Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The release #12
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

16/05/2021, 20:36

13

4

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

I DID IT  |  DJ Khaled (Feat. Post Malone, Megan Thee Stallion, Lil Baby & DaBaby)

  • Samenwerking met Post Malone en Megan Thee Stallion;
  • Malone zingt over zijn loyaliteit en harde werk waardoor hij beroemd is geworden;
  • Megan rapt over hoe haar haters geen succes hebben op haar succes;
  • Tot slot rapen Lil Baby en DaBaby over hun uitbundige levensstijl.

Nieuwe releases

1 –  Get Together  |  David Guetta

2 –  Nee is Nee  |  Bente & Maan

3 –  Oranje Team  |  Outsiders

4 –  Higher Power  |  Coldplay

5 –  All I Know So far  |  P!nk

6 –  Buying Time  |  Laura Jansen

7 –  1 Stap Uit Het Donker  |  GIAN

8 –  Ik zal Er Voor Je Zijn  |  Shary-An & Claudia de Breij


Achtergrondinformatie releases

1.  Get Together  |  David Guetta

Pierre David Guetta, beter gekend als David Guetta werd geboren op 7 november 1967 in Parijs. Hij is actief als Dj en dance-pop -producent sinds 2001 en maakt muziek in de genres House en Dance-pop. Na het uitbrengen van de plaat ‘Hero’ in samenwerking met Afrojack afgelopen week, is de Franse DJ terug met nieuwe muziek. Nu brengt hij de track ‘Get Together’ uit. Voor dit nummer werkt hij samen met het Deense biermerk Tuborg. Het merk viert zijn 5e editie van Tuborg Open, dit is een project dat de kracht van muziek viert om mensen te verenigen. Het Deense biermerk heeft sinds de lancering in 2017 samengewerkt met grote artiesten, een aantal voorbeelden zijn: The Chainsmokers, Major Lazer, Clean Bandit en MØ.

2.  Nee is Nee  |  Bente & Maan
Bente Fokkens, beter gekend als Bente (artiestennaam) werd geboren op 29 september 2000 in Muiden (Noord-Holland). Ze is actief als zangeres en singer-songwriter sinds 2012 en is ook wel gekend van haar hoofdrol in de bioscoopfilm Kappen!. Maan de Steenwinkel, beter gekend als Maan werd geboren op 10 februari 1997 in Utrecht. Ze is actief als zangeres en actrice sinds 2012 en maakt muziek in de genres Pop en Hiphop. De twee zangeressen hebben de handen in elkaar geslagen voor dit nummer. ‘Nee’ is een nummer tegen grensoverschrijdend gedrag. De twee geven in dit nummer de grenzen aan en zeggen ze tegen de mannen de wacht, die over de grens willen gaan. Maan heeft op haar Instagram geschreven dat ze dit een belangrijk onderwerp vindt en dat het besproken moet blijven worden. Ook hopen de zangeressen hiermee iedereen te inspireren om hun grenzen aan te geven en er ook naar te luisteren. Jij bent de baas over jouw lijf en nee is nee!

3.  Oranje Team  |  Outsiders

Cem Araci, beter gekend als DJ Outsiders werd geboren op 11 juli 1985 in Den Haag. Hij is actief als muziekproduct sinds 2008 in samenwerking met Murat Meijer, deze twee hebben Outsiders opgericht. In 2014 ,nam Murat afscheid en ging verder onder zijn eigen naam en ging Cam Araci als soloartiest verder onder dezelfde naam. De muziek die ze produceren is hun bekendheid in de Harstyle- en Hardcore house-scene. Het nummer ‘Oranje Team’ dat Outsiders heeft uigebracht is een samenwerking met het stemgeluid van Django Wagner. Wat een goed voorbeeld is, is de remix van Kali. Het tweetal is na de uitgave van ‘We Komen Terug’ de studio ingedoken en hebben Poke uitgenodigd. Het resultaat is een beukend nummer geordend. Dit is om het Nederlands Elftal ooit weer aan te moedigen tijdens een wedstrijdje voetbal. Is dit volgens jullie een repeat of niet? Laat het zeker weten in de reacties!

4.  Higher Power  |  Coldplay

Coldplay is een popband opgericht in 1996 afkomstig van Londen. De band maakt muziek in de gesnres Alternatieve rock, Poprock en Pop. De leden zijn Christ Martin (Zanger, pianist en gitarist), Jon Buckland (Leadgitarist), Will Champion (Drummer) en tot slot Guy Berryman (Bas). Coldplay is gekomen met nieuw werk sinds de release van hun album “Averyday Life” dat uitgekomen is in 2019. Voor de nieuwe single heeft zanger Chris Martin de hulp ingeroepen van producer en liedjesschrijver Max Maertin. Martin is gekend van een aantal grote hits van artiesten, waaronder Britney Spears, P!nk, Katy perry en een recente samenwerking met The Weeknd en Ariana Grande. Een tijdje geleden is in het nieuws gekomen dat de Franse astronaut Thomas Pesquet de première kreeg van de single. Hij mocht op de PLAY-bottun drukken. De band brengt het nummer tijdens de uitreiking van de Brit Awards.

5.  All I Know So Far  |  P!nk

Alecia Beth Moore, beter gekend als P!nk werd geboren op 8 september 1979 Doylestown, Pennsylvania. Ze is actief als zangeres en actrice sinds 1995 en maakt muziek in de genres Pop, Poprock, R&B en Soul. Momenteel staat de zangeres bovenaan de hitlijsten sinds het duet met haar dochter met het nummer ‘Cover Me In Sunshine’. Na dit succes heeft ze al een nieuwe single klaarliggen. Het nummer, getiteld ‘All I Know So Far’ is ook de tital van haar documentaire. Deze zal verschijnen later deze maand op Amazon Prime. Naast de docu zal ze ook een album uitbrengen, met dezelfde titel. Op dit album staan vooral liveopnmes van tijdens haar Beautiful Trauma-tour, deze heeft plaatsgevonden in 2019.

6.  Buying Time  |  Laura Jansen

Laura Jansen werd geboren op 4 maart 1977 en is van beroep een Nederlands-Amerikaans zangeres. Ze is Nederlands-Amerikaans omdat haar moeder van Amerika is en haar vader van Nederland, ook bezit ze beide nationaliteiten. Ze is actief als Singer-songwriter sinds 2007 en maakt muziek in de genres Pop en Indie pop. Na het uitbrengen van ‘Elba’ ongeveer acht jaar geleden, heeft ze haar derde album uitgebracht. Op dit album “We Saw A Light” zingt ze over mentale gezondheid en haar tijd op Lesbos als vluchtelingenwerker. Het nieuwe nummer,, getiteld ‘Buying Time’, omschrijft ze als een cynish liedje over iets heel zwaars en dat namelijk de ondergang van de wereld. Laura citeert: “We weten allemaal echt wel wat er aan de hand is, maar we zijn alleen maar bezig met onze telefoontjes”. Ook legt ze uit dat ze bij de sound van het nummer in de studio wilde blijven pushen. Naar haar gevoel leek het op een gegeven moment dat ze een Bee Gees-plaas aan het opnemen was.

7.  1 Stap Uit Het Donker  |  GIAN

GIAN is een muziekduo bestaande uit de twee Rotterdamse vrienden Johnny en Eddie. De naam van dit muzikaal duo is de afkorting van “Good Intentions Always Nedded”. In de muziek die ze maken combineren ze twee genres, namelijk Rock en Hiphop. Het duo werd de afgelopen maanden uitgeroepen tot MTV PUCH Act en3FM Talent. Ze hebben samen met S10 een nominatie gekregen om een 3FM Award in ontvangst te nemen. Na het bereiken van verschillende mijlpalen blijft het duo zichzelf opnieuw ontdekken door het toevoegen van onverwachte muziekinvloeden aan elke nieuwe track dat ze uitbrengen. De release werd geschrevn in de uitzichtloze tijd zonder optredens en het leven dat on-hold stond. Ze zochten inspriatie in hun eigen persoonlijkheden en hebben in de luwte gewerkt aan nieuwe muziek. Later dit jaar zullen ze een nieuwe EP releasen, dus zeker up-to-date zijn! 👀

8.  Ik zal Er Voor Je Zijn  |  Shary-An & Claudia de Breij

Shary-An Nivillac werd geboren op 22 mei 1992 in Den Haag. Ze is actief als zangeres sinds 2010 en maakt muziek in het genre Pop. Ze is ook wel gekend van haar deelname in The Voice of Holland. Sinds haar deelname brengt ze een aantal singles uit. Claudia de breij werd geboren op 13 maart 1975 in Utrecht. Ze is actief als cabaretière, presentatrice , zangeres en radio dj sinds 1997. Onlangs maakte Shary-An haar overstap van Engelstalige naar Nederlandstalige muziek. De 2de single die ze uitbrengt dit jaar is een samenwerking met Claudia de Breij en het nummer draagt de titel ‘Ik Zal Er Voor Je Zijn’. Het nummer werd voor het eerst gespeeld tijdens een liveshow tijdens het Bevrijdingsconcert dat plaats vond op 5 mei. De Breij schreef nog op haar Instagram: “Dankjewel lieve, geweldige Sharuy-An voor het samen maken en zingen van Ik Zal Er Voor Je Zijn”.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Big in Japan van Sean finn.

Sean Finn is een Duitse DJ afkomstig uit Stuttgart. Hij begon met draaien in een Duitse club, genaamd M1. Na het optreden met de DJ’s Eric Prydz, Benny Benassi en Sebastian Ingrosso, speelde hij een belangrijke rol in de “House Boom”. Het originele nummer is afkomstig uit 1984, gemaakt door de Duitse popgroep Alphaville. Dit nummer was rond die tijd zelfs de nummer 2 van de Top40 is Nederland. Dit nummer werd gebruikt ter beschrijving van westerse bands die populair zijn bij het Japanse publiek, maar weinig aandachttrekken in hun eigen land.

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Reageer en Win!!

Er zal een bepaald woord in het artikel staan dat ook moet voorkomen in jullie reactie.
Dit woord zal mooi moeten passen in je reactie, dus zal het je reactie goed moeten aanvullen.

Het woord van deze week is NEE
(Refereert naar de track van Maan, recht van de vrouw is een mooie gedachte, toch?)

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 bc winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

De winnaar van vorige week is geworden…. Sunset! (Judy) . Gefeliciteerd!

Lijst met winnaars

1.  -Robine!-  |    TEASE    |  50 bc  –  Gefeliciteerd!!

2.  Desquit     |  TWENTY  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

3.  marije145 |  TRANEN  |  SS troon – Gefeliciteerd!!

4.  Sunset! (Judy) |  VREEMD  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

Marit

03/06/2021, 14:30

Lekkere nummertjess!

.Laraa.

17/05/2021, 13:34

Weer een top artikel!

Temeraria.

16/05/2021, 20:53

Nee, ik ga zeker winnen!

Keff

16/05/2021, 20:48

WIE O WIE? Gaat 50bc meenemen?

goddelijkefriet

16/05/2021, 20:46

het woord nee betekent nee en blijft ook nee

Sunset!

16/05/2021, 20:45

Het is soms makkelijker om ja te zeggen dan nee

Jesse

16/05/2021, 20:44

Wilco ben je ergens bang? "Nee" *Buzzer gaat af* "Da-das echt!"

Marije

16/05/2021, 20:40

NEEE IK WIL NIET MEE DOEN MET REAGEER OP DIT ARTIKEL!!! (Wat ik altans wel wil!!)

Nova

16/05/2021, 20:40

Neee = nee ik haat soms het woord nee ,

Jadee!

16/05/2021, 20:40

heeey leuk uutjeeee

Desquit

16/05/2021, 20:40

Neeeee is neeeee

Rubi.

16/05/2021, 20:37

Kuttt ik ben niet snel genoeg geweest

microsoft1990

16/05/2021, 20:37

er zijn mensen met simpele wensen maar ook mensen die gewoon Nee zeggen tegen die wensen

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid