Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Medley Monday #36
Deze week enkele nummers in het thema... getallen!

Lotsie

Muziek Wereld

31/05/2021, 20:15

5

3

Het is weer maandag, en dat betekent naar goede gewoonte dat het tijd is voor Medley Monday! Ook deze week ben ik op zoek gegaan naar enkele nummers binnen hetzelfde thema.

Heb jij er NU al zin in? Laat het weten!


Deze week gebruiken we geen letters, maar cijfers! Het thema van deze week is namelijk liedjes met getallen in de titel.

OX1 = LOVESONG - Tomorrow x Together

Dit nummer komt vers van de pers, het werd namelijk vandaag pas uitgebracht! Het is de titeltrack van het album The Chaos Chapter: Freeze. Het lied gaat over een jongen waarbij iets ontbreekt in zijn leven (vandaar de 0) en plots een vrouw tegenkomt (het getal 1). Hij wordt verliefd op haar en is zeker dat hij voor haar wel gaan. Dit wordt duidelijk gemaakt met de tekst “I Know I Love You” waarmee het refrein beëindigd wordt.

 

2 Become 1 - Spice Girls

Een groep die iedereen kent! De vijf leden van de groep schreven het nummer zelf in samenwerking met Matt Rowe en Richard Stannard. Dit gebeurde tijdens hun eerste professionele songwriting sessie. Het lied kende veel succes toen het werd uitgebracht in 1996. Het stond zelfs drie weken achter elkaar op nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk, wat tevens ook het land is waar de groep vandaan komt. Kan jij deze zoveelste hit van de Spice Girls luidkeels meezingen?

 

7 Years - Lukas Graham
Dit is dan weer een nummer dat iedereen kent. Het gaat over het opgroeien van een jongen, die gedurende zijn leven vertelt over wat hij allemaal meemaakt. Het raakt dan ook een gevoelige snaar door de emotionele muziek, gespeeld door de bandleden. Want jaja! Hoewel Lukas Graham een individu is, is dit ook de naam van de Deense band die verantwoordelijk is voor deze muziek! Graham is zelf de frontzanger en het gezicht van de groep, maar eigenlijk telt de groep vier leden. Wist jij dit al? Laat het zeker weten in een reactie.


Dit was Medley Monday alweer voor deze week. Wat is jouw favoriete liedje met een getal in de titel? Laat het weten in een reactie! Vergeet ook zeker niet te liken als je dit een leuk artikel vond.

Tot volgende week!

Ruubsie!

04/01/2022, 23:33

Leuk Artikel

Sem.

03/01/2022, 19:42

Leuk Artikel :)

Marit

03/06/2021, 14:23

Lekker artikeltje hoor!

Keff

02/06/2021, 15:29

Oewhhh cijferssss in tracks altijd leuk!

.Laraa.

31/05/2021, 20:43

Leuk thema :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid