Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
[SPECIAL] Verjaardag .Laraa.
Er is er eentje jarig hoor... .Laraa. !!

Accalia

Leet Weekblad

24/05/2021, 21:00

10

5

Het is weer maandag en betekent dat het tijd is voor… Oh nee, geen reeks! Zoals jullie zien is het een ander artikel dan jullie zouden verwachten… Vandaag is het een speciale dag en deze moet zeker gevierd worden! Het is namelijk de verjaardag van onze Nieuwsbeheerder .Laraa.! Omdat wij als nieuwsteam deze dag niet zomaar voorbij willen laten gaan hebben wij besloten om hier een speciale editie van te maken. Namelijk… een eigen artikel!


Boodschappen van de redactie

Het nieuwsteam heeft eventjes de tijd genomen om een mooie boodschap te schrijven voor Laraa. Benieuwd naar de lieve berichtjes? Lees dan zeker verder!

Accalia: Hey hoi Laraa of moet ik mevrouw Hoed zeggen? 🤭
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hopelijk mogen er nog heeeel veeel jaartjes bij komen! en heel gelukkige verjaardag! Geniet van je verjaardag en maak er een zeer speciale dag van!
Groetjes Alpaca
💞

Lotsie:” Hey Laraa! Het is nog niet zo lang dat ik je kent (iets meer dan een jaartje ondertussen), maar wat ik al ontdekt heb is dat je een super aardig en behulpzaam persoon bent! Je bent de beste nieuwsbeheerder die ik me kan wensen. Hopelijk mogen we nog veel van jou en Willie lezen (wat zijn jullie toch goede vriendjes he). Gefeliciflapstaart en maak er een dag van om nooit te vergeten!
PS: Ik krijg toch wel een stukje van de taart he (lacht).”

Sydney: Hey Laraa, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag hebt, ondanks de maatregelen. Geniet ervan! Je bent een topper! 🥳🥳

Dit is niet alles… Hier staan nog een aantal bonus boodschappen van je lieve collega’s…

Dewi: Schrok je, toen je vanmorgen in de Spiegel keek? Een jaartje erbij, een rimpel erbij, een grijze haar misschien? Ach, ouder worden doen we allemaal, dus schrikken is niet nodig. Van harte gefeliciteerd Laraa en maak er een mooie dag van!

GlasPaneel: “Hi Lara, van harte gefeliciteerd! Je bent inmiddels een ervaren rot als nieuwsreporter en inmiddels ook als nieuwsbeheerder. Hopelijk blijf je dat nog jaren doen. Maar nogmaals, gefeliciteerd en mogen er nog vele mooie jaren bij komen.”

OpperPannenkoek: Hey Lara! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en mogen er nog vele jaren komen, samen met LeetMusic natuurlijk! 😎
Maak er een leuke dag van! Groetjes van de enige echte OpperPannenkoek

Caitlin: “Hieper de piep, wij vergeten echt jou verjaardag niet zoals je ziet! Lara, een hele fijne verjaardag toegewenst! Maak er een mooie dag van en waar is m’n stukje taart? Veel pixelgroetjes van Caitlin”

Keff: “Wajooo officieel is ze volwassen! Al blijf je denk ik nog steeds een klein kind 😉
Van harte gefeliciteerd Laraa, ookal hebben we nog weinig samengewerkt.
Je bent een ongelooflijke aanwinst voor LeetMusic, dat weet ik zeker!
Je gaf mij in ieder geval een erg warm welkom.”
“Ik heb verder nog een belangrijke boodschap en dat is: ‘Geniet van deze dag en eet veel taart. Probeer er een feestje van te maken ondanks al die rot maatregelen.’”

En tot slot nog een gedichtje van je lieve collega Daisy…

Daisy:
Lieve Laraa 🎩

Jij draagt een Hoed,
Wat verstop je jezelf toch Goed.

Willie’s Boekje,
Dat is een mooi Artikel.
Daarvoor verdien jij een Koekje!

Nu breekt de dag aan van jou Verjaardag,
Ook ben ik niet zo goed in Papierslag.
Toch verdient jou verjaardag een Taart,
Dat zit nou eenmaal in mijn Aard.

Ik ben zelf fan van slagroom,
Hopelijk is dit geen Dagdroom!

Zoveel mooie Verhalen,
Waar blijft de Grote Finale?

Zoveel woorden Opgeschreven,
Zoveel wijze dingen Doorgegeven.

Vandaag is het jou Speciale Dag,
Dus voor jou hang ik de Vlag!
Feesthoedjes op je Kop,
Jij staat aan de Top.

Bij deze mijn gedichtje voor jou,
Ik zie je gauw!


Daisy 🌸


Interview met .Laraa.

Hoe lang zit je al in het nieuws vak?
Oeh, al een hele tijd! Dankzij LeetMusic ben ik met nieuws in aanraking gekomen. Voor mijn sollicitatie had ik nog nooit zo’n nieuwsartikels geschreven. Ik zit momenteel al twee jaren en 9 maanden en 24 dagen bij LeetMusic. Dat is dus best wel al een hele tijd!

Wat was je eerste artikelreeks als Nieuwsreporter van LeetFM?
Mijn eerste artikelreeks als nieuwsreporter was Nieuwsoverzicht Muziekwereld. Deze artikelreeks was oorspronkelijk van Mandy, maar ik mocht deze een nieuw leven geven. Deze artikelreeks zal altijd een speciaal plaatsje krijgen in mijn nieuwshart, want het is en blijft mijn eerste echte artikelreeks. Dat vergeet je niet zomaar.

Welke artikelreeks is je favoriet?
Dat is een lastige vraag (lacht)! Ik heb al heel wat artikelreeksen mogen maken. Als ik echt één favoriete artikelreeks moet zeggen, denk ik dat ik voor de stripreeks Willie En Zijn Vrienden ga. Ik vond het echt leuk om deze stripreeks te zien groeien van enkele bladen tekst tot een mooi stripverhaal met afbeeldingen. Ook vond ik het leuk dat de lezers dit ook geweldig vonden. Als schrijver is het leuk om te zien dat je reeks geapprecieerd word. Wie weet komt er ooit nog wel een deel twee (lacht). Misschien kan ik hier ook mijn top 3 vervolledigen. Ook Fan Friday en De Gemaskerde Zanger vind ik leuke artikelreeksen om te maken.

Heb je ooit gedacht het zo ver te brengen?
Totaal niet! Tijdens mijn sollicitatie dacht ik niet dat ik aangenomen zou worden. Toen ik de uitslag kreeg, was ik echt geschrokken. Opeens zit je in je proefperiode van nieuwsreporter. Dat is echt een gek idee! Uiteindelijk werd ik aangenomen, maar ook toen dacht ik niet dat ik zo ver zou geraken. Na een paar maanden dacht ik zelfs aan stoppen. Uiteindelijk kreeg ik mijn eerste artikelreeks en toen was ik wel vertrokken. Na vele maanden zocht Mandy iemand die haar hielp, dus stelde ik mijn vacature als assistent nieuwsbeheerder. Ook hier dacht ik nooit dat ik dit zou worden. Tot ik uiteindelijk weer werd gekozen en ondertussen ben ik zelfs nieuwsbeheerder. Nu ik zit zo schrijf vind ik het echt gek. Twee jaren geleden had ik dit echt nooit kunnen denken… Maar, ik ben wel super blij met de kansen die ik krijg.

Hoe kwam je erbij om te gaan solliciteren bij de radio?
Haha, dat was pure toeval. Een goede vriendin, Accalia, van me stelde voor om te gaan solliciteren bij LeetMusic. Heel eerlijk: Ik had nog nooit gehoord van LeetMusic. Maar, uiteindelijk besloot ik toch te gaan solliciteren. Ik had tenslotte niets te verliezen.


Graag zou ik iedereen die heeft meegewerkt aan dit artikel super hard willen bedanken, maar vooral in de naam van het nieuwsteam willen wij Laraa persoonlijk bedanken. Tot slot willen wij haar een toffe dag toewensen, ondanks corona. Bedankt voor alles Laraa! <3

ZureBom

05/01/2022, 12:17

Gefeliciteerd!

microsoft1990

05/09/2021, 21:04

gefeliciteerd

Keff

26/05/2021, 15:48

Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad!!

Jesse

26/05/2021, 09:35

Lara, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ondanks deze lastige tijden kan je nog wel lekker genieten van je overheerlijke slagroomtaart! Maak er nog een fijne dag van en uhh, zou ik nog een stukje van je taart mogen als je nog over hebt? XD

Sem.

25/05/2021, 21:38

gefeliciteerd Lara. Maak er een leuke dag van 🥳

Marije

25/05/2021, 19:18

GEFELICITEEEEERDDD LARAAAAA!!!!!!!!!!!

Domidoos

25/05/2021, 16:52

Een hele fijne verjaardag toegewenst <3 Geniet van je taart en leuke cadeautjes!!

Accalia

24/05/2021, 21:49

Een heel fijne verjaardag, maak er nog een mooie avond van! ;P ❤️🥳🎂

Keet

24/05/2021, 21:46

Nogmaals, een hele fijne verjaardag <33

.Laraa.

24/05/2021, 21:35

Oeh, hoe lief! Bedankt voor alle mooie boodschappen en voor het mooie artikel! :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid