Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Medley Monday #33
Deze week zoeken we het hoog, top aan de top!

Lotsie

Muziek Wereld

10/05/2021, 20:15

4

2

Het is alweer maandag en dat betekent tijd voor Medley Monday! Ondertussen kennen we deze reeks wel: elke week ga ik trouw maar vooral nieuwsgierig op zoek naar de beste nummers binnen een bepaald thema.

Heb jij er NU al zin in? Laat het weten!


Op 10 mei 1990 bereikte voor het eerst een Belg de top van de Mount Everest, wat een prestatie! Daarom nemen we deze week als thema “de top”.

On top of the World - Imagine Dragons

De Mount Everest is inderdaad de “top of the world”, wat dit het het perfecte lied maakt om mee te starten! Het werd uitgebracht op 27 mei in 2013, het is nummer is dus bijna 8 jaar oud. Iedereen kent het ongetwijfeld, want het is regelmatig te horen geweest op de radio, misschien zelfs op LeetMusic - wat overigens zonder twijfel onze favoriete radio is -. Daarbovenop werd het ook gebruikt in elke reclamespots en werd ook opgenomen in het bekende spel FIFA 13.

 

Love on Top - Beyoncé

Wat ook aan de top staat, is liefde! Dat is dan toch wat Beyoncé er zelf van zegt. Het is de derde single op haar vierde album, dat de ongelooflijk toepasselijke naam “4” kreeg. Op 9 oktober 2011 waren de eerste blikken van de videoclip te zien in een Australische televisie show, Sunday Night, om vervolgens een week later de videoclip officieel te lanceren. Wat fans verbazend vonden, is dat de clip minder lang duurt dan het effectieve nummer. Het bleek dat het tweede couplet niet aanwezig was. In de video kun je genieten van Beyoncé die samen met vijf achtergronddansers haar beste moves toont. Elke keer dat de toonsoort verandert, wijzigt hun locatie inclusief outfit. Perfect om wat mooie outfits te bewonderen dus!

 

Top Off - DJ Khaled, JAY-Z, Future & Beyoncé

Beyoncé weet duidelijk wat aan de top staan betekent, want hier is ze nog eens! Dit keer samen met JAY-Z, Future en DJ Khaled weliswaar. Aan de top geraak je dan ook nooit alleen. De bovengenoemde artiesten schreven het nummer samen met Joe Zarrillo, om het daarna in 2018 te laten verschijnen op Khaleds elfde studio album. Door critici werd het stuk dat Beyoncé hierin zingt gekroond tot het tweede beste deel op zijn hele album, dat uit maar liefst 15 nummers bestaat en je zo’n 54 minuten en 34 seconden luisterplezier bezorgt als je het volledig luistert. Het werd dan ook een heel succesvol album: 3 van de 15 nummers werden meer dan 100 miljoen keer beluisterd op Spotify. Zet jij nog wat streams bij op de teller?


Dit was Medley Monday alweer voor deze week. Wat is jouw favoriete nummer binnen het thema “de top”? Laat het weten in een reactie! Vergeet ook zeker niet te liken als je het een leuk artikel vond,

Tot volgende week!

Ruubsie!

04/01/2022, 23:34

Leuk Artikel

Sem.

03/01/2022, 19:43

Leuk Artikel!

.Laraa.

11/05/2021, 22:44

Weer een leuk thema!

Ankee

11/05/2021, 06:41

Super leuk artikeltje!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid