Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The release #13
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

23/05/2021, 20:25

10

7

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

We Are The People (Official UEFA Euro 2020 Song)  |  Martin Garrix, Bono, The Edge

  • Martin Garrix in 2019 verkozen tot artiest van het themanummer;
  • Kampioenschap een jaar uitgesteld wegens Covid-19;
  • DJ heeft hulp ingeroepen van Bono & The Edge (U2);
  • Bandleden waren gelijk enthousiast, maar veranderde wel de volledige tekst die Garrix had gemaakt;
  • ‘We Are The People’ zou er sterker van geworden zijn.

Nieuwe releases

1 –  Believers  |  Alan walker

2 –  Good 4 u  |  Olivia Rodrigo

3 –  Just Kidding  |  Waterparks

4 –  Alles Wat Ik Mis  |  Ronnie Flex & Emma heesters

5 –  Electric  |  Katy Perry

6 –  Hef je Glas  |  Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank

7 –  Down  |  St. Vincent


Achtergrondinformatie releases

1.  Believers  |  Alan Walker

Alan Walker, geboren op 24 augustus 1997 in Northhampton (VK), is een Noors-Brits muziekproducer. Hij is actief sinds 2012 en maakt muziek in het genre House. De release ‘Believers’ is een samenwerking tussen Alan Walker en Conor Maynard. Conor Maynard is een Britse zanger die toch wel gekend is. Hij werkt op dit moment ook samen met Kris Kross Amsterdam voor de single ‘Early In The Morning’. De release van Walker is een voorproefje van zijn nieuwe album, getiteld ‘Aviation’. Hiermee hoopt Walker opnieuw in de Top 10 te komen na het succes van ‘Alone’, een samenwerking met Ava Max.

2.  Good 4 u  |  Olivia Rodrigo
Olivia Isabel Rodrigo, beter gekend als Olivia Rodrigo werd geboren op 20 februari 2003 in Temecula (plaats in de Amerikaanse staat Californië). Ze is actief als zangeres sinds 2015 en zingt in het genre Pop. De Amerikaanse zangeres brak door met haar wereldhit ‘Drivers License’. Deze hit brak verschillende records op Spotify. Ook werd haar recentere hit ‘Deja Vu’ al 140 miljoen keer gestreamd. Later in mei zal haar debuutalbum, getiteld ‘Sour.’ Verschijnen. Rodrigo heeft onlangs opnieuw een single uitgebracht, deze getiteld ‘Good 4 u’. Hierop is een pop-punkgeluid te horen.

3.  Just Kidding  |  Waterparks

Waterparks is een pop-rockband opgericht in 2011 en afkomstig uit Houston, texas. De leden van de band zijn Awsten Knight (leadzanger & rhythm gitarist), Geoff Wigington (achtergrondzanger & leadgitarist), Otto Wood (achtergrondzanger en drummer). Ze maken muziek in de genres Pop punk, Pop rock, Electropop en Alternative rock. Ondertussen is de pop-rockband niet zo onbekend meer.. dat dankzij de vele volgers en awards. Een tijdje geleden heeft de band een online tour gedaan, genaamd: ‘The Anti Tour’. Deze tour is een groot succes geworden ter promotie van nieuwe muziek. In combinatie met emotionele teksten en sterke vocals heeft de band een interessante sound gemaakt. Deze combinatie maakt het nummer zeer mooi. Het is een aangenaam nummer met een emotioneel kantje.

4.  Alles Wat Ik Mis  |  Ronnie Flex & Emma Heesters

Ronell Langston Plasschaert, beter gekend als Ronnie Flex werd geboren op 16 april 1992 in Capelle aan den Ijssel (Zuid-Holland). Hij is actief sinds 2008 en is van beroep rapper, zanger en producer. Emma Heesters, geboren op 8 januari 1996 in Zeeland, is een Nederlandse zangeres. Ze is actief als zangeres sinds 2017 en maakt muziek in het genre Popmuziek. Ze is vooral gekend van haar eigen YouYube-kanaal waarop ze covers plaats + heeft ze ruim 3 miljoen abonnees. Na heel wat succesvolle samenwerkingen en een aantal hits heeft ze nu een samenwerking met de zeer bekende Ronnie Flex. De nieuwe single is een duet met rapper Ronnie Flex en zal de titel ‘Alles Wat Ik Mis’ dragen. Deze samenwerking is niet de eerste van deze twee toppers. Hij vertelde aan RTL Boulevard dat ze al eens eerder hebben samengewerkt, maar deze nog niet verschenen is. Tijdens het schrijven van ‘Alles Wat Ik Mis’ wist hij meteen dat dit een duet zou moeten worden met Emma Heesters.

5.  Electric  |  Katy perry

Katheryn Elizabeth Hudson, beter gekend als Katy Perry werd geboren op 25 oktober 1984 in Santa Barbara (Californië). Ze is actief sinds 2001 en is van beroep zangeres, (stem)actrice en songwriter. Ze maakt muziek in de genres Pop, Poprock, Dance-pop en electropop. De popzangeres is terug met nieuwe muziek sinds de uitgave van haar vijfde album, getiteld “Smile”. De release ‘Electric’ heeft ze opgenomen ter ere van het 25-jarig bestaan van het populaire Pokémon. Dit najaar zal er een album verschijnen waarop dit gevierd zal worden. Perry is te zien in de videoclip waar ze naast Pikachu zit.

6.  Hef Je Glas  |  Marco Borsato, Rolf Sanchez & John Ewbank

Marco Roberto Borsato, gekend als Marco Borsato werd geboren op 1966 in Alkmaar. Hij zingt oorspronkelijk in het Italiaans, maar bij zijn doorbraak in 1994 schakelde hij over naar het Nederlands. Hij is actief sinds 1990 en is van beroep zanger en acteur. Hij maakt muziek in de genres Pop en Nederhop. Roelof (Johannes) Wienk, beter gekend als Rolf Sanchez werd geboren op 3 juli 1991 in Ede (Gelderland).  Hij maakt muziek in d egenres Bachata, Latin, Pop, Salsa en Tropical. John Ewbank werd geboren op 6 december 1968 in Eastleigh (graafschap Hampshire - VK). Hij is actief sinds 1989 en is van beroep Nederlands songwriter, muziekproducer, componist en tot slot ondernemer. Hij maakt muziek in het genre Pop. Na een jaar stilte liet Borsato iets van zich horen, dat bleek zijn comeback te zijn. Zijn comeback startte met het nummer ‘Een moment’, een samenwerking met Rolf Sanchez en John Ewbank. Na deze samenwerking met twee artiesten, heeft hij Hef Je Glas gemaakt. Afgelopen dagen zijn ze op radiotour geweest om het nummer aan te kondigen.

7.  Down  |  St. Vincent

Annie Clark, beter gekend als St. Vincent (artiestennaam) werd geboren op 28 september 1982 in Tulsa, Oklahoma. Ze is actief sinds 2003 en is van beroep singer-songwriter, zangeres en muzikante. Ze maakt muziek in de genres Indiepop, Baroque pop en Artrock. Het nummer, beginnend met een hoekig elektronicariedeltje waarna Annie lekker zwoel binnenkomt. Het is een nummer dat bijzonder mysterieus klinkt, als Annie met haar stem de hoogte ingaat, voelt het dat er precies meer aan zal komen. De volgende fase waar we in belanden is de fase waarin het nummer helemaal openbloeit. Tot slot komen er soul-, elektronica, r&b en ook indie-invloeden voor. Hierdoor gebeurt er dus veel.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is (Niet) Blijven Slapen van BENR PARODIE..

BENR PARODIE is een vrolijk duo die wekelijks covers maken en dat voor een groot radiostation. Hier en daar brengen ze naast covers ook een parodie uit. De recente uitgekomen release van Snelle en Maan – Blijven Slapen is ene hit geworden, hiervan heeft BENR een cover gemaakt, namelijk (Niet) Blijven Slapen. In deze track zingen ze over hoe ze niet kunnen slapen in een cel, ook is de tekst zeer goed gemaakt.


Reageer en Win!!

Er zal een bepaald woord in het artikel staan dat ook moet voorkomen in jullie reactie.
Dit woord zal mooi moeten passen in je reactie, dus zal het je reactie goed moeten aanvullen.

Het woord van deze week is NIET SLAPEN
(Refereert naar de remake van BENR)

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

De winnaar van vorige week is geworden…. Jesse. Gefeliciteerd!

Lijst met winnaars

1.  -Robine!-  |    TEASE    |  50 bc  –  Gefeliciteerd!!

2.  Desquit     |  TWENTY  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  marije145 |  TRANEN   |  SS troon – Gefeliciteerd!!

4.  Sunset! (Judy) |  VREEMD  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

5.  Jesse         |       NEE       |  50 bc – Gefeliciteerd!

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

Marit

03/06/2021, 14:26

Leuk artikel!

hfiefinhezrih

28/05/2021, 16:49

Leuk artikel!

Keff

26/05/2021, 15:49

Slapen daar doe ik niet aan!

microsoft1990

24/05/2021, 18:30

Niet slapen kunnen is een dag waarop je verwonderd wordt door alles om je heen Dit kan muziek zijn of een dagje uit maar het belangrijkst van die verwondering waar jij van geniet. Is het onthouden van die belevenis. Alleen dan blijven de mooiste herinneringen bij je

.Laraa.

24/05/2021, 14:22

Weer een mooie afsluiter van de week!

-Robine!-

23/05/2021, 20:49

Ik kan NIET SLAPEN! door al men haren!

Albertooh

23/05/2021, 20:42

Ik kan niet slapen door Mart zijn schoonheid

Marije

23/05/2021, 20:34

Tijdens het Eurovisie song festival wou ik NIET SLAPEN!!

Desquit

23/05/2021, 20:32

IK KAN DOOR SYDNEY NIET SLAPEN VANAVOND

sem80014

23/05/2021, 20:31

Ik ga vanavond naar Yaki luisteren, dus ik ga dan niet slapen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid