Nu LIVE Solardo
Luisteraars
Huidig nummer
Who Is It #2
Deze week zien we hoe Jesse. en Improvisatie op zoek gaan naar de LeetMusic medewerker!

Sydney

Leet Weekblad

16/03/2021, 15:00

11

7

Het is dinsdag en dat betekent dat het weer tijd is om op zoek te gaan naar de volgende LeetMusic medewerker. In “Who Is It” kies ik iedere week een LeetMusic medewerker uit die geraden mag worden door twee lieve luisteraars. In de eerste ronde mogen ze beiden 3  ja/nee vragen stellen over deze LeetMusic medewerker. Hierna mogen ze hun eerste gokje al wagen. Zullen ze dan al weten wie de LeetMusic medewerker is? In het tweede onderdeel krijgen ze ook nog een interview te zien over deze LeetMusic medewerker. Deze persoon mag dan een paar vragen over zijn/ haar functie beantwoorden. Hierna mogen ze dan nog hun laatste gokje wagen. Diegene die het vaker goed heeft geraden wint dan uiteindelijk een prijsje van 10 bel-credits. 


De Ontknoping

Maar..... voordat we doorgaan met het raden van de volgende LeetMusic medewerker, is het eerst tijd voor de ontknoping. Vorige week namen Kier en Accalia het tegen elkaar op om op zoek te gaan naar de juiste LeetMusic medewerker. Laten we eerst nog even gaan kijken naar de laatste antwoorden van vorige week....

Kier: Luka

Accalia: Jasper.

Ik kan jullie vertellen dat er één juist antwoord tussen zit! Wie o wie is de LeetMusic medewerker waar we naar op zoek waren? Ik ga jullie niet langer in spanning houden. De LeetMusic medewerker die we zochten was.......

Dit betekent dat Kier de eerste editie van "Who Is It" heeft gewonnen! 


Deze week gaan Jesse. en Improvisatie de strijd aan om op zoek te gaan naar de juiste LeetMusic medewerker! Help jij ze door mee te zoeken in de reacties? 


Ronde 1

Laten we dan maar snel van start gaan met de eerste ronde! In de eerste ronde mogen de beiden kandidaten drie ja/nee vragen stellen aan mij. Mocht deze vraag te veel weggeven, beantwoord ik deze met misschien. Zo wordt het natuurlijk niet te makkelijk. Nadat ze de drie vragen gesteld hebben, mogen ze al hun allereerste gokje wagen. Denk jij dat ze het na de eerste rond goed hebben? Daar gaan we nu achter komen.

Jesse.: Is het een DJ?

Ja, dat is helemaal juist.

Jesse.: Is het een meisje?

Ja, ook dat is helemaal juist.

Jesse: Draagt zij iets op haar hoofd?

Misschien, ik wil het jullie natuurlijk niet te makkelijk maken. 

Improvisatie: Is het een vrouwelijke medewerker?

Ja, dat is helemaal juist. 

Improvisatie: Draagt zij een dierlijk iets op het hoofd ? (Denk aan : Dier, hoorns)

Nee, helaas klopt dit niet...(deze LeetMusic medewerker draagt op het moment wel een dierlijk iets op haar hoofd).

Improvisatie: Oei oei- draagt ze dan iets roods?

Nee, dit klopt helaas niet... 


Jullie hebben alle 2 al drie vragen kunnen stellen. Hopelijk zijn jullie al een stapje dichterbij gekomen, want het is tijd voor het eerste gokje! Wie o wie denken jullie dat de LeetMusic medewerker is? 

Jesse.: Maitheetje

Improvisatie: Daisy

Twee verschillende antwoorden, maar zal één van deze antwoorden kloppen? Daar geef ik jullie nog geen antwoord op... 


Bonusronde

Voordat we door gaan met ronde 2 hebben we nog een bonusronde. In deze ronde krijgen jullie een extra tip van de LeetMusic medewerker. Wie weet komen ze hier mee al een stapje verder, want deze medewerker heeft een hele boel over zichzelf te vertellen. 

"Oké nu verwacht je veel van me..... ik ben een heel stil persoon en trek mij vaak weg uit groepen, maar eenmaal als ik mij volledig op mijnn gemak bij je voel bloei ik helemaal open en denk je WoW was dat die stille persoon uit ons team?"


Ronde 2

Het is tijd voor de alles beslissende ronde! Voor de tweede ronde heb ik de LeetMusic medewerker geïnterviewd. De twee kandidaten krijgen dit interview te zien en mogen dan voor de allerlaatste keer raden wie zij denken dat de LeetMusic medewerker is. Deze interviews zijn enkele maanden geleden afgenomen. 

Hoelang ben je al ongeveer actief bij LeetMusic?

"Sinds 12 December 2020."

Als je een andere functie mocht kiezen binnen het team welke zou dit dan zijn?

"Dan zou ik gaan voor nieuwsreporter.... ik schrijf heel vaak bijbels om mijn mening/gevoelens te uiten OEPSSS , voor deze functie heb ik samen met de enige echte Sydney gesolliciteerd en ik ben ontzettend trots op haar hoe ver ze het nu al gebracht heeft!"

Wat wil je nog bereiken

"Oehh goeie vraag.... Laten we even een kopje koffie halen en een gezellig babbeltje slaan. Ik wil nog heel veel bereiken zowel bij LeetMusic als in het dagelijkse leven maar geen idee of dat haalbaar is ik zie wat erop mijn pad komt maar geniet van alle kleine dingen. Zoals LeetMusic ik had de hoop al wat opgegeven maar ben toch blijven doorzetten en zie nu... jaja nu zit ik hier en ik wil je dit meegeven..... sstt kom dichterbij  Als je iets wilt bereiken in je leven zal je er altijd dingen voor moeten opgeven maar je wordt beloond."

Als je jezelf in een woord moest omschrijven, welk woord zou dit dan zijn?

"Onvoorspelbaar..... Ik ben een erg onvoorspelbaar persoon de ene keer ben ik gelukkig en 3 minuten later ben ik verdrietig of woedend. Mensen die mij al een tijdje kennen maar echt goed goed kennen weet dat ik soms enorm snel antwoord op dingen en daar achteraf spijt van krijg."

Waar kunnen we jou aan herkennen?

"Uhmmm .... moeilijk haha ik ben iemand die heel vaak veranderd van look OEPSS maar in elke look zit er altijd een bril en een heel klein neusje zo heb ik 2 neuzen en ruik ik 10000x beter dan wie dan ook."


Eindbesluit

Hopelijk heeft het interview jullie meer duidelijkheid gegeven, want het is nu tijd voor jullie laatste gokje! Wie o wie is de LeetMusicmedewerker? Jullie mogen het beiden nog één keer raden!

Jesse.: Kier

Improvisatie: Maitheetje


Dat zijn weer twee hele interessante antwoorden, maar zal iemand het goed hebben geraden? Dat zie je volgende week in Who Is It #3! Laat zeker een reactie en like achter als jij dit ook een leuk artikel vond! 

Keet

14/09/2021, 22:17

it isss who it iss

microsoft1990

20/03/2021, 17:05

leuk gedaan

Roselique

19/03/2021, 19:32

Hmm, zou dat misschien toch Kiara zijn? :o

hfiefinhezrih

19/03/2021, 17:58

Oelalalala

Jesse.

19/03/2021, 16:17

Mooie artikel en gg Tams xd

Maitheetje

18/03/2021, 17:57

Ben ik het? hmm...

Marit

17/03/2021, 21:47

Ik denk dat het Kier is!

Lotsie

16/03/2021, 20:26

Wie zou het toch zijn?

.Laraa.

16/03/2021, 19:30

Weer een top artikel. Wie oh wie zou dit zijn? Zie ik het nu goed: Is dit nu al de tweede die graag nieuwsreporter wilt worden? :O

@Kijara.

16/03/2021, 15:19

Ehh ik zie mijn naam😮

Desquit

16/03/2021, 15:09

He wat een leuk artikel weer, spannend wie is het deze x oehhhhhhhh

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (4)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid