Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Medley Monday #37
Deze week is het tijd om te lezen met een ijsje bij de hand!

Lotsie

Muziek Wereld

21/06/2021, 20:15

3

2

Het is weer maandag, en na twee weken is Medley Monday terug van weggeweest! Ook deze keer ben ik op zoek geweest naar de beste nummers binnen hetzelfde thema.

Heb jij er NU al zin in? Laat het weten!


De afgelopen week was het schitterend week, en waar kan je dat beter mee vieren dan een lekker ijsje?

Ice cream - Tomorrow x Together

Ice cream is een nummer van de Koreaanse groep TxT, met een zomerse vibe eromheen. In het nummer wordt de woordspeling “I scream, you scream, we all scream for ice cream” gebruikt. Het lied verscheen op het album The Chaos Chapter: Freeze, dat op 31 mei dit jaar uitgebracht werd. Ice cream is geschreven door Soobin, de leider van de groep.

 

Ice Cream - Mika

Een liedje met dezelfde naam! Ice Cream is een terugkeer van Mika, na 4 jaar geen muziek te hebben gemaakt. En… wat een toeval! Ook dit nummer kwam uit op 31 mei, maar dan 2 jaar ervoor, in 2019. Op dezelfde dag kondigde de artiest ook zijn nieuwste opkomende album aan, My Name is Michael Holbrook. Hierna tourde hij ook weer door gans Amerika en Europa. Heb jij een van zijn concerten bezocht?

 

Ice Ice Baby - Vanilla Ice

En hoe kunnen we de artiest vergeten die gewoonweg de naam van de - volgens mij - beste ijssmaak vergeten? Helemaal niet natuurlijk! Dit is het bekendste nummer van de rapper. Het werd dan ook de tweede rapsong die erin slaagde nummer 1 te bemachtigen in de Verenigde Staten. Deze prestatie leverde zelfs een Grammy-nominatie op in de categorie Best Rap Solo Performance, die hij helaas verloor van MC Hammer met zijn minstens even bekende “U Can’t Touch This”. Vind jij dit een terechte overwinning, of had Vanilla Ice aan het langste eind mogen trekken?

Voor het nummer werden delen gebruikt van Under pressure van Queen en David Bowie. Er ging lang het gerucht dat Vanilla Ice helemaal geen recht had om deze te krijgen, en later om deze toch te krijgen met zijn enkels over het balkon gehangen zou hebben. Hij zelf ontkende dit en zei dat er enkel een gesprek hierover gaande was. Later bekende hij toch en zei hij ook dat hij hier geen spijt van had, omdat het de wereldberoemde artiesten 2Pac en Snoop Dogg hielp om zichzelf te ontwikkelen.


Dit was het alweer voor Medley Monday deze week! Heb je al zin gekregen in een heerlijk ijsje? Goed zo, want dat was helemaal de bedoeling! Vergeet zeker niet te liken en reageren als je dit artikel leuk vond.

Tot volgende week!

Ruubsie!

04/01/2022, 23:32

Leuk Artikel :)

.Laraa.

21/06/2021, 23:27

Oeh, ijsjes! :)

Sem.

21/06/2021, 21:10

Leuk artikel, eindelijk weer terug :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid