Nu LIVE Badjas.
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #18
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

27/06/2021, 20:25

8

1

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!
PS: Na vandaag nog 2 weekjes en Tease The Release zal een zomerstop inlassen!


Hit van de week

Remember  |  Becky Hill ft. David Guetta

  • Muziek kan je vergelijken als koken, mix de goede juiste ingrediënten en combineer met verschillende smaken en stijlen. Op het einde geniet je van het eindresultaat;
  • Het nummer ‘Remember’ is het gerecht dat de Britse zangeres Becky Hill en DJ David Guetta hebben gemaakt, dit nummer schotelen zij voor aan het wijde publiek;
  • Beide artiesten praten zeker vol trots over het nummer, voor Becky Hill betekent dit een stap richting het uitbrengen van haar debuutalbum die zal uitkomen op 20 augustus van dit jaar, deze is getiteld “Only Honest At The Weekend”.

Nieuwe releases

1 –  Remember  |  Becky Hill ft. David Guetta

2 –  Let Them Know  |  Mabel

3 –  Rave, Rinse, Repeat  |  DJ Paul Elstak, The Viper, Boogshe

4 –  Erop Eraf  |  Dopebwoy & Jonna Fraser

5 –  Shoot Me Down  |  Elize

6 –  Trabajo  |  Mr Polska, Alberto, Abel de Jong

7 –  What About You  |  Roxy rosa

8 –  Carrousel  |  Diggy Dex


Achtergrondinformatie releases

1.  Remember  |  Becky Hill ft. David Guetta

Rebecca Claire Hill, beter gekend als Becky Hill werd geboren op 14 februari 1994 in Bewdley (Worcestershire – Verenigd Koninkrijk). Ze is actief als zangeres sinds 2012 en zingt in het genre Electropop. Pierre David Guetta, beter gekend als David Guetta werd geboren op 7 november 1967 in Parijs. Hij is actief als Dj en dance-pop -producent sinds 2001 en maakt muziek in de genres House en Dance-pop. Het nieuwe gerecht van Hill en Guetta is ‘remember’. Beide artiesten praten met trots over het nummer. Volgens Becky Hill is het een goede stap naar het uitbrengen van haar debuutalbum, getiteld “Only Honest At The Weekend” die zal uitkomen op 20 augustus van dit jaar. Spannend!

2.  Let Them Know  |  Mabel
Mabel Alabama Pearl McVey, beter gekend als Mabel werd geboren op 19 februari 1996 in Mélaga (Spanje). Van beroep is ze een Brits-Zweedse zangeres maar ook songwriter. Ze is actief sinds 2015 en maakt muziek in de genres Pop en R&B. na een tijdje niks van haar gehoord te hebben, komt ze terug met nieuwe muziek. Het nummer ‘Let Them Know’ is de voorloper van haar tweede album. De inspiratie kreeg ze van de televisie show die LGBTQ+-gerelateerd zijn. De show zijn namelijk: “Paris is Burning”, “Pose” en “RuPaul’s Drag Race”. Het nummer gaat erover dat iedereen zichzelf mag zijn hoe hij of zij dat wil. De mede-schrijver van het nummer is de artiest MNEK, hem kennen we van bijvoorbeeld ‘Head & Heart’. Naast MNEK heeft ook Raye meegewerkt aan het prachtige nummer.

3.  Rave, Rinse, Repeat  |  DJ Paul Elstak, The Viper, Boogshe

Paul Roger Elstak, ook wel gekend als DJ Paul Elstak werd geboren op 14 januari 1966 in Den Haag (Nederland). Hij is van beroep Nederlands hardcore-dj, producer maar ook labeleigenaar en is actief sinds 1987. Hij maakt muziek in de genres Hardcore, Happy Hardcore, Eurodance en Techno. Melvin Pelupessy, beter gekend als Rapper The Viper is een Nederlands hardcore-dj en producer en hij is actief sinds de jaren 90. Rachel Velberg, beter gekend als Boogshe is een Australische zangeres. Op 15-jarige leeftijd startte ze met muziek. Het nummer ‘Rave, Rinse, Repeat’ is een happy hardcore nummer. Deze is speciaal i.v.m. de nieuwe versoepelingen in Nederland tot stand gekomen. Na meer dan een jaar gesloten zijn mogen de nachtclubs en discotheken weer open. Het is zeker een nummer voor in een club. De producer van dit nummer, Paul Elstak, kan je zeker kennen van zijn grootste hit ‘Rainbow In The Sky’. Dit nummer kan je horen in de film New Kids Turbo.

4.  Erop Eraf  |  Dopebwoy & Jonna fraser

Jordan Jacott, beter gekend als Rapper Dopebwoy werd geboren op 14 maart 1994 in Nederland. Hij is van beroep Nederlands rapper en is actief sinds 2016. Hij maakt muziek in de genres Hiphop en Rap. Jonathan Jeffrey Grando, beter gekend als Jonna Fraser werd geboren op 11 december 1992. Hij maakt muziek in de genres Pop, Nederhop en Rap. Deze twee toppers hebben de fans afgelopen jaar al helemaal ib de vakantiesfeer gebracht met hun nummer ‘Vakantie’. Dit jaar gaan ze opnieuw voor dezelfde vibes en zijn daarom de studio ingedoken voor het zomerse nummer ‘Erop Eraf’. Nog goed nieuws is dat dit nummer de nieuwe DiXte is geworden in Nederland! De videoclip is beginnend met de hoopvolle woorden van Dopebwoy “Het is tijd voor een party. It’s been a long time.”. In de videoclip zijn ze voorbereid op een goed, maar vooral geweldig zomers feestje: lekker drank, goed gezelschap maar vooral goede vibes. Een zin uit het nummer: “Neem een shot als je houdt van jezelf. Neem een shot als je grind voor je geld”.

5.  Shoot Me Down  |  Elize

Elise van der Horst, beter gekend als EliZe werd geboren op 22 juli 1982 in Utrecht (Nederland). Ze is van beroep  Nederlands zangeres, maar ook televisiepresentatrice. Ze is actief sinds 2004 en maakt muziek in de genres Pop, Dance, Eurodance, Elektronisch, R&B en Latin pop. Na jarenlange stilte heeft ze twee jaar geleden haar comeback gemaakt met de nummers ‘Bad Girl’ en ‘Always On My Mind’. Na het droevige nieuws van haar arts dat ze door een afwijking aan haar linker stemband helaas niet meer zou kunnen zingen, is het wel een overwinning voor Elize. Na het vergen van geduld en discipline is de zangeres opnieuw in staat voor het uitoefenen van haar passie en presenteert ze ons haar nieuwe nummer ‘Shoot Me Down (Light Up)’. Volgens de zangeres is de boodschap om je dromen achterna te gaan, no matter what. Ze hoopt dat mensen door dit nummer zich gestrekt voelen of lekker willen dansen om er vervolgens een positieve vibe van te krijgen. Het gaat om emoties delen, geluk voelen en sterk in je vel zitten. De zangeres moest bij het beluisteren van het nummer denken aan sport, daarom is dat ook verwerkt in de videoclip. Tot slot zijn er ook de overwinningsposes en dansjes van voetballers en voetbalsters te zien in de videoclip. Nog een laatste boodschap… Never give up!

6.  Trabajo  |  Mr. Polska, Alberto, Abel de Jong

Dominik Włodzimierz Groot, beter gekend als Mr. Polska werd geboren op 20 juli 1989 in Toruń (Polen). Hij is van beroep als Nederlands-Pools rapper en is actief sinds 2007. Hij maakt muziek in de genres Rap, Dubstep, Rave, Brostep, Drum and bass, Electrohouse en Grime. Samen met de Nederlandse artiesten Alberto en Abel de Jong heeft hij een nieuw nummer uitgebracht. Het nummer is getiteld ‘Trabajo’. Het nummer is bestaande uit een Poolse tekst en is geproduceerd met Alberto (PL) en Abel de Jong.
7.  What About You  |  Roxy Rosa

Roxy Rosa werd geboren op 2 april 2002. Ze is een opkomende artiest met toch al een aantal nummers. De zangeres schrijft haar teksten zelf en haar eerste nummer was samen met Djaga Djaga uiteindelijk een hit geworden. Haar debuutalbum dat afgelopen jaar uitgekomen is, getiteld “See Joy”. Naast de hit en het debuutalbum heeft ze ook een aantal nummers uitgebracht, een aantal nummers waar je haar van kan kennen zijn een aantal nummers van Défano, Chivv, Jairzinho en Djaga Djaga, waarmee ze een grote hit te pakken heeft. Rosa gaat superhard als solo artiest en haar eerste solo nummer was ‘Oeh Baby’, deze is drie maanden geleden uitgekomen. Met haar nieuwe nummer ‘What About You’ wilt ze internationaal gaan en daar heeft ze veel voor over. Voor dit nummer werkt ze samen met Kodak Black. Door het betrekken van een grote artiest, heeft ze een goede stap gezet en is dit misschien wel het begin van haar internationale carrière? Wie weet!

8.  Carrousel  |  Diggy Dex

Koen Jansen, beter gekend als Diggy Dex werd geboren op 26 maart 1980 in Amersfoort (Nederland) . Hij is van beroep Nederlandse rapper, zanger maar ook liedjesschrijver en is actief sinds 2006. Hij maakt muziek in de genres Pop en Rap. Hij is ook wel gekend van zijn bijdrage aan veel nummers van andere artiesten, waaronder: ‘Leef’ van André Hazes Jr. en ‘Blauwe dag’ van Suzan & Freek. Ook kan je hem kennen van de nummer ‘Slaap Lekker’ of ‘Treur niet’. Zijn nieuwe nummer ‘Carrousel’ is ook de soundtrack van de film “Herrie in Huize Gerri’. Diggy Dex zal in september van dit jaar een nieuwe plaat uitbrengen waarvan de titel ”Carrousel” zal zijn, maar ook deze release draagt dezelfde titel. Eerder dit jaar bracht de rapper het album “Af en Toe” al uit, ook was dit het eerste nummer van dit album dat we te horen kregen. ‘Carrousel’ is een liefdesliedje dat gaat over twee mensen die elkaar vinden. Tot slot had Dex in 2020 deelgenomen aan het programma “Beste Zangers van Nederland”.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is… Oh nee! Er zijn maar liefst twee covers van de week!
De covers van de week zijn ‘Nee Nee Nee Nee’ van Bjørgen en ‘Kampioen’ van Bjørgen ft. Hans Teeuwen.

Nee Nee Nee Nee: Na het zien dat Max verstappen tijdens een F1-race een klapband kreeg en veel mensen ‘NEE’ aan het schreeuwen waren, kreeg Bjorgen de inspiratie om een track en smartlap te maken die gaat over…. Nee Nee Nee Nee. Bjorgen kan je kennen van het nummer l*l in de lockdown.

Kampioen: Nadat Hans Teeuwen een leuke sketch had gepost, heeft Bjorgen alweer een heerlijke remix gemaakt. De artiest zegt dat het speciaal voor het voetbal is en hoopt dat mensen het een toffe remix vinden voor de mensen met kaartjes Hij zegt zeker niet te aarzelen en ‘kampioen’ door het stadion te roepen.

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Reageer en Win!!

Er zal een bepaald woord in het artikel staan dat ook moet voorkomen in jullie reactie.
Dit woord zal mooi moeten passen in je reactie, dus zal het je reactie goed moeten aanvullen.

Het woord van deze week is ONZE HERINNERINGEN
(Refereert naar Remember)

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

De winnaar van vorige week is geworden…. Marije. Gefeliciteerd!

Lijst met winnaars

1.  -Robine!-  |    TEASE    |  50 bc  –  Gefeliciteerd!!

2.  Desquit     |  TWENTY  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  marije145 |  TRANEN   |  SS troon – Gefeliciteerd!!

4.  Sunset! (Judy) |  VREEMD  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

5.  Jesse         |       NEE       |  50 bc – Gefeliciteerd!!

6. -Robine-  | NIET SLAPEN  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

7. Marije.     | SUMMER  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

8. Sunset! (Judy)  | SHINE |  50 bc – Gefeliciteerd!!

9. goddelijkefriet | EEN ANDER |  50 bc – Gefeliciteerd!!

10. Marije.  |  WATER  |  75 bc – Gefeliciteerd!!

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

.Laraa.

27/06/2021, 21:35

Weer een top artikel!

:Jelle.

27/06/2021, 20:53

die leuke calls die we vroeger hadden tot in de avond was altijd leuk

Marije

27/06/2021, 20:39

Onze herinneringen zijn heel erg dierbaar!!!

Nova

27/06/2021, 20:26

TTR is de beste show in de onze Herinneringen!! <3

Esmee

27/06/2021, 20:26

Onze herinneringen zijn dat er mensen elke keer negatief doen en niet normaal kunnen doen.

microsoft1990

27/06/2021, 20:26

In de leetefteling zijn Onze Herinneringen enorm speciaal want ja wie wil dat nou niet

Sem.

27/06/2021, 20:25

Toen ik gister met me vriendin was dachten wij ff aan onze herinneringen

Keff

27/06/2021, 20:25

ONZE HERINNERINGEN zijn de baas

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid