Nu LIVE Badjas.
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #14
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

30/05/2021, 20:34

7

7

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

Summer Holiday  |  Jack van Gelder

  • Fragment van het nummer wordt vaak gebruikt op de populaire app TikTok;
  • Tieners nemen hun ouders in de zeik met dit fragment;
  • Van Gelder kon er hard mee lachen en kondigde aan…
  • Indien een opnamestudio met band geregeld zou kunnen worden, zou Jack het graag live doen;
  • Radio 538 is natuurlijk de perfecte plaats en ook is er een band geregeld, namelijk die van André Hazes.

Nieuwe releases

1 –  No Chances  |  Twenty One Pilots

2 –  Our Song  |  Anne-Marie & Niall Horan

3 –  Sweet water  |  Davina Michelle

4 –  Stars  |  Duncan Laurence

5 –  Heartbreak Anthem  |  Galantis, David Guetta & Little Mix

6 –  Sun Goes Down  |  Lil Nas X

7 –  Golven  |  Eefje de Visser

8 –  Blue Bannister  |  Lana Del Rey


Achtergrondinformatie releases

1.  No Chances  |  Twenty One Pilots

Twenty One Pilots is een band die is ontstaan in Columbus, Ohio. De band is actief sinds 2009 en maakt muziek in de genres Indietronica, Rap-rock, Alternatieve hiphop en Reggae. De bandleden zijn Tyler Joseph en Hosh Dun. De Amerikaanse band heeft een nieuw nummer uitgebracht, getiteld ‘No Chances’. Deze zal onderdeel zijn van het album “Scaled And Icy”. Het geluid in dit nummer is geïnspireerd door de menigten n de stadions en voor de zang heeft Tyler Hosh gevraagd voor de zang, maar ook enkele vrienden zijn gevraagd. Ze hopen hetzelfde effect te creëren als zowel de introductie als de brug van dit nummer.

2.  Our Song  |  Anne-Marie & Niall Horan
Anne-amrie rose Nicholson, beter gekend als Anne-Marie werd geboren op 7 april 1991 in East Tilbury, Essex (VK). Ze is actief als zangeres sinds 2013 en zingt in et genre Pop. Niall James Horan, beter gekend als Niall Horan werd geboren op 13 september 1993 in Mullingar (Ierland). Hij is actief als singer-songwriter sinds 2010 en werkt met de instrumenten gitaar en piano. Het voelt voor de zangeres goed om eindelijk te kunnen en mogen aankondigen dat ze in samenwerking met Niall Horan een nieuw nummer zal uitbrengen. Het nummer is getiteld ‘Our Song’. De zangeres beseft sinds de coronapandemie hoe belangrijk muziek voor je mentale gezondheid is en volgens haar zijn haar teksten een soort dagboek, aldus Ann-Marie.

3.  Sweet Water  |  Davina Michelle

Michelle Davina Hoogendoorn, beter gekend als Davina Michelle werd geboren op 12 november 1995 in Rotterdam. Ze is actief als Nederlands zangeres en YouTuber sinds 2016. Ze maakt muziek in het genre Pop en haar zangstem is Alt. Davina heeft tijdens de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival opgetreden, zowel Duncan laurence. Laurence opende de show en Davina heeft in samenwerking met Thekla Reuten tijdens de intervalact de betekenis van water in Nederland uitgebeeld. Het nummer ‘Sweet Water’ heeft Davina zelf geschreven en oogst veel lof voor de vertolking van het nummer. Na de show op 18 mei is het nummer verschenen op Spotify.

4.  Stars  |  Duncan Laurence

Duncan de Moor, beter gekend als Duncan Laurence werd geboren op 11 april 1994 in Spijkenisse. Hij is actief als singer-songwriter. Hij heeft al een aantal prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder Doorbraak van het jaar, Beste single, Press Award en nog een aantal. De winnaar van het songfestival mag een jaar later opnieuw zijn of haar nummer brengen tijdens het songfestival. Duncan heeft hier maar liefst twee jaar op moeten wachten omwille van corona, legt hij uiteindelijk een positieve test af.  Hij had voor de editie van 2021 een deluxe versie klaarliggen van zijn debuutplaat ‘Small Town Boy’ met daarop drie nieuwe nummers: ‘Stars’, ‘Sad Old Me’ en ‘I Got You’. Het nummer ‘Stars’ werd als single gekozen om deze uiteindelijk tijdens de live show te zingen. Helaas is zijn optreden niet doorgegaan omwille van zijn positieve coronatest.

5.  Heartbreak Anthem  |  Galantis, David Guetta & Little Mix

Galantis, afkomstig uit Stockholm, is een Zweeds duo bestande uit de leden Christian Karlsson (geboren op 14 juli 1975) en Linus Eklöw (geboren op 29 augustus 1979. Ze zijn actief sinds 2012 en maakt muziek in de genres Electro House, Progressive House, Big room house, Future house, Deep house en Electropop. Pierre David Guetta, beter gekend als David Guetta werd geboren op 7 november 1967 in Parijs. Hij is actief als Dj en dance-pop -producent sinds 2001 en maakt muziek in de genres House en Dance-pop. Little Mix, afkomstig uit Groot-Brittannië, is een Brits duo bestande uit de leden Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock, jade Thirwall en waarvan Jesy Nelson een oud lid is, zij ging weg in 2020. De groep is actief sinds 2011 tijdens het achtste seizoen van de Britse X Factor. Ze maken muziek in de genres Pop, R&B en Dance pop. De afgelopen maanden waren onstuimig voor e groep, Jesy heeft de groep verlaten, Leigh-Anne verloofd en in verwachting en Perrie is ook in verwachting. Tijdens de BRIT Awards heeft de groep zich als eerste vrouwelijke groep de prijs voor “Beste groep” in ontvangst genomen.

6.  Sun Goes Dow  |  Lil Nas X

Montero Lama Hill, beter gekend als Lil Nas X werd geboren op 9 april 1999 en is een Amerikaanse rapper, zanger en songwriter. Hij is actief sinds 2018 en maakt muziek in de genre Hiphop, Rap en Country. Ook heeft hij één label; Columbia Records. Na zijn doorbraak in 2019 met het nummer ‘Old Town Road’ en eerder dit jaar met ‘MONTERO’, waarmee hij een nummer-1 hit scoorde, is hij terug met nieuwe muziek. Nu brengt hij de single ‘Sun Goes Down’ uit. Deze release is een opvolger waarbij hij in de video zijn jongere zelf die zichzelf haat en niet meer wilt leven, een hart onder de riem komt steken. ❤️

7.  Golven  |  Eefje de Visser

Eefje de Visser werd geboren op 8 februari 1986 in Voorburg. Ze is van beroep Nederlands zangeres, multi-instrumentalist en songwriter. Ze is actief sinds 2000 en maakt muziek in het vermoedelijke folkgenre. Afgelopen donderdag zagen we Eefje samen met Reno de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival openen. Tijdens de show heeft ze haar nieuwe single ‘Golven’ gezongen, maar dan wel in het Engels. De Nederlandstalige versie is terug te vinden op Spotify. Eefje heeft maar liefst vier albums waarvan de meest recente Bitterzoet is, uitgekomen in 2020.

8.  Blue Bannister  |  Lana Del Rey

Elizabeth Woolridge Grant, beter gekend als Lana Del Rey werd geboren op 21 juni 1985 in Lake Placid (New York). Ze is actief als Amerikaans singer-Songwriter sinds 2005 en maakt muziek in de genres Alternatief, Indie en Sad core. Ze is van beroep singer-songwriter, musicus en model. De zangeres heeft afgelopen tijd niet stilgezeten Ze heeft in maart van dit jaar nog een plaat uitgebracht, genaamd ‘Chemtrails Over The Country Club’ en heeft de dag na uitgave aangekondigd dat in juni haar nieuwe plaat zal uitkomen. Al eerder heeft ze uitgaves aangekondigd zonder de releasedatum te halen en is aanstaande release verschoven naar juli. Er zijn al drie singles verschenen die op de nieuwe plaat zullen staan, namelijk: ‘Blue Bannister’, Rext book’ en ‘Wildflower Wildlife’.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Your Power (loverboy versie) van BENR COVER.

BENR PARODIE is een muzikaal duo die wekelijks covers maken en dat voor een groot radiostation. Het originele nummer is van Billie Eilish, maar nu ingezongen door Bart en Robin. De tekst gaat over een loverboy, is iets vreselijks dat niemand wilt meemaken. In de tekst is te horen: ‘Ik dacht, dit overkomt toch alleen in films’. De tekst is aantrekkelijk. Er bestaat een mogelijkheid dat we dit olijke duo vaker zullen horen in de Cover/Remake van de week.

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Reageer en Win!!

Er zal een bepaald woord in het artikel staan dat ook moet voorkomen in jullie reactie.
Dit woord zal mooi moeten passen in je reactie, dus zal het je reactie goed moeten aanvullen.

Het woord van deze week is SUMMER
(Refereert naar de HVDW en …
dat we eindelijk weer op vakantie kunnen ;d)

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

De winnaar van vorige week is geworden…. Jesse. Gefeliciteerd!

Lijst met winnaars

1.  -Robine!-  |    TEASE    |  50 bc  –  Gefeliciteerd!!

2.  Desquit     |  TWENTY  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  marije145 |  TRANEN   |  SS troon – Gefeliciteerd!!

4.  Sunset! (Judy) |  VREEMD  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

5.  Jesse         |       NEE       |  50 bc – Gefeliciteerd!

6. -Robine!-   |       NIET SLAPEN       |  50 bc – Gefeliciteerd!

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

Marit

03/06/2021, 14:23

Tsss Keff, waar is dat Spaanse nummertje nou?

.Laraa.

31/05/2021, 20:43

Weer een heleboel leuke nummertjes!

Marije

30/05/2021, 20:40

Whe are going oan a SUMMER holiday

Keff

30/05/2021, 20:40

ITS SUMMER TIMEE

Nova

30/05/2021, 20:40

SUMMER VIBES WE NEED THE SUMMER!! <3

goddelijkefriet

30/05/2021, 20:35

wie heeft er nou geen zin in die enige echte summer holiday

Sem.

30/05/2021, 20:34

Ik heb nu al de summer vibes

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (3)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid