Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
YouTube Top 5 - Sinterklaas
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan...

Willie

Muziek Wereld

0

0

Hij is weer in het land; Sinterklaas! Dé tijd van cadeautjes en snoepgoed, gezellig samen zijn en natuurlijk de wel bekende sinterklaasliedjes! Elk jaar komen er weer nieuwe hits bij, en het is dus lastig om de meest originele, vrolijke en gekke liedjes bij elkaar te zoeken. Maar gelukkig bied de YouTube Top 5 daar de oplossing voor! 

 

#5  Pietengym - Danspiet

Op nummer 5 hebben we 'Pietengym'. Dit vrolijke en gekke nummer zorgt zeker voor een glimlach op jouw gezicht. Zouden we echt zo sterk, snel, en lenig worden als pieten als we deze training volgen? Klik hier om het uit te proberen!

 

#4  Pepernotensamba - Jaap Loonen

Wie kent deze nou niet? De Pepernotensamba is een bekend en nog steeds hartstikke leuk nummer om naar te luisteren en lekker op mee te swingen! Ben ik de enige die hier spontaan zin van krijgt in pepernoten? Klik dan hier!

 

#3  Zwarte Pieten Stijl - Party Piet Pablo

Een paar jaar geleden was het de grootste sinterklaashit van het moment! Deze leuke parodie op het nummer "Gangnam Style" kon je toen overal terughoren! Hoewel het niet meer heel vaak wordt beluisterd, is het nog steeds een van de beste sinterklaasliedjes op het internet! Klik hier om los te gaan op 'Zwarte Pieten Stijl'

 

#2  Stoomboot Cadeautje - Feestpiet Fabio

Voor je dit nummer beluistert, moeten we je even waarschuwen. Zogauw je dit nummer luistert, zal het waarschijnlijk een paar dagen vasthangen in je hoofd! Het pakkende deuntje is niet meer weg te krijgen en hoort er helemaal bij. Klik hier als je het aandurft!

 

#1  De Pieten Sinterklaas Move - Party Piet Pablo

En dan op de nummer 1, het vrolijkste, gekste, en grappigste sinterklaasliedje op YouTube: De Pieten Sinterklaas Move! Zowel de geinige tekst als de hilarische videoclip en het leuke deuntje, alles lijkt te kloppen! Zet je schoentje maar vast klaar, want als de pieten dit nummer horen, hangen ze in no time onderin je schoorsteen!

 

Dat waren ze al, de 5 leukste en grappigste sinterklaasliedjes!  Ben jij al in de sinterklaasstemming? :-)

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid