Shawn Mendes elkaar in een restaurant elkaar ontmoeten. Even later zag je hoe de twee samen in een hotelkamer dansten. Op de 21e verjaardag van Shawn Mendes plaatst Camilla een foto op haar Instagram, waarin ze haar relatie met Shawn Mendes bevestigde.


Wist jij deze roddel allang? Of had jij überhaupt nog geen idee wie Shawn Mendes is? Je bent er nu in ieder geval volledig van op de hoogte. Met wie maak jij volgende week graag kennis? Laat het zeker weten in een reactie.

Tot volgende week!
- Roselique

Jesse

01/08/2021, 22:19

Hey kiek! Een nieuw artikel van onze Roselique, en wat een mooie artikel is het toch ook joh. Ik maak graag kennis met de enige echte overleden DJ uit Zweden, die jullie wel kunnen raden en dat is toevalligggg: Avicii! Die zou ik graag een keer willen zien voorkomen bij jouw artikel en hopen dat hij komt! Trouwens, heb je je mond verbrand aan je "cup of thee"? (wel in het Brits natuurlijk)

Daisy

01/08/2021, 11:51

Sip The Teaa ☕️

Lotsie

01/08/2021, 10:27

Hoe maak je die lekkere thee toch Roos?

Nova

31/07/2021, 23:34

Ben beneuiwd naar de rest Roos!!💖

.Laraa.

31/07/2021, 18:56

Oeh, tea time! Fijn dat we nu wat meer weten over Shawn Mendes. :)

Keet

31/07/2021, 17:56

Super artikel! Ben benieuwd naar de rest!! MOOIE BANNERS HALLOO groetjes

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid