Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Wie Ben Ik? #1
Raad en win!

Willie

LeetMusic

0

0

Ken je jouw medespelers door en door? Weet je het kleinste detail over ieders leven? En ook niet onbelangrijk; Hou jij van gratis belcredits?! Zo ja, dan is dit artikel helemaal voor jou bestemd! 

Een interview, dé manier om alles van iemand te weten te komen! Maar nu draaien we de rollen net even om. Bij "Wie Ben Ik?" is het de bedoeling dat jij, de lezer, erachter komt welke Leetspeler / medewerker we hebben geinterviewd aan de hand van een aantal antwoorden. Wie dit is gaan we natuurlijk niet verklappen, maar mocht je een idee hebben, kun je dat insturen via de reacties onder dit artikel! (Log eerst in!) Wanneer jij de eerste bent met het correcte antwoord, win je een mooi prijsje van 25 belcredits, gratis en voor niets! Dus waar wacht je nog op? Heel veel succes!

 

- Nou, allereerst bedankt dat je wilde meedoen met ‘Wie Ben Ik’! Als eerste vraag willen we graag een aantal hobby’s van je horen. Dit mag natuurlijk van alles zijn!

- Mijn hobby's hmm? - Nou dat zijn dingen die je waarschijnlijk wel verwacht: Gamen, Muziek luisteren en natuurlijk LeetFM Dj zijn!

Dat klinkt heel leuk! Als DJ weet je natuurlijk veel van muziek af. Wat is jouw favoriete muziek stijl?

- Ja, ik heb niet echt een favoriete stijl, maar als ik moest kiezen is het "Trap music". Ook vind ik remixjes leuk, ze geven altijd wel een kick aan het origineel! Ik luister alles wat ik leuk vind klinken :)

- Goede muzieksmaak dus! Maar nu de allerbelangrijkste vraag: Wat eet je het liefst op je boterham?

Alles wat van chocolade is vindt ik wel lekker op mijn brood XD

- Lekker, chocolade! :) Wat ik me nu wel afvraag is wat jouw grootste blunder ooit was?

Ik liet eens mijn microfoon aanstaan tijdens mijn laatste nummer, toen ik en Wessel in het Aftelgesprek waren. Gelukkig gebeurde het voordat ik begon af te tellen, dus ik had het net op tijd door. We hadden in die tussentijd ook niet erg veel gepraat, dus maar weinig mensen hadden het door, gelukkig!

Haha, dat ging maar net goed dus! Dan heb ik nog één vraag voor je: Wie is je grootste voorbeeld?

- Mijn grootste voorbeeld? Naja ik laat die uit real-life zitten omdat ik die simpelweg niet heb xD... Maar eentje uit Leet heb ik zekerweten. Misschien kennen een aantal hem nog wel, onze enige echte DJ-Fantasieloos (A.k.a Dewi) - Ik luisterde naar al zijn uurtjes en vond hem toen de #1 DJ van LeetFM, en zowel is dit later uitgegroeid tot zelf DJ worden, maar ook deels door iemand gedwongen om te solliciteren ;P - Toch hoop ik dat hij op een dag weer is een uurtje draait <3

 

Nou, hebben jullie al een idee wie er graag chocolade op zijn brood eet? Laat het weten en die 25 belcredits kunnen zomaar van jou zijn!

 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid