Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Music Newsquiz #15
De allerlaatste Music Newsquiz!

Roselique

Muziek Wereld

19/06/2021, 17:00

5

3



Denk jij alles te weten vanuit de muziekwereld? Ben jij op de hoogte van alle nieuwtjes? Bewijs dat maar eens in deze allerlaatste News-Quiz! Je leest het goed, de allerlaatste :( 

Je komt er voor de laatste keer achter wat er deze week allemaal is gebeurd. Of wist jij dat allemaal al? Deze week krijg je 5 muzikale weetjes te zien in plaats van feitjes. Wist jij dit allemaal al?
 



Deze week doen we het een beetje anders dan normaal, anders moeten we ons voor eeuwig af blijven vragen wat de antwoorden zijn op de vragen. En dat willen we natuurlijk niet! 
 

Wist je dat... er bij het Eurovisie Songfestival maar 5 mensen per show besmet zijn geraakt met het coronavirus? Er waren maar liefst 29.875 mensen aanwezig bij het Songfestival. 48 pechvogels hebben helaas het virus hier op moeten lopen. 
 
Wist je dat... de Spice Girls binnenkort met een nieuwe plaat komen? De plaat zal uitkomen op de verjaardag van hun debuutsingle Wannabe. Deze bestaat dan al 25 jaar! Op de nieuwe plaat zal een remix komen van Wannabe, maar ook een nooit eerder uitgebracht nummer zal te horen zijn. Ben jij al benieuwd? 
 
Wist je dat... de winnaar van het Eurovisie Songfestival, namelijk de Italiaanse band Maneskin, in september naar Paaspop komt? Dat werd afgelopen vrijdag bekend gemaakt. Ook andere artiesten staan al op het programma, zoals Duncan Laurence, Davina Michelle en André Hazes.  
 
Wist je dat... Barbara Pravi, de inzending van Frankrijk op het Eurovisie Songfestival naar Nederland komt? Barbara wist de 2e plaats te bemachtigen met haar lied ''Voilá''. April 2022 zal ze 4 shows geven in Nederland, en ook in maart zal ze een show geven in Amsterdam. Helaas zijn alle kaarten al uitverkocht. 
 
Wist je dat... de girlband Twice deze week een nieuw lied uitgebracht heeft? Het nieuwe lied heet ''Alcohol-Free''. Inmiddels heeft het lied al 8.5 miljoen weergaven op Youtube. Dat is zeker niet weinig!
 



 Laten we maar snel doorgaan naar de antwoorden van vorige week! 
 
Vraag 1: Het goede antwoord, was antwoord A. Dit najaar zal André Rieu weer op tour gaan! Ben jij erbij? 
Vraag 2: Het nieuwe nummer van Stefania zal Nederlands zijn. Antwoord C was dus correct! 
 



En dan sluit ik deze artikelenreeks af met een bedankje aan Daisy. Dankzij deze topper stond er bijna wekelijks een vraag rondom KPop in de News-Quiz! 

Toedeloe! 

ZureBom

05/01/2022, 12:16

Leuk Artikel

Hades

30/06/2021, 22:57

Leuke artikelreeks besba! Benieuwd welke reeks er komt ;)

Accalia

20/06/2021, 20:23

Wat een leuke reeks! Helaas komt aan alle sprookjes een einde :( </3

Sem.

19/06/2021, 17:28

Wat een top reeks👍🏻 ik heb hier echt weer van genoten

.Laraa.

19/06/2021, 17:26

Bedankt voor de 15 leuke nieuwsartikels van Music Newsquiz, Roselique! Wat hebben we weer een hoop bijgeleerd. :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid