Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The release #10
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

02/05/2021, 20:36

17

5

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

You  |  Regard, Troye Sivan, Tate McRae

  • Twee sterren zijn gestrikt om mee te werken aan de nieuwe single van Regard;
  • Na ‘Ride It’ nieuwe hit gescoord met ‘You’;
  • Toffe samenwerking met gekende artiesten die zorgen voor een mooi plaatje om naar te luisteren.

Nieuwe releases

1 –  Arcade (Remix)  |  Duncan Laurence & Sam Feldt

2 –  Dansen Met Mij  |  Big2 & Antoon

3 –  Storm  |  Eefje de Visser

4 –  Ram Pam Pam  |  Natti Natasha & Becky G

5 –  Standaard Procedure  |  Lil’ Kleine

6 –  Dynamite  |  ILIRA

7 –  Love Right Now  |  Jett Rebel

8 –  Save Your Tears  |  The Weeknd & Ariana Grande


Achtergrondinformatie release

1.  Arcade (Remix)  |  Duncan Laurence & Sam Feldt

Duncan de Moor, beter gekend als Duncan Laurence is een Nederlandse Singer-songwriter. Je zal hem ongetwijfeld kennen van zijn winst tijdens het Eurovisiesongfestival 2019 met het nummer ‘Arcade’. Ondertussen is dit nummer zijn eigen leventje gaan leiden op TikTok en zullen de gebruikers van deze app dit nummer absoluut ergens tegengekomen zijn op de app. Doordat dit nummer viraal ging op TikTok en de Amerikaanse hitlijsten heeft gehaald, mocht Duncan bij Ellen DeGeneres optreden. Twee jaar na dit grote succes van het nummer is Sam Feldt de studio ingedoken en heeft de studio verlaten met een remix van dit nummer.

2.  Dansen met mij  |  Big2 & Antoon
Twan van Steenhoven, beter gekend als Big2 werd geboren op 10 augustus 1985 in Alkmaar. Hij is actief als rapper en producer sinds 2004 en maakt muziek in de genres Rap en Nederhop. Big2 heeft een nieuw album getiteld “New Life” uitgebracht.  Deze bevat hits met zijn keiharde onmiskenbare sound en persoonlijke tracks, deze met nieuw geluid. Deze komt uit via Big2’s eigen label “Dreamteam Music”. Met dit album viert hij de komst van zijn zoontje en zijn vaderschap. Na winst van de Oeuvreprijs voor The Opposites in samenwerking met Willem de Bruin, brengt hij een nieuwe single uit genaamd ‘Dansen Met Mij’.

3.  Storm  |  Eefje de Visser

Eefje de Visser werd geboren op 8 februari 1986, is naast Nederlandse zangeres ook multi-instrumentalist en songwriter. Ze is actief als singer/songwriter sinds 2000. Dankzij haar album “Bitterzoet” heeft ze er een succesvol jaar op zitten. Deze leverde haar een aantal grote Nederlandse muziekprijzen op. Twee daarvan zijn “Edisons” en “Buma Award”. Nu is ze terug met nieuwe muziek en zegt ze dat ze met ‘Storm’ vooral iets hoopvols wil uitbrengen. Het is volgens Eefje een nummer om te verlangen na lange tijd van onrust en het eindelijk los te kunnen laten en dat met een dansende menigte en een grote behoefte om te feesten in gedachten. Op 20 mei zal Eefje de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival openen. Voor de verandering zal ze in het Engels zingen.

4.  Ram Pam Pam  |  Natti Natasha & Becky G

Natalia Alexandra Gutiérrez Batista, beter gekend als Natti Natasha werd geboren op 10 december 1986 in Santiago de los Caballeros. Ze is actief als zangeres sinds 2012 en maakt muziek in de genres Regaetton, Latin pop, Bachata, Dancehall en R&B. Rebbeca Marie Gomez, beter gekend als Becky G werd geboren op 2 maart 1997 in Inglewood (Californië). Ze is actief als zangeres, danseres, rapper en actrice sinds 2009 en maakt muziek in de genres Latin pop, Pop en Hiphop. Deze twee toppers hebben samengewerkt aan de nieuwe release ‘Ram Pam Pam’. In dit nummer strijden ze hard voor de rechten van de vrouw en tegen feminisme. Misschien heeft het niet met ieders beeld rond feminisme te maken, maar ze willen wel de weg vrij maken voor andere vrouwen.

5.  Standaard Procedure  |  Lil’ Kleine

Jorik Scholten, beter gekend als Lil’ Kleine werd geboren op 15 oktober 1994 in Amsterdam. Hij is actief als muzikant sinds 2005 en maakt muziek in de genres Pop, Nederhop en Rap. Na vele samenwerkingen met collega-rapper Ronnie Flex hebben ze samen opnieuw een release de wereld ingestuurd. Dit nummer, genaamd ‘Standaard Procedure’, is weer een hit van deze twee toppers. Eerder deze week is bekend geraakt dat Ronnie Flex zich bedrogen voelt door Top Notch, zijn voormalige platenlabel. Nadat hij de berichten heeft geplaatst op Twitter, zijn ze niet veel later terug offline gehaald.

6.  Dynamite  |  ILIRA

Ilira Gashi, ook wel als ILIRA (artiestennaam) gekend werd geboren op 29 oktober 1994 in Brienz (Zwitserland). Ze is actief geweest als singer-songwriter in 2011 en terug sinds 2017. Ze is ook wel gekend van het nummer ‘Pay Me Back’. In 2011heeft ze deelgenomen aan de voorselectie van het Eurovisiesongfestival met haar oude band “The Colors”. Ze zijn derde geëindigd met het nummer ‘Home. Later is Ilira verhuist naar Berlijn in Duitsland en heeft ze een managementovereenkomst getekend en een publicatiecontract met Sony / ATV Music Publishing. Haar nieuwste release is ‘Dynamite’.

7.  Love Right Now  |  Jett rebel

Jelte Steven Tuinstra, beter gekend als Jett Rebel werd geboren op 24 januari 1991 in Den Haag. Hij is actief als Nederlandse zanger, componist, multi-instrumentalist en producer sinds 2012. Hij maakt muziek in de genres Pop, Rock, Lo-fi, Avantgarde, Funk en Psychedelische soul. De artiest is begonnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Beginnend met een release. Hij heeft een nieuwe single uitgebracht, genaamd ‘Love Right Now’. Met dit nummer wilt hij de luisteraars een hart onder de riem. Het is volgens Rebel een poging om de luisteraars te geven wat ze deze dagen zo hard nodig hebben. Het is een nummer vol liefde voor iedereen die het nodig hebben.

8.  Save Your Tears  |  The Weeknd & Ariana Grande

Abel Makkonen Tesfaye, beter gekend als The Weeknd werd geboren op 16 februari 1990 in Toronto (Canada). Hij is actief als singer-songwriter en muziekproduct sinds 2010 en maakt muziek in de genres PBR&B, R&B en Pop. Ze zal hem ongetwijfeld kennen van het nummer ‘Blinding Lights’. Ariana Grande-Butera, ook wel gekend als Ariana Grande werd geboren op 26 juni 1993 in Boca Raton, Florida. Ze is actief als zangeres, actrice en danseres sinds 2008 en maakt muziek in de genres Pop, R&B en Trap. Haar zangstem is Sopraan. In samenwerking met Ariana Grande heeft The Weeknd zijn bestaande single ‘Save Your Tears’ opnieuw opgenomen en dit in de hoop het nummer alsnog naar de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten te stijgen. Het is al de derde keer dat deze twee topartiesten samen te horen zijn in een nummer. Ze hebben eerder al de nummers ‘Love Me Harder (2014)’ en ‘Off The Table (2020)’ samen uitgebracht.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Because Of You van Davina Michelle. Michelle Davina Hoogendoorn, beter gekend als Davina Michelle werd geboren op 12 november 1995 in Rotterdam. Ze is actief als Nederlands zangeres en YouTuber sinds 2016. Deze cover dat gemaakt is door Davina Michelle roept herinneringen op van vroeger (2004). Zelf zegt ze dat op mindere momenten van haar jonge jaren, ze dit nummer erg vaak heeft geluisterd. Het originele nummer werd geschreven door Kelly toen ze 16 jaar was. In dit lied zingt ze over een echtscheiding van haar ouders. Ook beschrijft ze hoe slecht de band was met haar vader. Het is een track met veel emotie maar wel onwijs mooi hoe het van een rustig stukje piano naar een brullende gitaar gaat.

Heb jij nou nog een goede cover gevonden? Stuur hem snel in via de reacties wellicht hoor je hem volgende week terug!


Reageer en Win!!

Er zal een bepaald woord in het artikel staan dat ook moet voorkomen in jullie reactie.
Dit woord zal mooi moeten passen in je reactie, dus zal het je reactie goed moeten aanvullen.

Het woord van deze week is TRANEN

De winnaar zal random gekozen worden en zal SS (vanwege jubileum nr. 10) winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

De winnaar van vorige week is geworden…. Desquit. Gefeliciteerd!

Lijst met winnaars

1.  -Robine!-  |    TEASE    |  50 bc  –  Gefeliciteerd!!

2.  Desquit     |  TEWNTY  |  50 bc – Gefeliciteerd!!

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

hfiefinhezrih

07/05/2021, 20:02

Leuk artikel!

Quintens

03/05/2021, 18:46

Geen tranen van geluk, maar tranen van chloe.

Albertooh

02/05/2021, 21:26

Dus deze reactie moet het woord tranen bevatten

Keff

02/05/2021, 21:24

Desquit heeft vorige week gewonnen niet deze week hoor Laraa :D

.Laraa.

02/05/2021, 21:06

Gefeliciteerd met de winst, Desquit! :)

Minona

02/05/2021, 21:02

Bloed , zweet en tranen krijgen van keff's geweldige muziek! <3 :D

Rubi.

02/05/2021, 20:59

Ik krijg tranen in mijn ogen waar ik in verdrink als ik keff zie.

=fleur

02/05/2021, 20:57

Ik moest spontaan een traantje wegpinken toen ik Leetfm luisterde

Sunset!

02/05/2021, 20:54

Tranen gelachen

Esmee

02/05/2021, 20:42

Mensen kunnen tranen van geluk maar ook van verdriet maar je weet soms niet waarom ze tranen.

.Chloe

02/05/2021, 20:42

ik krijg tranen in mijn ogen als ik quinten hoor zingen..

sem80014

02/05/2021, 20:41

Ik krijg tranen in mijn ogen als ik zie dat Keff niet draait XD

microsoft1990

02/05/2021, 20:40

Tranen van verdriet ook al zie ik je niet :D

werjoker

02/05/2021, 20:37

traannneeeeennn

Nova

02/05/2021, 20:36

IK GA SPONTAAN TRANEN VAN DE MUZIEK!! <3

Desquit

02/05/2021, 20:36

IK KRIJG TRANEN ALS IK SYDNEY TEGEN KOM

marije145

02/05/2021, 20:36

Ik krijg Tranen van geluk!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid