Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #8
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

18/04/2021, 20:33

14

3

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

MONTERO (Call Me By Your Name)  | Lil Nas X

  • Verwijst naar zijn echte naam (Montero Lamar Hill);
  • Ode aan de film “Call Me By Your Name”;
  • Gaat over een jongen die hij afgelopen zomer heeft ontmoet;
  • Hij wilt laten zien dat het niet altijd even simpel is voor mensen met een andere geaardheid.

Nieuwe releases

1 –  Mr. Perfectly Fine  |  Taylor Swift

2 –  Waar Ik Vandaan Kom  |  Lil’ Kleine

3 –  Otra Noche Sin Ti  |  J Balvin & Khalid

4 –  Saus  |  Ali B

5 –  Laat Mij Maar Lekker Dromen  |  Gio Swikker

6 –  Kind In Mij  |  Baas B

7 –  Tijd  |  Edwin Evers

8 –  Kiss Me More  |  Doja Cat & SZA


Achtergrondinformatie releases

1.  Mr. Perfectly Fine  |  Taylor Swift

Taylor Alison Swift, beter gekend als Taylor Swift werd geboren op 13 december 1989 in Reading (Pennsylvania). Ze is actief als zangeres en singer-songwriter sinds 2004 en maakt muziek in de genres Pop, Synth-pop en Countrypop. Na een geschil met Big Machine Records kondigde ze aan dat ze haar eerste zes albums opnieuw gaat opnemen. Ze wilt niet meer dat het label aan haar verdient na wat er is gebeurd. Ze heeft ondertussen haar tweede album, genaamd ”Fearless”, al opgenomen dat uitkwam in 2008. Ook zes nummers die de plaat niet hebben gehaald heeft ze ook opgenomen, waaronder het nummer ‘Mr. Perfectly Fine’. Deze nummers zijn nu verschenen. Momenteel telt Taylor’s version “Fearless” maar liefst 26 nummers.

2.  Waar Ik Vandaan kom  |  Lil’ Kleine
Jorik Scholten, beter gekend als Lil’ Kleine werd geboren op 15 oktober 1994 in Amsterdam. Hi is actief sinds 2005 en is van beroep muzikant en ook acteur. Hij maakt muziek in de genres Pop, nederhop en rap. Lil’ Kleine heeft van dit jaar zijn tweede single uitgebracht, genaamd ‘Waar Ik Vandaan Kom’. Na eerdere verschijnen van ‘Geen Hype’,  wat een samenwerking was met JoeyAK en Kevin, volgt hij dat nummer op met zijn nieuwe uitgave. De nieuwe single heeft hij geschreven samen met Monsif Bakkali, die ook het nummer produceerde. In dit nummer rapt Lil’ Kleine over alles wat hij bereikt heeft en de mensen om hem heen die niet oprecht zijn, die alleen iets van hem willen. Hij wilt laten horen dat hij alleen zichzelf is en hem niks laat zeggen door anderen.

3.  Otra Noche Sin Ti  |  J Balvin & Khalid

José Álvaro Osorio Balvin, beter gekend al J Balvin werd geboren op 7 mei 1985 in Medellín (stad in het Noordwesten van Colombia). Hij is van beroep Singer-songwriter en Producer. Hij is actief sinds 2004 en maakt muziek in het genre Reggeaton. Khalid Donnel Robinson, beter gekend als Khalid (artiestennaam) werd geboren op 11 februari 1998 in For Stewart (plaats in de Amerikaanse staat Georgia. Hij is actief  als zanger en singer-songwriter sinds 2015 en maakt muziek in de genres R&B en Pop. In samenwerking hebben deze twee toppers samen de track ‘Otra Noche Sin Ti’ produced. Beide behoren ze tot de populairste artiesten van dit moment, ook staan ze beide in de top 10 van meest beluisterde artiesten op Spotify. J Balvin staat op plaats 7. Beide schreven ze aan het nummer en het resultaat is een mengeling van de Spaanse en Engelse taal. Dat beloofd!

4.  Saus  |  Ali B

Ali Bouali, beter gekend als de artiest Ali B werd geboren op 16 oktober 1981 in Zaanstad (gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland). Hij is actief sinds 1999 en maakt muziek in de genres Hiphop en Nederhop. Hij is van beroep Rapper, Cabaretier en Presentator. Ali B heeft net een nieuwe track uitgebracht, genaamd ‘Saus’. Hij gaat enorm goed met zijn management Spec. Er zijn een aantal grote artiesten die een contract hebben bij Spec, onder andere; Ronnie Flex, Najib, Sophie Milzink, en nog veel meer! Als je wil weten wat Saus in straattaal betekend, dan zeggen ze “Precies goed – Er goed uit zien”. Ali B’s nieuwe track klinkt best cathy, dus hij zou het nog best hoog kunnen schoppen.

5.  Laat Mij Maar lekker Dromen  |  Gio Swikker

Giovanni Swikker, ook wel gekend als Gio Swikker werd geboren op 1 november 2003 in Den Haag. Hij is een Nederlands zanger en is bekend geraakt door zijn deelname aan “Ik Geloof In Mij” en zijn hit ‘Laat Je Gaan’. Ook acteerde hij twee tv-rollen, waarvan één in de film New Kids en de tweede in de dramaserie Odds. Buiten het acteren heeft hij in totaal 7 singles, waarvan de nieuwe ‘Laat Mij Maar Lekker Dromen’ die uitgekomen is dit jaar. ‘Laat Je Gaan’ heeft Swikker al een Gouden Award opgeleverd dankzij 1.5 miljoen streams op Spotify en maar liefst 1.5 miljoen views op YouTube. Buiten deze twee muziekkanalen is Swikker ook enorm populair op TikTok. Zijn nieuwe single zal verschijnen ban Rood-Hit-Blauw Producties en zou de potentie hebben om zijn vorig succes te evenaren of zelfs te overtreffen. Gio zelf is in ieder geval erg trots over de samenwerking met tekstschrijver Bram Koning en producer Marcel Schimscheimer.

6.  Kind In Mij  |  baas B

Bart Zeilstra, beter gekend als Baas B (artiestennaam) werd geboren op 10 april 1982 in Amsterdam. Hij is van beroep een Nederlands zanger en rapper en maakt muziek in het genre Nederhop. Na een lange pauze is hij terug… en dat met nieuwe muziek. Hij brengt een soloalbum uit, genaamd “Die Goede Nieuwe Tijd”. Baas B werd bekend als duo dat hij vormde met Lange Frans. De persoon waarmee hij samenwerkte toen besloot in 2009 te stoppen met muziek en ging terug studeren voor psychologie.  In 2019 werd hij kort herenigd met Lange Frans en werkte hij vooral aan zijn eigen muziek. Hij heeft tegen De Telegraaf gezegd dat hij in het nummer ‘Kind In Mij’ zichzelf beschrijft zichzelf dat hij zich de afgelopen jaren heeft afgesloten uit pure zelfbescherming. Na even de connectie met het onbezorgde, onbevangene en het speelse kwijt te zijn, kwam de inspiratie weer terug.

7.  Tijd  |  Edwin Evers

Edwin Dinan Evers, ook wel gekend als Edwin Evers werd geboren op 9 mei 1971 in Hardenberg (Nederland). Hij is actief als Nederlands radio-dj, drummer en zanger sinds 1991. Hij had zijn eigen show ‘Evers Staat Op’ van 1 januari 1998 tot eind december 2018 en sinds 17 april 2000 zat hij bij Radio 538. Na jarenlange wens en helaas tijdgebrek kwam het er helaas niet van… een eigen soloalbum. In een interview verteld hij dat hij zich vanwege de coronacrisis volledig kon richten op het nummer ‘Tijd’. Zelf vertelde hij dat het een geluk was bij een ongeluk.

8.  Kiss Me More  |  Doja Cat & SZA

Amala Ratna Zandile Dlamini, beter gekend als Doja Cat werd geboren op 21 oktober 1995 in Los Angeles, Californië. Ze is een Amerikaanse zangeres, rapper, songwriter en ook muziekproducent en is actief sinds 2013. Ze maakt muziek in de genres Pop, R&B en Hiphop. Solana Imanu Rowe, beter gekend als SZA (artiestennaam) werd geboren op 8 november 1990 in Saint Louis (Missouri). Ze is actief als singer-songwriter sinds 2012 en maakt muziek in de genres Pop, R&B en Soul. Deze twee toppers hebben hun krachten gebundeld nadat Doja Cat de hulp heeft ingeroepen van SZA. Na het scoren van de grote hit ‘Say So’ hebben ze nu samengewerkt aan de eerste single van het nog te verschijnen album ”Planet Her”. De track heet ‘Kiss Me More’ en bevat een sample dat komende is van het jarentachtignummer ‘Physical’ van Olivia Newton-John.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Put Your Records On van Ritt Momney. Jack Rutter, beter gekend als Ritt Momney werd geboren op 12 oktober 1999 in Salt Lae City, Utah. De artiestennaam die hij gebruikt is een parodie op de Amerikaanse senator Mitt Romney, ook hij komt uit Utah. Na het plannen van een heel tournee met veel optredens, stak Covid-19 er een stokje voor en werden het uiteindelijk maar 2 optredens. Momney vond dat hij productief moest blijven, maar had het enorm zwaar omdat hij er helemaal doorheen zat… Ook had hij zich zo verheugd op de vele optredens. De originele versie is Momney’s moeder favoriete track. Door een remake te maken kwam heel zijn jeugdsentiment naar boven, waarmee hij hoopt juist weer hoop te krijgen in deze zware tijd. Niet alleen voor zichzelf hoopt hij dat het hoop geeft, maar ook de anderen en dat iedereen positief blijft ondanks deze zware tijd.


Maak het verhaal af

Het is tijd voor een competitie! Het begin van het verhaal is geschreven door de Deejay.

Verhaal
Op een zonnige zondagavond zaten Keff en een mysterie dj samen naar Leetmusic te luisteren. Samen met de draaiende dj was het een feestje en hebben ze wat af gelachen.
Alleen… toen het afgelopen was zat hun dwars, want zij misten wat.. Maar wat? Zoiets als de slagroom op de cake, de mayonaise bij de friet.


Marije145: Even later kwamen ze erachter dat ze maar met z’n 3en in de kamer stonden. Ze keken maar wat om hun heen en zongen mee op de muziek. Maar na 5 min nadenken wisten ze wat ze misten! Doordat ze zo aan het meezingen waren hadden ze niet door dat iedereen weg gegaan was. Hoe leggen we dit uit aan het beheer?

Microsoft1990: Keff wist dat hij dit moest gaan vertellen, maar durfde niet. Dus hij besloot om een zogenaamd feestje te geven in de Leet-Efteling samen met het Radio beheer. Al snel was het een gezellig sfeer. Alleen… Stiekem… toen Devona even niet keek deed Keff wat in haar drankje. Daarna besloot Keff te vertellen dat hij had gezongen op de radio. De volgende dag: ……

Judy (Sunset!): De volgende dag was Devona niet meer haarzelf door het drankje en spoorde ze iedereen aan om te gaan zingen op de radio en er een gezellige boel van te maken er werden heel veel nieuwe zangtalenten ontdekt. de radio was niet meer hoe het eerst was maar een echte talentenshow. zelfs bekende artiesten hoorde van de gouden keeltjes en wilde graag nummers met ze gaan opnemen maar het ging niet zoals gepland, maar… met wie?

Merel (Livia.): De weken gingen voorbij, Er bestond een eigen talente programma. Met Keff en de mysterie dj in de jury. Het programma verliep als een ster door de lucht! Het verliep als een speer door Nederland! Maar toen kregen ze een bericht van het beheer.. Waar iets vreselijks instond... Maar wat?

-District: er stond: Het gaat slecht met Leetmusic... Bijna niemand gaat meer naar de events. We moeten zorgen dat leetmusic niet meer op een kippenhok lijkt maar terug de oude wordt. Anders zal LeetMusic verdwijnen... Wat nu?

Merel (Livia.): Wat nu? Het beheer besloot om er een echt radio zender van te maken, maar Keff en de mysterie dj vonden het een grote stap. Het beheer besloot iets heel anders....

Judy (Sunset!): Ze besloten de radio toch maar klein en gezellig te houden alle DJ's werden bij elkaar geroepen. Er kwam een nieuwe start alle DJ's vulde de radio en er onstonden nieuwe shows. Leet werd weer gezellig vol met leuke luisteraars, uurtjes en events. Het begin van een sfeervolle radio.

Bedankt voor jullie deelname aan ‘Maak het verhaal af’! <3


Nieuwe competitie…

Reageer en Win!!

Er zal een bepaald woord in het artikel staan dat ook moet voorkomen in jullie reactie.
Dit woord zal mooi moeten passen in je reactie, dus zal het je reactie goed moeten aanvullen.

Het woord van deze week is TEASE

De winnaar zal random gekozen worden en zal 50 belcredits winnen.
Om deel te nemen moeten jullie je antwoord plaatsen in de reacties.

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

Marit

21/04/2021, 21:01

Keff! Zie ik daar een Spaans nummertje?🥺

.Laraa.

19/04/2021, 15:46

Weer een hele boel leuke nummertjes en een nieuwe competitie! :O

hfiefinhezrih

18/04/2021, 21:59

Leuk artikel!

Keff

18/04/2021, 21:09

Gefeliciteerd Robine

Accalia

18/04/2021, 21:05

Gefeliciteerd -Robine!- <3

-Robine!-

18/04/2021, 20:39

Tease The Realease is een leuk maar ook bijzondere showw :)

.Chloe

18/04/2021, 20:37

Keff is weer terug met Tease the realse !!

Nova

18/04/2021, 20:36

Met tease the realse is er een feestje op leetmusic <3

marije145

18/04/2021, 20:36

Elke zondag een nieuwe Tease The Realease met de nieuwste en de lekkerste nummers!

sem80014

18/04/2021, 20:34

Vanavond luister ik weer gezellig naar TEASE the release met DJ Keff. ^ ik kon niets anders verzinnen ^

Esmee

18/04/2021, 20:34

Tease The Realease is een super leuke showwww :))))))))))))

microsoft1990

18/04/2021, 20:34

tease de realese

Desquit

18/04/2021, 20:34

Zonder Tease de release is er geen show

Finn

18/04/2021, 20:33

fsdfsdfsdfsdf

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid