Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
De Zomer Van... .Laraa. (#1)
Weet je niet wat te doen tijdens deze lange vakantie? Neem dan snel een duik in dit zomerse artikel!

Lotsie

Leet Weekblad

05/07/2021, 20:15

6

4

Het is weer zo ver, de tijd van het jaar waar we allemaal op gewacht hebben: de zomervakantie! Twee maanden tijd om te genieten van een hoop vrije tijd en mooi weer. Waar zouden de medewerkers van LeetMusic zich mee bezighouden?

Benieuwd? Lees dan verder om erachter te komen hoe je je niet hoeft te vervelen tijdens deze lange vakantie!


Deze week is het woord aan onze nieuwsbeheerder .Laraa. Ik schotelde haar twee zomerse dilemma’s voor als voorgerecht, om daarna te eindigen met enkele vragen omtrent reizen en vakantie!

Om te beginnen schotelde ik Laraa enkele zomerse dilemmaatjes voor. Lees zeker verder om achter haar keuzes te komen!

Slapen in een tent/In de open lucht slapen
.Laraa. : “Eigenlijk beide niet echt. Als ik dan echt iets moet kiezen zou ik liever slapen in een tent. Slapen in de open lucht vind ik maar eng, met al die beesten.”

Pasta/Salade
.Laraa. : “Een lekkere pasta kan me wel bekoren!”


Ook stelde ik nog enkele verfrissende vragen over de vakanties van Laraa. Ben jij benieuwd naar haar favoriete zomernummer?

1. Wat is de leukste reis die je ooit hebt gemaakt?
.Laraa. : “Ongetwijfeld mijn reis naar Turkije. Dit was denk ik wel mijn leukste reis die ik tot nu toe heb meegemaakt. Dat was een heel resort met allemaal aparte huisjes. Ook was daar een bar in het zwembad, met barkrukken in het zwembad. En ten slotte was hier ook verse eis, wat ook altijd leuk is op vakantie. Plots heb ik weer zin om daar heen te gaan!”

2. Welk nummer doet je meteen aan de zomer denken? Waarom?
.Laraa. : “Deze vragen doen me verlangen naar vakantie (lacht). Onze laatste ‘echte’ vakantie is nu al bijna 2 jaar geleden en dat was in Lloret De Mar in een SuneoClub-hotel. Hier speelden ze geregeld het nummer ‘de SuneoClub song’ af. Als ik dit lied hoor brengt het me terug naar deze vakantie.”

3. Als je monitor/monitrice zou zijn van een jeugdkamp, welke activiteit zou jij dan zeker willen organiseren?
.Laraa. : “Oef, dat is een lastige! Zelf ben ik nog nooit minitrice geweest en heb ik ook nog nooit veel op kinderen gepast. Als ik dan zelf terug naar mijn kindertijd ga zou ik voor ‘reis rond de wereld’ gaan. Dit spel vond ik altijd zo leuk!”

4. Het is een warme zomeravond en je besluit met je vrienden naar een bar te gaan. Wat bestel je?
.Laraa. : “Sowieso een pina colada. Dit doet me trouwens ook terug denken aan Disneyland Paris, waar ik voor de eerste keer een pina colada gedronken heb in de bar van het hotel. Dit drankje kon me wel bekoren.”

5. Als je een nieuwe cultuur mag ontdekken op een volgende vakantie, welke zou dit dan zijn? Waarom?
.Laraa. : “Ik woon in een mijngemeente, dat is een gemeente waar vroeger een steenkoolmijn gevestigd was en hier leven redelijk wat culturen samen. Daarom zou ik het wel leuk vinden om wat meer te weten te komen over deze culturen. Als ik dan echt één cultuur moet zeggen zou ik voor de Turkse cultuur gaan. Ik heb ook heel wat Turkse vrienden, plus mijn leukste reis was in Turkije en daarom lijkt het me wel leuk om hier meer over te weten.”


Heb jij het zomerse gevoel al te pakken na het lezen van dit artikel? Ik alvast wel! Bedankt aan Laraa. voor het deelnemen aan het eerste artikel van deze gloednieuwe zomerreeks. Vergeet zeker en vast niet te liken als je dit een leuk artikel vond.

WINACTIE!! Wat is jouw keuze: in open lucht slapen, of toch maar een tent eromheen? Laat het weten in de reacties en wie weet maak jij wel kans op een leuke prijs! WINACTIE!!

Tot volgende week!

Keet

09/09/2021, 19:44

ZO leuk !!!

Hades

08/07/2021, 00:25

Zelf zou ik kiezen voor in een tent. Lekker gezellig maken met sfeerverlichting en dichtbij je gezin in 1 mini ruimte, love it! En dan geen beesten die aan je hoofd te liggen zoemen, ofwel hoor je beesten lopen, het kraakgeluid van een vogel, en weten dat je redelijk veilig in een tent ligt waar geen vogel aan je kan, heerlijk!! :)

.Laraa.

07/07/2021, 20:12

Wat heb ik zin in vakantie! :)

Accalia

06/07/2021, 20:05

BzzZzzz bZZzzZ bzZzZz, geen muggen voor mij! 😖

Marije

05/07/2021, 20:59

Ik zou kiezen voor lekker in de open lucht te gaan slapen dan kan je voor het slapen gaan nog lekker naar de sterren kijken en misschien zie je wel een vallende ster!!c; Leuk Artikel!!!

Sem.

05/07/2021, 20:17

Ik houd van kamperen. Dus ik kies voor een mooie tent :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid