Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Who Is It #7
Deze week zien we hoe Marjoleinx en Rocco het tegen elkaar opnemen in Who Is It!

Sydney

Leet Weekblad

06/05/2021, 15:00

7

5

Het is donderdag en dat betekent dat het weer tijd is om op zoek te gaan naar de volgende LeetMusic medewerker. In “Who Is It” kies ik iedere week een LeetMusic medewerker uit die geraden mag worden door twee lieve luisteraars. In de eerste ronde mogen ze beiden 3  ja/nee vragen stellen over deze LeetMusic medewerker. Hierna mogen ze hun eerste gokje al wagen. Zullen ze dan al weten wie de LeetMusic medewerker is? In het tweede onderdeel krijgen ze ook nog een interview te zien over deze LeetMusic medewerker. Deze persoon mag dan een paar vragen over zijn/ haar functie beantwoorden. Hierna mogen ze dan nog hun laatste gokje wagen. Diegene die het vaker goed heeft geraden wint dan uiteindelijk een prijsje van 10 bel-credits.

Ben jij ook al benieuwd naar wie we op zoek zijn deze week? Lees dan zeker snel verder!


De ontknoping

Maar..... voordat we doorgaan met het raden van de volgende LeetMusic medewerker, is het eerst tijd voor de ontknoping. Vorige week namen Benté en Hades het tegen elkaar op om op zoek te gaan naar de juiste LeetMusic medewerker. Laten we eerst nog even terug kijken naar de laatste antwoorden van de vorige keer....

Benté : Lotsie

Hades: .Laraa.

Ik kan jullie vertellen dat hier een goed antwoord tussen zit, maar wie zal het deze week goed hebben? Ik ga jullie niet langer in spanning houden. De medewerker waar we naar op zoek waren was namelijk…

Dit betekent dat Hades de 6e editie van “Who Is It” heeft gewonnen! Feliciteer hem zeker in de reacties!


Deze week gaan Marjoleinx en Rocco de strijd aan om op zoek te gaan naar de juiste LeetMusic medewerker! Help jij ze door mee te zoeken in de reacties?


Ronde 1

Laten we dan maar snel van start gaan met de eerste ronde! In de eerste ronde mogen de beiden kandidaten drie ja/nee vragen stellen aan mij. Mocht deze vraag te veel weggeven, beantwoord ik deze met misschien. Zo wordt het natuurlijk niet te makkelijk. Nadat ze de drie vragen gesteld hebben, mogen ze al hun allereerste gokje wagen. Denk jij dat ze het na de eerste rond goed hebben? Daar gaan we nu achter komen.

Marjolein: Heeft diegene een bril?

Nee (Dit is inmiddels niet meer waar, als je heel goed kijkt heeft deze persoon wel iets van een bril op). 

Marjolein: Is diegene een vrouw?

Nee

Marjolein: Heeft diegene een hoed/muts op?

Ja (dit is inmiddels niet meer waar, deze persoon heeft geen hoed op). 

Rocco: Het is een meisje?

Nee

Rocco: Is het een deejay die er nog niet heel lang bij zit?

Nee

Rocco: Begint zijn naam met de D?

Nee


Hopelijk zijn jullie wat wijzer geworden uit jullie drie vragen, want het is tijd voor het allereerste gokje. Wie o wie denken jullie dat de LeetMusic medewerker is?

Marjoleinx: Opperpannekoek

Rocco: Hektor


Bonus Ronde

Voordat we door gaan met ronde 2 hebben we nog een bonusronde. In deze ronde krijgen jullie een extra tip van de LeetMusic medewerker. Wie weet komen ze hier mee al een stapje verder.

Deze persoon staat bekend als een wikipedia als het om muziekkennis gaat. Wil je informatie over een liedje dan ben je bij hem aan het juiste adres!


Ronde 2

Hopelijk heb je wat gehad aan de informatie van de bonusronde, want het is tijd voor de alles beslissende ronde! Voor de tweede ronde heb ik de LeetMusic medewerker geïnterviewd. De twee kandidaten krijgen dit interview te zien en mogen dan voor de allerlaatste keer raden wie zij denken dat de LeetMusic medewerker is. Deze interviews zijn enkele maanden geleden afgenomen.

Interview

Waar kunnen we jou aan herkennen?

Aan mijn droge grappen en leuke radio memes.

Hoelang ben je al ongeveer actief bij LeetMusic?

Lang, heel lang. Halverwege 2021 alweer 3 jaar.

Als je een andere functie mocht kiezen binnen het team welke zou dit dan zijn?

Devona van d'r troon stoten. Geintje natuurlijk. Ik heb inmiddels al de nodige functies mogen uitvoeren binnen het team. Ben daar tevreden mee! Zou niet meer weten wat ik nog zou willen doen. Misschien (nog) een keertje DJ beheerder?

Wat wil je nog bereiken?

 

Poeh! Goeie vraag. Ik hoop nog even mee te mogen binnen Leetmusic natuurlijk. Gewoon nog veel leuke uurtjes draaien en dan op een mooi moment een keer goed afscheid nemen. Verder blijft mijn droom natuurlijk om op de grootste Nederlandse radiostations een plaatje in te starten (of gewoon een hele boel met een boel spreektijd dan uiteraard).

Als je jezelf in een woord moest omschrijven, welk woord zou dit dan zijn?

Een woord maar? Poeh dat is lastig. Dan ga ik toch voor droogkloot.


Ook ronde 2 zit er weer op. Ik hoop dat jullie wat aan het interview gehad hebben, want het is tijd voor het tweede gokje. Wie o wie denken jullie dat de LeetMusic medewerker is? 

Marjoleinx: Rudy

Rocco: Rudy


Extra ronde

Deze week hebben we een extra ronde. In de extra ronde mogen jullie allebei nog een ja/nee vraag stellen over deze medewerker. Na deze ronde mogen jullie nog voor de laatste keer jullie gokje wagen. 

Marjoleinx: Is deze persoon Nederlands?

Ja

Rocco: Begint zijn naam met de letter K?

Nee


Eindbesluit

Hopelijk heeft de extra ronde jullie meer duidelijkheid gegeven, want het is nu tijd voor jullie laatste gokje! Wie o wie is de LeetMusicmedewerker? Jullie mogen het beiden nog één keer raden!

Marjoleinx: Keff

Rocco: Glaspaneel


Ik heb deze week weer interessante antwoorden voorbij zien komen, maar heeft iemand het ook goed? Dat zie je volgende week in Who Is It #8! Laat zeker een reactie en like achter als jij dit ook een leuk artikel vond! 

ZureBom

05/01/2022, 12:19

Leuke Reeks!

Ankee

09/05/2021, 20:11

Hahaha leukk dit

Marije

08/05/2021, 20:16

Hmm zo lastig maar ik denk dat dit Rudy is!

Lotsie

07/05/2021, 20:48

Eindelijk bleek het Laraa te zijn, wie moet ik nu gaan verdenken...

hfiefinhezrih

07/05/2021, 20:05

Hehe 'n echte pro ik :D

Desquit

06/05/2021, 20:14

Zozo was het nu wel .Laraa. Na zoveel x, Wat een leuke reeks weer tot volgende week

.Laraa.

06/05/2021, 15:56

Zozo, ik was de zesde mysterieuze LeetMusic-medewerker. Wat leuk dat ik mocht meedoen aan je artikelreeks, Sydney! Eén ding is alleszins zeker: Ik ben NIET de LeetMusic-medewerker die we deze week zoeken. :) Ben al benieuwd naar het volgende artikel!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid