Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #4
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

21/03/2021, 20:15

7

2

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

On The Ground | ROSÉ

  • Gaat over het zoeken naar antwoorden in het leven, met een doel in het leven;
  • Ondanks het een geen nummer was over de liefde, maar eerder een doel, was de zangeres opgewonden over de reacties van de fans;
  • In de video keert de zangeres terug naar haar ouderlijk huis uit haar kindertijd.

Nieuwe releases

1 –  Zonder Jas Naar Buiten  |  Snelle

2 –  Follow You  |  Imagine Dragons

3 –  Ik Mis Je Niet  |  Tino Martin

4 –  Een Moment  |  Marco Borsato

5 –  2Drunk  |  Nick Jonas

6 –  Ocean  |  LunchMoney & Meghan Trainor

7 –  Goud  |  Suzan & Freek

8 –  Zware Chain  |  Defano Holwijn


Achtergrondinformatie

1.  Zonder Jas Naar Buiten  |  Snelle
Snelle, geboren op 3 oktober 1995, is een Nederlandse zanger, artiest en producent. Zijn nieuwe single, genaamd ‘Zonder Jas Naar Buiten’, is een verwijzing naar zijn documentaire. Ja hoor, hij heeft een eigen documentaire! De Netflix documentaire van Snelle komt uit op 16 april 2021. In deze documentaire zie je hem ook voor de schermen, waar zijn fans staan. Wat Snelle nog te goed heeft is een uitverkocht concert dat plaats zal vinden in de Lotto Arena, gelegen in het Belgisch Antwerpen. De tickets waren op één dag tijd al uitverkocht.

2.  Follow You  |  Imagine Dragons
Na enkele jaren amper nieuwe muziek, worden de luisteraars en de fans van Imagine Dragons in de watten gelegd met niet één, maar zelfs twee nieuwe singles! Het is al vrij snel duidelijk dat de nieuwste release ‘Follow You’ waarschijnlijk de zoveelste hit gaat worden van Imagine Dragons. Het liedje klinkt zoals je als luisteraar gewoon bent van de groep, ook klinkt het direct vertrouwd aan met de stem van Dan Reynolds.

3.  Ik Mis Je Niet  |  Tino Martin

De Nederlandse superster Tino Martin heeft weer een nieuwe single uitgebracht, genaamd ‘Ik Mis Je Niet’. Buiten zanger maakt hij in ‘Just Say Yes’ zijn debuut als acteur, in dit geval is het een bijrol maar nog altijd is het acteren. Wat al helemaal een hele eer is voor hem, is dat zijn single als titelsong zal worden gebruikt.

4.  Een Moment  |  Marco Borsato

Na meer dan een jaar stilte is er weer een teken van leven bij Marco Borsato. In samenwerkingen met zijn vaste componist John Ewbank en collega Rolf Sanchez lanceerde Borsato een nieuw lied, genaamd ‘Een Moment’. Het lied gaat tekstueel over het einde van een relatie. Na een zwaar jaar na de break-up tussen Borsato en zijn toenmalige vrouw, heeft hij besloten eind 2020 een comeback te maken, weliswaar voorzichtig met een paar boodschappen op social media. Volgens Borsato is het weer tijd voor het uitbrengen van nieuwe muziek en kiest er bewust voor om zijn scheiding niet onbezongen te laten. Dat is dapper, maar je kan het ook opvatten als een poging om sympathie of medeleven op te wekken. Het nummer is zeer geloofwaardig maar aangrijpend lied dat je stil zal krijgen.

5.  2Drunk  |  Nick Jonas

Nicholas ‘Nick’ Jerry Jonas, beter gekend als Nick Jonas werd geboren op 16 september 1992 in Texas. Hij is een Amerikaanse zanger en acteur. Je zal Nick Jonas beter kennen als één van de zangers van de band ‘The Jonas Brothers’, waarmee ze veel hits hebben behaald. Deze band bestond van 2005 tot 2013 en heeft een verassende comeback gemaakt in 2019 en bestaat op de dag van vandaag nog altijd. ‘2Drunk’ is een solonummer van Nick Jonas.

6.  Ocean  |  LunchMoney & Meghan Trainor

Meghan Trainor zit nog steeds op een roze wolk na de geboorte van haar zoontje. Maar, ze brengt alweer een nieuwe single uit en dat in samenwerking met Lunchmoney Lewis. Deze single is een zoet lied dat gaat over de liefde. In 2015 brak de jamaicaanse Lunchmoney Lewis (Gamal Lewis) door met het nummer ‘Bills’ Na deze single bleef het even windstil. Terwijl het windstil was, schreef hij achter de schermen aan dit nummer samen met Meghan Trainor. Het is niet de eerste samenwerking tussen deze twee artiesten. De stemmen van deze twee top artiesten matchen perfect bij elkaar en hebben daarmee een release uitgebracht, genaamd ‘Ocean’.

7.  Goud  |  Suzan & Freek

Na de met platina bekroonde hitsingle ‘De Overkant’ bleef het een poosje stil… Nu bij uitgave van ‘Goud’ komen ze terug van weggeweest. Door het niet kunnen optreden afgelopen jaar hebben ze de ruimte gecreëerd voor creativiteit en het schrijven van nieuwe muziek. In de nieuwe single gaat het over de liefde, de meeste liedjes gaan eigenlijk vaak over de liefde. Ook in Goud zingen ze over de liefde, met dus de daar bijhorende ups en downs. In een relatie heb je helaas wel eens ups en downs, maar je moet het positief bekijken en voor het goede gaan.

8.  Zware Chain  |  Defano Holwijn

Het is weer tijd voor een splinternieuwe release van Defano Holwijn. Afgelopen week was hij te gast bij 101Barz voor een nieuwe sessie. Hij heeft tijdens deze sessie al een stukje van zijn nieuwe release ‘Zware Chain’ laten horen. Deze release is geen solo nummer maar wel een samenwerking met Nederland’s grootste talent Yssi SB. Deze combinatie van artiesten zorgt absoluut voor een niet te missen en toffe track. Na succes van zijn vorige track genaamd ‘Ownen’, was het een logische beslissing om door te pakken met het uitbrengen van een nieuwe track.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Blinding Lights van Teddy Swims. Teddy Swims is een Amerikaanse singer-songwriter. Zijn echte naam is Jaten Dimsdale. Toen Swims 10 maanden geleden zijn eerste YouTube-cover ‘Rock With You’ van Michael Jackson online had gezet, heeft hij sindsdien een toegewijde fanbase opgebouwd. Teddy Swims heeft op de dag van vandaag maar liefst 1,1 miljoen abonnees. De video’s die hij upload zijn eigen vertolkingen van liedjes van verschillende artiesten, een paar voorbeelden zijn; Lewis Capaldi, Justin Bieber, Billie Eilish, Shania Twain en Mavin Gaye. Ze hebben maar liefst 118 miljoen weergaven! Tot slot is heeft eerste originele nummer, genaamd ‘Picky’, sinds uitgave in januari al meer dan 1 miljoen streams verzameld.


Maak het verhaal af

Het is tijd voor een competitie! Het begin van het verhaal is geschreven door de Deejay.

Verhaal
Op een zonnige zondagavond zaten Keff en een mysterie dj samen naar Leetmusic te luisteren. Samen met de draaiende dj was het een feestje en hebben ze wat af gelachen.
Alleen… toen het afgelopen was zat hun dwars, want zij misten wat.. Maar wat? Zoiets als de slagroom op de cake, de mayonaise bij de friet.


Marije145: Even later kwamen ze erachter dat ze maar met z’n 3en in de kamer stonden. Ze keken maar wat om hun heen en zongen mee op de muziek. Maar na 5 min nadenken wisten ze wat ze misten! Doordat ze zo aan het meezingen waren hadden ze niet door dat iedereen weg gegaan was. Hoe leggen we dit uit aan het beheer?

Microsoft1990: Keff wist dat hij dit moest gaan vertellen, maar durfde niet. Dus hij besloot om een zogenaamd feestje te geven in de Leet-Efteling samen met het Radio beheer. Al snel was het een gezellig sfeer. Alleen… Stiekem… toen Devona even niet keek deed Keff wat in haar drankje. Daarna besloot Keff te vertellen dat hij had gezongen op de radio. De volgende dag: ……

Judy (Sunset!): De volgende dag was Devona niet meer haarzelf door het drankje en spoorde ze iedereen aan om te gaan zingen op de radio en er een gekke boel van te maken er werden heel veel nieuwe zangtalenten ontdekt. de radio was niet meer hoe het eerst was maar een echte talentenshow. Dit loopt uit de hand wat moeten we nu..

Vul aan…

Nu is het aan jullie om het verhaal aan te vullen. Het is de bedoeling dat jullie een vervolg schrijven dat bestaat uit 3 a 5 zinnen. Het vervolg moet uiteraard in het thema Tease The Release zijn. Het winnende vervolg zal aan het bestaande verhaal toegevoegd worden.
Om deel te nemen moeten jullie het verhaal plaatsen in de reacties

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release!

hfiefinhezrih

25/03/2021, 19:07

Leuk artikel!

Lotsie

22/03/2021, 18:48

Veel succes met de competitie!

.Laraa.

22/03/2021, 00:31

Leuke nummertjes!

microsoft1990

21/03/2021, 20:49

hand wat moeten we nu.. het was een enorme feest geweest bij de talentenshow dus Devona zei tegen iedereen dat het moest worden verzwegen en zei dat ze het er nooit meer over zouden hebben maar toen Devona de volgende dag hoorde van leetspelers dat ze in overtreding waren Devona ging woest naar het team toe en zei wie heeft het door verteld toen zei Keff voor de grap misschien dat het aan microsoft lag Devona begreep het verkeerd en ging naar microsoft1990 toe om te vragen of hij het wist maar wat er toen gebeurde had echt niemand verwacht alle leet spelers kwamen naar Devona toe en begonnen allemaal dol leuk te zingen tatatata tatata tatata Devona kon dit geintje niet waarderen en zei wacht maar ik krijg jullie wel.

marije145

21/03/2021, 20:48

de dagen vliegden voor bij en iedereen bleef maar zingen op de radio! maar toen op een dag werkte het drankje niet meer en Devona werd weer haar zelf! ze Dee de radio aan en hoorde een dj zingen! Devona wist niks van dat drankje. ze werd boos omdat ze duidelijk zij dat de dj's niet mochten zingen op de radio! Devona stuurde een boos berichtje naar de dj's waar in stond .......

Esmee

21/03/2021, 20:39

De weken gingen snel voorbij. Er was veel mensen die nieuwe kwaliteiten ondekten ook Keff en de mysterie dj. Veel mensen kwamen eropaf het verliep heel goed en het kwam een evenement in Nederland. maar tot op een dag gebeurt er iets...

livia.

21/03/2021, 20:29

De weken gingen voorbij, Er bestond een eigen talente programma. Met Keff en de mysterie dj in de jury. Het programma verliep als een ster door de lucht! Het verliep als een speer door Nederland! Maar toen kregen ze een bericht van het beheer.. Waar iets vreselijks instond... Maar wat?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid