Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
LeetFM Kerstballenactie 2017!
Van 1 december t/m 29 december bij LeetFM!

Willie

Evenementen

0

0

De leukste maand van het jaar staat op het punt van beginnen. Een maand vol cadeautjes, gezelligheid en gekkigheid. Alsof het zo moest zijn dat alle leuke dingen bewaard worden tot het laatst, want aan het eind van deze maand zal het jaar knallend afgesloten worden. LeetFM gaat deze maand nóg leuker maken, want deze maand kun je weer meedoen aan de kerstballenactie van LeetFM. 

De kerstballenactie is terug!

Na het grote succes van vorig jaar keert deze (inmiddels) traditie terug naar LeetFM, want ook dit jaar kun je gedurende de hele maand december kans maken om een mooie LeetFM kerstbal te bemachtigen. Deze kerstbal fleurt niet alleen jouw Leet profiel op middels deze badge, maar is ook jouw toegangsbewijs tot deelname in de mega prijzenloterij van LeetFM. Dus doe goed je best en zorg dat je een kerstbal kunt bemachtigen waarmee je geweldige prijzen kunt winnen aan het einde van dit jaar.

Huh kerstballenactie, hoe werkt dat precies?

In de maand december kun je meespelen met de kerstballenactie van LeetFM. Het is de bedoeling dat je een kerstbal moet zien te bemachtigen om toegang te krijgen tot de grote eindejaarsloterij die aan het einde van het jaar plaatsvindt. Tijdens deze loterij zal uit de pot met kerstballenwinnaars een aantal namen getrokken worden en deze mensen worden verrast met geweldige prijzen. 

Elke DJ van LeetFM mag gedurende de maand december twee kerstballen weggeven aan luisteraars. Deze zijn te winnen tijdens zelf georganiseerde competities door de DJ zelf. De kerstballen kunnen alléén weggegeven worden tussen 15:00 en 21:00, dus zorg dat je LeetFM sowieso aan hebt staan tussen die tijden. Heb je een kerstbal gewonnen? Dan zal de DJ jouw naam doorgeven en zul je de enige echte kerstbalbadge ontvangen (hier kan soms tijd overheen gaan). Het is maar één keer mogelijk om een kerstbal te winnen, dus wanneer je al een kerstbal hebt gewonnen kun je niks meer winnen. Natuurlijk mag je dan nog gewoon meedoen met de competities waar geen kerstbal verloot wordt. 

Officiële spelregels kerstballenactie LeetFM

» Kerstballen kunnen alléén gewonnen worden tussen 15:00 en 21:00
» Er mag per persoon maar één kerstbal gewonnen worden (Via meerdere eigen accounts kerstballen winnen is niet toegestaan en kan leiden tot volledige diskwalificatie)
» Je mag géén kerstballen winnen voor vrienden/vriendinnen, als jij wint krijgt jouw account de kerstbal.
» Over de uitslag van de competitie kan niet gediscussieerd worden.
» De kerstballenactie loopt van 1 december t/m 29 december (de loterij vindt plaats op 30 december 2017)

[!] LeetFM behoudt te allen tijde het recht om deelnemers van de kerstballenactie te diskwalificeren op grond van het overtreden van een of meerdere spelregels.

Het kan voorkomen dat er een dag is waarop er geen kerstballen gegeven kan worden. Hiervoor kunnen meerdere redenen ten grondslag liggen, bijvoorbeeld dat de uren 15:00-21:00 niet zijn ingeroosterd, de DJ zijn/haar kerstbal op een andere dag wil weggeven of dat de draaiende DJ al twee kerstballen heeft weggegeven.

Overzicht winnaars kerstbal

Aangezien er heel veel kerstballen weggegeven gaan worden is het natuurlijk erg handig om een overzicht te zien van de Leet's die een kerstbal gewonnen hebben. Het is daarnaast ook voor jou een bevestiging dat je deelneemt aan de grote prijzenpot tijdens de eindejaars loterij. Deze lijst wordt zo goed mogelijk geüpdatet, dus als je er niet op staat dan weet je dat je nog geen kerstbal gewonnen hebt. Het kan vaak eventjes duren voordat je erop staat, mocht je na 24 uur er nog niet op staan dan is het verstandig om contact op te nemen met een medewerker van LeetFM.

(Deze button is beschikbaar vanaf 1 december)

Mega eindejaars loterij

Op 29 december loopt de kerstballenactie op z'n einde. Om het knallend af te sluiten zal op 30 december 2017 van 19:00 - 21:00 de mega eindejaars loterij plaatsvinden van deze kerstballenactie, gepresenteerd door Sytec. Zoals eerder vermeld worden dan de grote winnaars bekend gemaakt die geweldige prijzen ontvangen. Het is niet alleen het feest van de gelukkige winnaars, want tijdens deze feestelijke afsluiting worden nog veel meer prijzen weggegeven. Dus zorg dat je aanwezig bent, ook als je geen kerstbal gewonnen hebt. Er vallen genoeg prijzen te winnen, dus sluit samen met LeetFM het jaar 2017 knallend af.

Bij vragen en/of onduidelijkheden kun je altijd contact opnemen met een van de DJ's van LeetFM.

Heel veel succes met de strijd om een van de LeetFM kerstballen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid