Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The release #15
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

06/06/2021, 21:20

9

3

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

Battlefield  |  Armin van Buuren

  • Track is tegelijkertijd met het album uitgebracht;
  • Misschien samen met de Rising Star Remix, Divino en Magico de meest enthousiaste track;
  • Eerste track sinds ‘Turn The World Into a Dancefloor’, een solo-nummer.

Nieuwe releases

1 –  Back In Time  |  Marshmello

2 –  With you  |  Dotan

3 –  One Foot in Front of the Other  |  Griff

4 –  Everything  |  Son Mieux

5 –  Alright  |  Hanin Al Kadamani

6 –  Born To Win, Born To Lose  |  Douwe Bob

7 –  Pick me Up  |  Sam Feldt

8 –  Shine Your Light  |  master KG & David Guetta


Achtergrondinformatie releases

1.  Back In Time  |  Marshmello

Christopher Comstock, beter gekend als Marshmello werd geboren op 19 me 1992 in Philadelphia. Hij is van beroep dj en producer. Hij is actief sinds 2015 en maakt muziek in de genres Future house, Future bass, Trap en Dubstep. Diamanté Anthony Blackmon, beter gekend als Carnage (DJ Carnage) werd geboren op 3 januari 1991 in Guatemala City (Guatemala). Hij is van beroep dj en record producer. Carnage maakt muziek in de genres Dance, Dance/Electro en Hiphop/rap. Deze twee dj’s hebben hun krachten gebundeld en daarmee de single ‘Back In Time’ gemaakt. Beide artiesten stonden afgelopen jaren bekend om het op scherp houden van de fans op het genre. Het nummer is beïnvloed door Eurodance-muziek uit de late jaren 80. Het probeert terug te grijpen naar de rave-scene van die tijd. Marshmello is verschenen op een minifestival, deze is georganiseerd door Carnage in 2016, genaamd RARE. Dit vond plaats voordat hij doorbrak en de superster werd die hij tot op de dag van vandaag is.

2.  With You  |  Dotan
Dotan Harpenau, gekend als singer-songwriter Dotan werd geboren op 26 oktober 1986. Hij is actief als artiest sinds 2010 en maakt muziek in de genres Pop en Indie. Na zeven jaar is het hem gelukt.. het uitbrengen van een opvolger van het album ‘7 Layers’, afkomstig uit 2014. Met het nummer ‘Numb’ maakte hij zijn combacken boekt succes in verschillende Europese landen. Over zijn nieuwe release ‘With You’ vertelt aan NU.nl dat hij voor deze plaat voor het eerst echte liefdesliedjes heeft geschreven. ‘With you’ is één van deze liedjes.

3.  One Foot in Front of the Other  |  Griff

Michelle Davina Hoogendoorn, beter gekend als Davina Michelle werd geboren op 12 november 1995 in Rotterdam. Ze is actief als Nederlands zangeres en YouTuber sinds 2016. Ze maakt muziek in het genre Pop en haar zangstem is Alt. Davina heeft tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival opgetreden, zowel Duncan laurence. Laurence opende de show en Davina heeft in samenwerking met Thekla Reuten tijdens de intervalact de betekenis van water in Nederland uitgebeeld. Het nummer ‘Sweet Water’ heeft Davina zelf geschreven en oogst veel lof voor de vertolking van het nummer. Na de show op 18 mei is het nummer verschenen op Spotify.

4.  Everything  |  Son Mieux

Son Mieux is een band die is ontstaan in Den Haag, Nederland. Ze zijn actief sinds 2015 en maken muziek in het genre Indiepop. De bandleden zijn Camiel Meiresonne (zang, gitaar), Timo Prins (basgitaar, synthesizer, zang), chayenne van der kooij (drums, percussie, zanger), Maus Akkermans (viool, percussie, zang), Niels de maa (gitaar) en Quinten Meiresonne (keyboard, gitaar, zang). Son Mieux is een voormalig soloproject van Camiel Meiresonne, maar nu een zeskoppige band me als frontman Camiel zelf. De groep brengt nu een EP uit, getiteld ‘The Mustard Seed (Pt. I)’. Eerder dit jaar hebben ze al succes geboekt met de hit 1992, ook deze staat op deze EP. Er zal later dit jaar een tweede deel volgen die tenslotte samen een album zullen vormen.

5.  Alright  |  Hanin Al kadamani

Hanin Al Kadamani, ook wel gekend van haar deelname aan The Voice of Holland, is afkomstig uit Syrië. Ze moest met haar gezin vluchten voor de oorlog en woont ze nu in een asielzoekerscentrum in Utrecht. Ze wilt graag dermatoloog worden zegt ze. Sinds ze in Nederland is zingt ze en heeft ze deelgenomen aan The Voice of Holland en gezongen in duet met Dani van Velthoven. Ze heeft nu haar eigen single, zelf aan meegeschreven en geproduceerd door Wouter Hardy. De producer heeft al meegewerkt aan de nummers ‘Arcade’ van Duncan Laurence en de inzending van dit jaar: ‘Tout l’univers’ van Gjon’s Tears.

6.  Born To Win, Born To Lose  |  Douwe Bob

Douwe Bob Posthuma, beter gekend als Douwe Bob werd geboren op 12 december 1992 in Amsterdam. Hij is van beroep als singer-songwriter en muzikant. Hij is actief sinds 2012 en maakt muziek in het genres Countrymuziek en Folk. Het is hem eindelijk gelukt.. een americanaplaat uitbrengen, dat was echt zijn wens. Hij is opgegroeid met het genre, ook luistert hij er heel graag naar. Van eigen mening moest hij eerst vier albums uitbrengen voor hij dit nummer moest maken. De betekenis van de titel is kracht en het accepteren van verlies, aldus de zanger.

7.  Pick Me Up  |  Sam Feldt

Sammy Renders, beter gekend als Sam Feldt werd geboren op 1 augustus 1993 in Boxtel (Noord-Brabant). Hij is van beroep dj, muziekproducent en entrepreneur. Hij is actief sinds 2014 en maakt muziek in het genre Deephouse. De release ‘Pick Me Up’ is een samenwerking van Sam Feldt met de zanger Sam Fischer. Sam feldt droomde ervan om samen met Sam Fischer een nummer te maken en dat gebeurde na de remix van zijn nummer in samenwerking met Demi Lovato. Sam is erg blij met de track en zeer enthousiast om het eindresultaat te delen. Fischer vindt het geweldig om met Feldt samen te werken en zegt dat twee Sams’s beter zijn dan één. Volgens Fischer heet Feldt mensen jarenlang tijdens de zomer laten dansen terwijl hij bezig was met tranen van zijn muziek. Volgens hem begint het leven opnieuw en heeft hij er geen spijt van om samen met Feldt op de trein te springen voor ‘Hit Me up’!

8.  Shine Your Light  |  Master KG & David Guetta

Kgaogelo Moagi, beter gekend als Master KG werd geboren op 31 januari 1996 in Calais (Zuid-Afrika). Hij is van beroep zanger, muziekproducent en DJ. Hij is actief sinds 2016 en maakt muziek in de genres Electro en Afropop. Pierre David Guetta, beter gekend als David Guetta werd geboren op 7 november 1967 in Parijs. Hij is actief als Dj en dance-pop -producent sinds 2001 en maakt muziek in de genres House en Dance-pop. Deze twee artiesten hebben hun krachten gebundeld en hebben hiermee de nieuwe single ‘Shine Your Light’ uitgebracht. Vorig jaar scoorde Master KGeen enorme hit met het zeer bekende nummer ‘Jerusalema’, maar nu is hij terug met nieuwe muziek, namelijk de track in samenwerking met David Guetta. Het is een feelgood nummer met een mix van hartverwarmende lyrics, afro-house beats en zonnige vibes.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is ”S*x on Fire” – Kins of Leon (cover by First To Eleven) van First To Eleven.

First To Eleven is een muzikale band opgericht in 2009 onder de naam M4. De oprichting is gebeurd dankzij Ryan Krysiak die als beroep gitaarleraar was en een groepje van zijn studenten een voorstel heeft gedaan om een band op te richten. De bandleden zijn Audra Miller (zang), Matt Yost (gitaar), Ryan Krysiak (bas) en Sam Gilman (drums). Deze band maakt vaker covers van bekende nummers. De track die ze nu coveren is afkomstig van Kings of Leon. Zij zelf zijn klaar met de track omdat het niet bij hun imago zou passen. De versie van First To Eleven maakt het nummer wel heel mooi!

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Reageer en Win!!

Er zal een bepaald woord in het artikel staan dat ook moet voorkomen in jullie reactie.
Dit woord zal mooi moeten passen in je reactie, dus zal het je reactie goed moeten aanvullen.

Het woord van deze week is SHINE
(Refereert naar ‘Shine Your Light’ van David Guetta)

En alvast extra info… Volgende week komt er een nieuw likje op de show :P

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

De winnaar van vorige week is geworden…. Marije.!-. Gefeliciteerd!

Lijst met winnaars

1.  -Robine!-  |    TEASE    |  50 bc  –  Gefeliciteerd!!

2.  Desquit     |  TWENTY  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  marije145 |  TRANEN   |  SS troon – Gefeliciteerd!!

4.  Sunset! (Judy) |  VREEMD  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

5.  Jesse         |       NEE       |  50 bc – Gefeliciteerd!

6. -Robine!-   |       NIET SLAPEN       |  50 bc – Gefeliciteerd!

7.  Marije.      |     SUMMER    | 50 bc – Gefeliciteerd!

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

.Laraa.

07/06/2021, 23:33

Weer een leuk artikel!

Hyde

07/06/2021, 08:50

Wat leukk!

laysqts

06/06/2021, 21:55

hahsah jfdhsdjkhtljh

Sunset!

06/06/2021, 21:50

Shine like the sunset 🌅

=Robine.

06/06/2021, 21:36

ik shine als ze zon op me af komt :)

Minona

06/06/2021, 21:32

The stars always shine.. Because of you sunshines 💗😊✨☀⭐🌞

Nova

06/06/2021, 21:29

LETS SHINEE!! <3

Sem.

06/06/2021, 21:29

Ik dacht gister ff dat ik zal SHINE'en als DJ, maar toen was ik hellaas niet door :(

Marije

06/06/2021, 21:24

shine bright like a diamond!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid