Nu LIVE Willie
Luisteraars
Huidig nummer
Top 10 populairste artiesten op Instagram
Overzicht van de 10 populairste artiesten op Instagram in 2017.

Willie

Muziek Wereld

0

0

YouTube, Twitter, Instagram en Snapchat.. in 2017 zijn deze apps eigenlijk niet meer weg te denken. Niet alleen wij gebruiken dit natuurlijk, maar ook veel artiesten zijn heel erg populair op Social Media. Maar welke zangers en zangeressen zijn op dit moment het populairst op Instagram?

Wist je dat artiesten op Instagram eigenlijk super hot zijn? Sommige artiesten ontvangen zelfs duizenden euro's per bericht!! Daarvoor moeten ze natuurlijk wel eerst een heleboel volgers weten te verzamelen. De artiesten in dit lijstje hebben het in ieder geval goed begrepen..

De top 10
Laten we gauw een kijkje nemen naar de top 10!

Nummer 10: Demi Lovato
We gaan natuurlijk beginnen met de nummer 10, en daar staat niemand minder dan Demi Lovato! Demi post eigenlijk dagelijks op haar Instagram. Dit zi jn vooral selfies en foto's met andere artiesten. Ze heeft maar liefst 59 miljoen volgers en staat daarom op een mooie tiende plaats!

Nummer 9: Katy Perry
Volg je Katy Perry op Instagram? Zij gebruikt haar account vooral om haar eigen producten te promoten. Super slim eigenlijk.. Ze heeft namelijk 66 miljoen volgers!

Nummer 8: Jennifer Lopez
Ook superster Jennifer Lopez doet het aardig goed op Instagram. Ze bezit ruim 67 miljoen volgers en gebruikt haar account vooral om haar nieuwste fashion aankopen te laten zien.

Nummer 7: Miley Cyrus
Popster Miley Cyrus komt regelmatig in het nieuws met haar Instagram account. De zangeres staat erom bekend dat zij niet vies is van een potje Instagram ruzie op zijn tijd. Miley heeft 70 miljoen volgers.

Nummer 6: Nicki Minaj
Ook Nicki Minaj staat bekend om haar ruzies eens in de zoveel tijd. Het enige verschil met Miley is het aantal volgers.. Nicki heeft er namelijk 81 miljoen!

Nummer 5: Justin Bieber
Nou.. De eerste en de laatste jongen in de top 10! En dit is natuurlijk niemand minder dan Justin Bieber! Alleen weet hij niet altijd even goed wat hij nou eigenlijk wilt.. In de afgelopen 2 jaar heeft de popster meerdere keren zijn account verwijderd en weer online gezet. Niet dat de fans dat erg vinden.. Hij heeft nog steeds 90 miljoen volgers!

Nummer 4: Taylor Swift
En we hebben de 100 miljoen bereikt! Alleen doet Taylor de laatste tijd wel erg weinig met haar profiel. Toch krijgt ze het voor elkaar om 102 miljoen volgers te hebben!

Nummer 3: Beyoncé
Wie Beyoncé al een tijdje volgt op Instagram, weet dat zij heel enthousiast is om haar baby foto's. Ze is tegenwoordig alleen iets minder actief op haar account, maar heeft nog steeds een mooie 3de plek met 104 miljoen volgers.

Nummer 2: Ariana Grande
Ariana Grande is een van de populairste popsterren van het moment! Haar Instagram heeft dan ook een indrukwekkende 111 miljoen volgers. Op haar account deelt de zangeres veel foto's met haar familie en huisdieren.

Nummer 1: Selena Gomez
De populairste Instagram artiest van dit moment is Selena Gomez. Bizar feitje: De zangeres verdient zo'n 500.000 euro per Instagram post. Met 124 miljoen volgers is zij de terechte nummer 1 in de lijst!

En.. Volg jij ze allemaal al? 
 

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten!

Online Leets (1)

LeetMusic (Build V1.6.0)

LeetMusic.nl is de officiële radio van Leet Hotel. Wij vormen het verlengstuk van jouw bezoek aan Leet Hotel door middel van onze radio, nieuws en evenementen.

Twitter Instagram Facebook Discord

De LeetMusic regels Algemene Voorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid