Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Pharell Williams komt met nieuw nummer.. over 100 jaar!
Nog even wachten.. in 2117 is het zover!

Willie

Muziek Wereld

0

0

Ja.. je leest het goed. We moeten nog 100 jaar wachten op een hit van Pharell Williams. ‘’100 Years’’ wordt pas in 2117 uitgebracht. Hoe blijft het liedje zo lang bewaard? Nou simpel. Het zit voorlopig verstopt in een safe die enkel vernietigd kan worden door water. En dat heeft zo zijn redenen!

100 Years
Het project van Pharell heeft eigenlijk alles te maken met het milieu en is in samenwerking met cognacmerk Louis XIII. Het liedje gaat vooral om het evenwicht tussen natuur en tijd, maar ook van het effect dat de mens op zijn omgeving heeft. De ‘exclusieve’ track zal opgenomen worden op een plaat die gemaakt is van klei en bewaard worden in een safe die enkel vernietigd kan worden wanneer hij onder water komt te staan.. Zie daar dus maar is doorheen te komen!

Klimaat
Er is echter wel een probleem.. De enige manier om te garanderen dat dit muziekstuk in 2117 beluisterd kan worden, is om de gevolgen van de opwarming van de aarde aan te pakken. Het is ondertussen duidelijk dat wanneer wij onze manier van leven niet veranderen, mensen over 100 jaar dit lied nooit zullen horen.

De boodschap
‘’Iedereen zou hetzelfde moeten doen voor de aarde’’ zegt Pharell Williams. Dit is ook meteen de boodschap die hij wilt overbrengen aan iedereen. Als iedereen een klein beetje mee helpt, kunnen er al heel veel dingen veranderen. Pharell zelf zet zich al lang in voor de bescherming van het milieu en weet dat de mensheid mee moet helpen om de klimaatsverandering tegen te gaan.

Wat vind jij van deze gedachte? En ben jij nu stiekem ook niet benieuwd naar het liedje? Helaas.. nog 100 jaar wachten!

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid