Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Medley Monday # 32
Deze week is het weer tijd om ons te verdiepen in... het weer!

Lotsie

Muziek Wereld

03/05/2021, 20:15

6

3

Het is weer eens maandag, en dat betekent tijd voor een gloednieuwe editie van Medley Monday! Ook deze week ga ik op zoek naar enkele geweldige nummers binnen eenzelfde thema.

Heb jij er NU al zin in?


Deze week gaan we een alledaags gesprekje aan, want hoe kan het dat we na al die weken nog steeds niet over het weer hebben gepraat?

Mooi Weer Vandaag - Bart Kaëll

Ik doe alles vandaag liever traag… Wel Bart, ik ook! In zijn hit Mooi Weer Vandaag gaat het erom te genieten van de dag, je hoeft er niet altijd met je hoofd bij te zijn, laat die wereld maar draaien!

Met deze vrolijke woorden en al even vrolijk deuntje haalde hij een monsterhit binnen in Vlaanderen. Het was regelmatig te horen op zomerse feesten en ook werd het jarenlang op Vlaanderen Feest (een optreden ter ere van de Vlaamse feestdag) gezongen. Van een succes gesproken!

 

Rain On Me - Lady Gaga & Ariana Grande

Op 22 mei vorig jaar kwam dit dansnummer uit. Bijna tijd voor een eerste gelukkige verjaardag dus! Deze samenwerking tussen twee van de grootste artiesten ter wereld werd dankzij de clip een viral song, die bijgevolg ook veel op de radio te horen was. Hiervoor werd het beloond met een Grammy nominatie in de categorie Best Pop Duo/Group Performance, die ze uiteindelijk ook in de wacht mochten slepen!

 

Raindrops - Stunt

En eindigen doen we met een volgend dansnummer! In 2006 werd door het toen vrij nieuwe productieteam Stunt het nummer Raindrops uitgebracht. Daar bleef het niet bij, want er waren maar liefst 6 mix versies! Een Engelse student schreef ooit een lied met dezelfde titel die ook op de radio verscheen, hetzij eenmalig op BBC. Hij schreef samen met een schoolgenoot de lyrics en backing track. Toen het werd uitgebracht hoopten de twee dan ook dat dit de start van hun carrière zou zijn, maar later hebben we niet veel meer van hen gehoord.


Dit was Medley Monday alweer voor deze week. Wat is jouw favoriete nummer dat te maken heeft met het weer? Laat het weten in een reactie! Vergeet ook zeker niet te liken als je dit artikel leuk vond.

Tot volgende week!

Ruubsie!

04/01/2022, 23:35

Leuk Artikel hoor!

Sem.

03/01/2022, 19:39

Leuk Artikel!

Marije

08/05/2021, 20:21

Super tof en ook leuke nummers ! c;

hfiefinhezrih

07/05/2021, 20:02

Leuk artikel!

Accalia

04/05/2021, 14:43

Top nummers! ;)

.Laraa.

03/05/2021, 22:46

Drie top nummertjes! Mooi Weer Vandaag blijft een klassiekertje. :)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid