Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Tease The Release #3
Benieuwd naar de releases van deze week? Tease hier.

Accalia

Muziek Wereld

14/03/2021, 20:15

13

4

Het is weer zondagavond en dat betekent dat het weer tijd is voor Tease The Release! Tijdens deze show live op Leetmusic zal Keff de nieuwste releases draaien en zal erover gediscussieerd worden samen met twee luisteraars. Heb je het uurtje gemist en ben je benieuwd naar welke releases hij deze week heeft gedraaid? Lees dan zeker verder!


Hit van de week

Hold On | Justin Bieber

  • Justin werd zonet 27 en viert dat met nieuwe muziek;
  • De titel werd al bekend gemaakt in de documentaire ‘Next Chapter’, samen met de intussen gekende klassiekers “Lonely” en “Anyone”;
  • In tegenstelling tot de rustige nummers, is Bieber’s nieuswste release een uptempo, maar nog steeds even ‘oprecht’.

Nieuwe releases

1 –  Leave The Door Open  |  Bruno mars

2 –  Tranen  |  Kris Kross Amsterdam

3 –  Oh La La  |  Gabry Ponte

4 –  Breng Mij Terug  |  Esko & Josylvio

5 –  Problems  |  Don Diablo

6 –  Pull Me Closer  |  Dimitri Vegas

7 –  Falling Up  |  Dean Lewis

8 –  Diplomático  |  Major Lazer


Achtergrondinformatie releases

1.  Leave The Door Open  |  Bruno Mars
De Rapper Anderson .Paak en Bruno Mars staan op het punt om de wereld in hun groupies te veranderen. De eerste single als duo Silk Sonic ‘Leave The Door Open’, is een soepele slaapkamerklassieker die je doet denken aan slow jams uit de jaren 70. De videoclip is geregisseerd door Mars en Florent Déchard. Het volledige project, An Evening With Silk Sonic, zal later dit jaar uitkomen.

2.  Tranen  |  Kris Kross Amsterdam
Pommelien Thijs zal na de hit ‘Nu wij niet meer praten’ binnenkort opnieuw terugkeren in de Nederlandse charts. Daarvoor heeft Kris Kross Amsterdam haar hulp ingeroepen voor hun nieuwe single genaamd ‘Tranen’. “We nemen heilige grond onder handen”, zegt Sander van het DJ-trio Kris Kross Amsterdam aan Q-Music. Ze leveren samen met Kraantje Pappie een remake af van ‘Passie’.

3.  Oh La La  |  Gabry Ponte

Gabriele Ponte, beter gekend als Gabry Ponte is een Italiaanse DJ. Gabry is geboren op 20 april 1973. Hij is het bekendst buiten Italië van zijn rol in de dance act Eiffel 65. Deze heeft in 1999 een wereldwijde hit gehad met het nummer “Blue (Da ba dee)”.
In 2005 heeft Gabry Ponte deel uitgemaakt van Eiffel 65. Helaas verliet hij de groep om zich te kunnen concentreren op de solocarrière die hij heeft gestart in 2001.

4.  Breng Mij Terug  |  Esko & Josylvio

Esko is in z’n element. Een maand geleden bracht hij na lange afwezigheid zijn single ‘Jongen Van Bodem’ uit. Vandaag keert de producer/rapper terug met zijn nieuwe single ‘Breng Mij Terug’. Bij deze track wordt hij bijgestaan door niemand minder dan… de Hella Cash voorman, Josylvio. Tevens heeft Esko ook de productie van het nummer op zich genomen. Esko is weer helemaal back in business! Deze keer is hij te horen samen met niemand minder dan Josylvio in het nummer ‘Breng Mij Terug’. De productie is vanzelfsprekend uit eigen handen.

5.  Problems  |  Don Diablo

We plagen deze plaat al een tijdje, hoewel hij nog niet helemaal af was voor de pandemie en het geluid totaal anders is dan alles wat we eerder hebben gedaan, werd de demo meteen een favoriet bij de fans. Sindsdien eisen de fans een release nadat we onlangs de laatste versie van de track hadden geperfectioneerd. Toen dachten we dat het eigenlijk een geweldige track zou zijn om nu uit te brengen, aangezien de teksten zo goed aansluiten bij de huidige tijdsgeest. Met de gospel-achtige vibes in het nummer voelt het alsof we door onze muziek konden preken om een broodnodige stemmingsimpuls te geven in een tijd waarin we allemaal een beetje extra zonneschijn in ons leven nodig hebben.

6.  Pull Me Closer  |  Dimitri Vegas

De track is de eerste release op House of House. Dit is het nieuwste sublabel van de Smash The House-familie, oprichter en eigenaar van het label. Met het subliem gemaakte ‘Pull Me Closer’ maakt Dimitri Vegas zijn allereerste solo-optreden. Dit is een nummer dat R & B-groove omdraait in een broeds melodieuze jam met een gesyncopeerd beat-arrangement. Het zal alle juiste plekken triggeren om dan de dansvloeren in beweging te krijgen zodra ze weer open gaan. De toegankelijke toon maakt dit dat ook de perfecte oorwurm voor luisteraars van verschillende radio’s en afspeellijsten.

7.  Falling Up  |  Dean Lewis

De Australische export Dean Lewis is terug met nieuwe muziek en markeert daarmee een terugkeer naar het promo-parcours na een meervoudig bekroonde en verkopende debuutalbum ‘A Place We Knew’ die platina waard is. De nieuwe single, waarvan Lewis zei dat het gaat over “online zijn en focussen op die ene negatieve opmerking in een zee van goed”, is op 5 maart uit op Island Records Australia. Bij het schrijven van het nummer speelde hij in op levenslange gevoelens van frustratie en angst.

8.  Diplomático  |  Major Lazer

Major Lazer heeft een nieuwe single uitgebracht, deze single is Spaanstalig en noemt ‘Dimplomàtico’. In dit liedje is de Puerto Ricaanse superster Guaynaa te horen. Voor Major Lazer is het niet de eerste keer dat hij een brug slaat tussen dance en latin. Hun remix genaamd ‘Watch Out For This (Bumaye)’ feat. Daddy Yankee groeide in 2013 uit tot een wereldwijde hit. Het Amerikaanse producerstrio sloeg het jaar daarna de handen ineens met andere Zuid-Amerikaanse grote artiesten, zoals J Balvin en Bad Bunny.


Remake/cover van de week

De cover van deze week is Beat it van Vines. De artiest van het originele liedje is Michael Jackson. Aangezien het echte klassiekers zijn die Michael Jackson heeft gemaakt, zou je er niet een mogen aankomen om er een cover/remake van te maken. Toch is deze track goed gecoverd. Ze doet het allemaal tablet en een kleine keyboard, ook zingt ze acapella. Waar jij en ik op ons 6de met speelgoed zoals barbie’s en autootjes speelde, speelt Neon met muziek. Haar clips werden een hit, toen verhuisde ze naar Texas. Tot op de dag van vandaag haalt ze nog steeds duizenden views op YouTube.


Maak het verhaal af

Het is tijd voor een competitie! Het begin van het verhaal is geschreven door de Deejay.

Verhaal
Op een zonnige zondagavond zaten Keff en een mysterie dj samen naar Leetmusic te luisteren. Samen met de draaiende dj was het een feestje en hebben ze wat af gelachen.
Alleen… toen het afgelopen was zat hun dwars, want zij misten wat.. Maar wat? Zoiets als de slagroom op de cake, de mayonaise bij de friet.


Marije145: Even later kwamen ze erachter dat ze maar met z’n 3en in de kamer stonden. Ze keken maar wat om hun heen en zongen mee op de muziek. Maar na 5 min nadenken wisten ze wat ze misten! Doordat ze zo aan het meezingen waren hadden ze niet door dat iedereen weg gegaan was. Hoe leggen we dit uit aan het beheer?

Microsoft1990: Keff wist dat hij dit moest gaan vertellen, maar durfde niet. Dus hij besloot om een zogenaamd feestje te geven in de Leet-Efteling samen met het Radio beheer. Al snel was het een gezellig sfeer. Alleen… Stiekem… toen Devona even niet keek deed Keff wat in haar drankje. Daarna besloot Keff te vertellen dat hij had gezongen op de radio. De volgende dag: ……

Vul aan…

Nu is het aan jullie om het verhaal aan te vullen. Het is de bedoeling dat jullie een vervolg schrijven dat bestaat uit 3 a 5 zinnen. Het vervolg moet uiteraard in het thema Tease The Release zijn. Het winnende vervolg zal aan het bestaande verhaal toegevoegd worden.
Om deel te nemen moeten jullie het verhaal plaatsen in de reacties

Veel succes!


Dat was Tease The Release voor deze week! Benieuwd naar welke releases Keff volgende week zal draaien? Luister dan zeker zondag van 20-21 naar Tease The Release

hfiefinhezrih

19/03/2021, 17:58

Leuk artikel!

Marit

17/03/2021, 21:48

Leuk artikel Accalia!

.Laraa.

16/03/2021, 11:06

Top artikel!

Keff

15/03/2021, 01:09

Wat een leuke verhalen! Super creatief allemaal ;) Echter kan er maar een winnaar zijn :O Sunset gaat er van door met de prijzen.

-District

14/03/2021, 21:52

de volgende dag werd keff wakker en ging snel weer de studio in om te wachten tot Devona iets zou komen zeggen. Devona was wakker geworden en wist erachter te komen wat er was gebeurd. ze verkondigde het nieuws aan de hele leet community. een aantal uurtjes later wist keff ervan. Devona was natuurlijk woest en stuurde een berichtje naar keff. maar wat...

Siena.

14/03/2021, 21:46

De volgende dag was de leet efteling niet meer het zelfde en keff en devona waren verkleed als apen, toen dachten ze hier klopt iets niet, toen besefde keff tot dat hij het verkeerde drankje had gedaan, bij keff zelf en bij devona

marije145

14/03/2021, 20:52

De volgende dag werden ze wakker in de leet efteling. Devonna wist niet meer wat er was gebeurt ze wist niet eens meer wie ze was. Keff vroeg aan Devonna of ze lekker geslapen had. Devonna zij tegen Keff wie ben jij en wie ben ik en waar zijn we? Keff zij tegen zich zelf oh nee, volgens mij heb ik het verkeerde drankje in haar beker gedaan, wat moet ik nu doen moet ik het nou vertellen aan de andere dj's of niet?

Sunset!

14/03/2021, 20:32

De volgende dag was Devona niet meer haarzelf door het drankje en spoorde ze iedereen aan om te gaan zingen op de radio en er een gezellige boel van te maken er werden heel veel nieuwe zangtalenten ontdekt. de radio was niet meer hoe het eerst was maar een echte talentenshow. zelfs bekende artiesten hoorde van de gouden keeltjes en wilde graag nummers met ze gaan opnemen maar het ging niet zoals gepland

KurulusOsman

14/03/2021, 20:31

extra mayonaise

microsoft1990

14/03/2021, 20:31

de volgende dag kwam Devona achter het geheim van Keff die had gezongen op de radio dit kwam door dat de andere dj,s in de gang over het schandaal van de uurtje van Keff werd gepraat Devona die werd zo kwaad en ging meteen naar de studio,s maar wat bleek nou het team had Keff ingelicht dat Devona er aan komt Keff die is meteen op een fiets gestapt want ja Keff die zat al voor die tijd al aan de alchol en moest dus zijn auto laten staan Devona die zocht de hele boel af ging zelf,s naar huis maar kon Keff niet vinden waar zou die nou zijn is er wat gebeurd Devona die kon Keff niet vinden en vroeg het hele team om Keff op te sporen

Esmee

14/03/2021, 20:30

De volgende dag Kreeg Keff een bericht van Dewi.. in het bericht stond dat het niet erg was maar hij moest het niet nog een keer doen want ja dan krijgt ie ontslag. De volgende dag gaf ie een luisteraar iets maar wat?

Desquit

14/03/2021, 20:29

De volgende dag" Devona kwam erachter dat er iets in haar drankje zat, en ging verhaal halen bij iedereen die op het feest was. En kwam er daarna ook achter dat keff had gezongen op de radio waar bij ze heel erg woest was waardoor ze helemaal door het lint ging naar keff dat hij meteen moest vetrekken en nooit meer terug hoefte te komen

livia.

14/03/2021, 20:23

De volgende dag kreeg Keff een berichtje van Devona... in het bericht stond dat hij nog een kans kreeg, maar als hij het nog een keer flikt zijn de mistery dj en Keff voor een maand niet meer te horen.. De volgende dag gebeurde er nog iets maar wat?

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (0)

Er is op dit moment niemand online.

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid